2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kızlar bugün kontrolüm vardı , doktorum çatı muayenesi de yaptı , hiç acımadı ,öyle zor bişi de değilmiş korktuğum kadar ....

Bebeğimiz 3600 olmuş :olamaz: doktorumuz mümkünse bi dahakine Doğumda görüşelim dedi ☺️, hatta günde mutlaka minimum 1 saat yürüyüş yap dedi ... hatta eşime siz eşinizi araba ile ni yerde bırakıp kaçın yürüyerek gelsin eve falan dedi ....

Yürüyüşün bebekte nasıl farklılık yaptığını şöyle deneyimledim, sabah ki kalp ritmini çok durağan görmüştü aynı seyirde seyretmiş .. muayeneden sonra tekrar istemişti , bizde eşimle yrn saat yürüdük sonra nst ye gittik ,dalgalarda da kalp ritminde de iniş çıkışları görecektiniz .. denek boşuna yürüyüş yürüyüş yürüyüş demiyo doktor .. nst sonucunu görünce tmm şimdi iyi dedi ☺️

Kızlar bende çatı muayenemi oldum bugun. Dört dörtlük değil ve kafa çapıda sınırda suyu çok kanala giremiyor dedi. Haftaya salı sezeryan günü verdi. Bakalım belki o zamana kadar kanala girebilir benimki. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah.

Kızlar nasılsınız

Doguran var mı bugun

Ben bugun hastanenin yatış odalarini görmeye gittim. Ordaki hemşirelerle konuştum. Bezdir şudur budur ne olacak diye. Odalar iki kişilikmis tek kişilik sanıyordum. Tek kisilik istesem 200 tl fark istediler. Eşim nasıl girecek çıkacak onu düşünüyorum şimdi bebeğiyle vakit geçirsin istiyorum. Ama yanindaki Bide geç kalmışım tek kişilik oda rezervasyonu için :KK43:.

Ben bugun hastanenin yatış odalarini görmeye gittim. Ordaki hemşirelerle konuştum. Bezdir şudur budur ne olacak diye. Odalar iki kişilikmis tek kişilik sanıyordum. Tek kisilik istesem 200 tl fark istediler. Eşim nasıl girecek çıkacak onu düşünüyorum şimdi bebeğiyle vakit geçirsin istiyorum. Ama yanindaki Bide geç kalmışım tek kişilik oda rezervasyonu için :KK43:.
aa rezervasyonmu yapılıyo ya bende hemen konuşaym o zaman hastaneyle

Merhaba arkadaslar bugun yine sakin burasi bebisler beklemede sanirim insallah doktorum cuma gunu yatirmaz normal sanciyla gelir bebisim yine suni sanci cekmek istemiyorum

Merhaba hanımlar bizim de zamanımız azalıyor yavaş yavaş. bir sorum olucak. Görüntülü bebek telsizi almak istiyorum evim iki katlı her seste acaba noldu diye üst kata koşmak istemiyorum. kullandığınız veya memnun kaldığınız markalar neler?

Ben de suni sa
Merhaba arkadaslar bugun yine sakin burasi bebisler beklemede sanirim insallah doktorum cuma gunu yatirmaz normal sanciyla gelir bebisim yine suni sanci cekmek istemiyorum[/QUOTE
Ben de sunu sanci almadan dogurmak istiyorum canım Allah yardımcımız olsun inş. Bile bile sancı almak da insanı strese sokuyor ki doğurup doguramayacagn da malum:s

İyi dileklerini yazan dua eden herkese teşekkürler şu anda okuyamadım tek tek elhamdülillah iyiyim bebiş de 2,750 demişti ama 2,960 doğdu çok şükür, bi tek gaz atabilsem onun dışında iyiyim, bide uykusuzum sadece tabi sütüm de gelmiyor makine ile göğsü uyarıyoruz gelecek gibi inşallah, darısı herkesin başına

Doğum yaklaşınca anne adayında bi kıpır kıpırlık olurmuş bi hareketlilik gelirmiş. Benim canım şurdan kalkıp şuraya oturmak istemiyor daha çooooook var sanırım doğuma :dondurma:

A ayseseyma bayan diyet bayan diyet kızlar hayırlı uğurlu olsun bebekleriniz :)

Ben de 39+0 kontrolüme gittim, nst de sancı çıkmadı, bebek 3350 olmuş görünüyor, kanala inmemiş. Ben üzüldüm mesela kanala girmesi lazım değil mi artık diye, öyle bişiy yok bi anda girer sancılarla o dedi.

Çatı muyanesi yapmadı dr, yapsak da yapmasak da 1 haftamız var bekliycez her türlü dedi, yürüyüşe devam.. Beklemey devam...

Bu arada, göbeğimde döküntü var çok kaşınıo 1 haftadır dedim, sadece göbekte ise normal tedavisi doğum dedi :)

Doğum yaklaşınca anne adayında bi kıpır kıpırlık olurmuş bi hareketlilik gelirmiş. Benim canım şurdan kalkıp şuraya oturmak istemiyor daha çooooook var sanırım doğuma :dondurma:
Aynı ben,o kanepeden kalkıp bu kanepeye geçiyorum.hep bi uyku hali. Bi de deneyimli anneler sertleşme denilen şeyi tarif edebilir mi acaba? Doktor her gordugunde karında sertleşme var mi diyor ama tam nasıl bisey diye soramiyorum da çünkü erkek doktor ne bilsin:KK48:

Aynı ben,o kanepeden kalkıp bu kanepeye geçiyorum.hep bi uyku hali. Bi de deneyimli anneler sertleşme denilen şeyi tarif edebilir mi acaba? Doktor her gordugunde karında sertleşme var mi diyor ama tam nasıl bisey diye soramiyorum da çünkü erkek doktor ne bilsin:KK48:
Ay cnm benim doktorum da soruyo, bilmiyorum ki nasıl bişiy dedim, karnın tahta gibi olur, elleyince taş gibi olur, dedi, demek ki öyle bişiymiş canım

A ayseseyma bayan diyet bayan diyet kızlar hayırlı uğurlu olsun bebekleriniz :)

Ben de 39+0 kontrolüme gittim, nst de sancı çıkmadı, bebek 3350 olmuş görünüyor, kanala inmemiş. Ben üzüldüm mesela kanala girmesi lazım değil mi artık diye, öyle bişiy yok bi anda girer sancılarla o dedi.

Çatı muyanesi yapmadı dr, yapsak da yapmasak da 1 haftamız var bekliycez her türlü dedi, yürüyüşe devam.. Beklemey devam...

Bu arada, göbeğimde döküntü var çok kaşınıo 1 haftadır dedim, sadece göbekte ise normal tedavisi doğum dedi :)

geçmiş olsun cnm demiştim ya bnmki 3 haftadır kanalda ama doğum filan yok, belki sizinki tak diye girer hemen doğar ki az kalmış senin de .. yürüyüş için şu kadar saat günlük yürü filan dedi mi ?

cnm benim ilk bebeğim ama bayadır var bende sertleşme nadir de olsa, şu sıra sıklaşmaya başladı, göbeğim taş gibi sert oluyor bebek toplanıyor ortaya doğru, ağrı çok önemsiz seviyede, kasılma hissediyorsun karnında, yalancı kasılmalar dedikleri ... benim bugün baya oldu hatta 10 dk da bir 3 kere oldu sonra o düzenden çıktı.. hala provalardayım anlıycan

geçmiş olsun cnm demiştim ya bnmki 3 haftadır kanalda ama doğum filan yok, belki sizinki tak diye girer hemen doğar ki az kalmış senin de .. yürüyüş için şu kadar saat günlük yürü filan dedi mi ?
1-2 saat yürü dedi canım durumuna göre dedi.. Kendini sıkma dedi

İyi dileklerini yazan dua eden herkese teşekkürler şu anda okuyamadım tek tek elhamdülillah iyiyim bebiş de 2,750 demişti ama 2,960 doğdu çok şükür, bi tek gaz atabilsem onun dışında iyiyim, bide uykusuzum sadece tabi sütüm de gelmiyor makine ile göğsü uyarıyoruz gelecek gibi inşallah, darısı herkesin başına
Maşallah canım gözün aydın
Ay bende kanepe bile batıyor kemiklerime, dönmekte zorlanıyorum. Kasılma oluyor sanırım bendede adet sancısı gibi sancı giriyor aradada

X