- 11 Ekim 2010
- 134
- 132
Canım neden verdi o igneyi doktorun? Gunu zaten geldi bebeklerimizinKızlar yeni doktordan geldim 38 hafta 2900 gr ciğer geliştirici iğne verdi. Haftaya Sali da sezeryan için gün verdi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım neden verdi o igneyi doktorun? Gunu zaten geldi bebeklerimizinKızlar yeni doktordan geldim 38 hafta 2900 gr ciğer geliştirici iğne verdi. Haftaya Sali da sezeryan için gün verdi.
allah yardımcın olsun canımm@ayseyma kolay olsun inş dogumunKızlar cok az kaldı hepimizi bi gerginlik aldı. Bende pazartesi seZaryen olucam .
Allah dogum yapanlarım yapacak olanların yardımcısı olsun inşallah
aa rezervasyonmu yapılıyo ya bende hemen konuşaym o zaman hastaneyleBen bugun hastanenin yatış odalarini görmeye gittim. Ordaki hemşirelerle konuştum. Bezdir şudur budur ne olacak diye. Odalar iki kişilikmis tek kişilik sanıyordum. Tek kisilik istesem 200 tl fark istediler. Eşim nasıl girecek çıkacak onu düşünüyorum şimdi bebeğiyle vakit geçirsin istiyorum. Ama yanindaki Bide geç kalmışım tek kişilik oda rezervasyonu için .
Merhaba arkadaslar bugun yine sakin burasi bebisler beklemede sanirim insallah doktorum cuma gunu yatirmaz normal sanciyla gelir bebisim yine suni sanci cekmek istemiyorum[/QUOTE
Ben de sunu sanci almadan dogurmak istiyorum canım Allah yardımcımız olsun inş. Bile bile sancı almak da insanı strese sokuyor ki doğurup doguramayacagn da malum:s
Aynı ben,o kanepeden kalkıp bu kanepeye geçiyorum.hep bi uyku hali. Bi de deneyimli anneler sertleşme denilen şeyi tarif edebilir mi acaba? Doktor her gordugunde karında sertleşme var mi diyor ama tam nasıl bisey diye soramiyorum da çünkü erkek doktor ne bilsinDoğum yaklaşınca anne adayında bi kıpır kıpırlık olurmuş bi hareketlilik gelirmiş. Benim canım şurdan kalkıp şuraya oturmak istemiyor daha çooooook var sanırım doğuma
Ay cnm benim doktorum da soruyo, bilmiyorum ki nasıl bişiy dedim, karnın tahta gibi olur, elleyince taş gibi olur, dedi, demek ki öyle bişiymiş canımAynı ben,o kanepeden kalkıp bu kanepeye geçiyorum.hep bi uyku hali. Bi de deneyimli anneler sertleşme denilen şeyi tarif edebilir mi acaba? Doktor her gordugunde karında sertleşme var mi diyor ama tam nasıl bisey diye soramiyorum da çünkü erkek doktor ne bilsin
A ayseseyma bayan diyet kızlar hayırlı uğurlu olsun bebekleriniz :)
Ben de 39+0 kontrolüme gittim, nst de sancı çıkmadı, bebek 3350 olmuş görünüyor, kanala inmemiş. Ben üzüldüm mesela kanala girmesi lazım değil mi artık diye, öyle bişiy yok bi anda girer sancılarla o dedi.
Çatı muyanesi yapmadı dr, yapsak da yapmasak da 1 haftamız var bekliycez her türlü dedi, yürüyüşe devam.. Beklemey devam...
Bu arada, göbeğimde döküntü var çok kaşınıo 1 haftadır dedim, sadece göbekte ise normal tedavisi doğum dedi :)
Aynı ben,o kanepeden kalkıp bu kanepeye geçiyorum.hep bi uyku hali. Bi de deneyimli anneler sertleşme denilen şeyi tarif edebilir mi acaba? Doktor her gordugunde karında sertleşme var mi diyor ama tam nasıl bisey diye soramiyorum da çünkü erkek doktor ne bilsin
1-2 saat yürü dedi canım durumuna göre dedi.. Kendini sıkma dedigeçmiş olsun cnm demiştim ya bnmki 3 haftadır kanalda ama doğum filan yok, belki sizinki tak diye girer hemen doğar ki az kalmış senin de .. yürüyüş için şu kadar saat günlük yürü filan dedi mi ?
Maşallah canım gözün aydınİyi dileklerini yazan dua eden herkese teşekkürler şu anda okuyamadım tek tek elhamdülillah iyiyim bebiş de 2,750 demişti ama 2,960 doğdu çok şükür, bi tek gaz atabilsem onun dışında iyiyim, bide uykusuzum sadece tabi sütüm de gelmiyor makine ile göğsü uyarıyoruz gelecek gibi inşallah, darısı herkesin başına
Ay bende kanepe bile batıyor kemiklerime, dönmekte zorlanıyorum. Kasılma oluyor sanırım bendede adet sancısı gibi sancı giriyor aradadaAynı ben,o kanepeden kalkıp bu kanepeye geçiyorum.hep bi uyku hali. Bi de deneyimli anneler sertleşme denilen şeyi tarif edebilir mi acaba? Doktor her gordugunde karında sertleşme var mi diyor ama tam nasıl bisey diye soramiyorum da çünkü erkek doktor ne bilsin