- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
Daha uyumadım ve stresten kusuyorum(
İnşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına canım Allah yardimcin olsunDualarınızı esirgemeyin arkadaşlar hastane ye geldim, 9 civarı alırlar sanırım ameliyat A, Rabbim herkesin de bizim de yardımcı mız olsun inşallah
Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar hastane ye geldim, 9 civarı alırlar sanırım ameliyat A, Rabbim herkesin de bizim de yardımcı mız olsun inşallah
Allah yardimcin oldun cnm sağlıkla kavuş yavruna inşallahDualarınızı esirgemeyin arkadaşlar hastane ye geldim, 9 civarı alırlar sanırım ameliyat A, Rabbim herkesin de bizim de yardımcı mız olsun inşallah
Sakin ol canım. Simdi hersey o kadar ilerledi ki çok kolay olacak inşallah merak etme. Allah'ın izniyle bitecek gidecek. güzel haberlerini bekliyoruz:))Daha uyumadım ve stresten kusuyorum(
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım:)Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar hastane ye geldim, 9 civarı alırlar sanırım ameliyat A, Rabbim herkesin de bizim de yardımcı mız olsun inşallah
Allah yardımcın olsun cnm bnm, hayırlı haberlerini bekliyoruz :)Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar hastane ye geldim, 9 civarı alırlar sanırım ameliyat A, Rabbim herkesin de bizim de yardımcı mız olsun inşallah
Selam arkadaşlar, benim de yalancı kasılmalarım başladı. Doktorum da madem kasılmaların başladı düzene sokalım dedi. El parmak ucu masajı, akubası masajı (Baş parmak ve işaret parmağı arasında kalan yere 15 dk masaj) ve günde iki sefer böğürtlen ahududu çayı artı bi de günde 5 hurma yeme tavsiyelerini verdi. Bunlar hem doğumu kolaylaştırıyor hem de kasılmalarınızı düzenliyor. Doktorunuzla siz de konuşup uygun bulduklarını deneyebilirsiniz. Son olarak bir de yapabilirseniz perine masajını öneririm haftada 3 4 defa 10 15 dk. Epizyotomi oranını çok büyük oranda azaltıyor.
Dualarınızı esirgemeyin arkadaşlar hastane ye geldim, 9 civarı alırlar sanırım ameliyat A, Rabbim herkesin de bizim de yardımcı mız olsun inşallah