Hoşbuldum canım :) aynen burdan herkesten fikir sahibi olmak çok güzel herkes için dua ediyorum zaten. güzel günler bekliyor inş hepimiziMerhaba
Hayırlı ugurlu olsun bebişin, ınsallah sonuna kadar saglıkla tamamlarız donemlerımızı
Hoşgeldin burada sende
Hoşbuldum canım :) aynen burdan herkesten fikir sahibi olmak çok güzel herkes için dua ediyorum zaten. güzel günler bekliyor inş hepimizi
Cnm hayirli olsun.. amin...Merhaba kızlar, bu başlığın açıldığı ilk günden beri hepinizi her gün düzenli olarak takip ettim, sonuçlarınızı merak ettim.
Siteye bir çok kez üye olmak istedim. Fakat siteye daha da bağlanırım diye üye olmadım zira sizi iş yerinden gizli gizli takip ediyorum. Ama fark ettim ki geçen günler hiç bir şey değiştirmedi üye olsam da olmasam da sizin yazdıklarınızı okumaya devam ediyorum. En sonunda pes ettim.
Ben iki yıllık evliyim ilk defa geçen ay çocuk düşünmeye karar verdik eşimle. Artık ertelemek istemediğimizi fark ettik. Rabb'ime şükürler olsun ki bizi fazla bekletmedi şuan 6 haftalık hamileyim. Üstelik reglime 1 hafta kala yaptığım idrar testinde çıktı. (Aynı gece ben, annem ve arkadaşım benim hamile olduğumu ve bir kızım olduğunu gördük, bu yüzden 1 hafta kala dayanamayıp o gün test aldım, sonuç çok net olmayan ama silik de sayılmayacak bir çift çizgiydi.)
En son perşembe günü betam 456 idi. Şimdi bebeğimizin kalp atışlarını duymayı bekliyoruz.
Allahım isteyen herkese çok bekletmeden verir inş. Ekim annelerini de tek tek kutluyorum
Banada 15inden sonra gel kalp atışını duyarız dedi canım kalp atıslarınıda duyarız kendilerinide görürüz artık insallah
Cnm cok sagol. Insallah her sey yolunda gider :) ben devlete kan vermistim. Smdi ordaki doktor dedi ki cuma gel keseye bakalm ic gebelik mi dis gebelik mi ogrenelim falan dedi.Hayırlı ugurlu olsun canım çok sevindim
Tesekkur ederim cnm.. herkes icin hersey cok guzel olsun insallahSende aramıza hoşgeldin canım hayırlı olsuuun
Olması gereken bu zaten. Vitamin şu dönemde çok gerekdiz geldi bana canım ya. Ben de normal bir folik asit isticem bi dahakineBana da 3 aydır kullandığım folikasite devam et dedi vitamin falan vermedi bi kaç arkadaşa da aynı şeyi vermişler o yüzden sordum canım.
cok sevindim canim ben sana demistim dun hayirli haberlerini almaya devam ederiz insallah
Bence ilk kalp atışını duyan anne listeyi hazırlasinKızlar hala listeye el atacak bir gönüllü yokmu ?
Hcg 1400lerde çıkınca bebek de kendini göstermeyince vitamin vereyim de biraz beslensin büyüsün dedi. Halbuki o hcg ile zaten çoğu kişi göremez keseyi. Bana çok yersiz bir sebep geldi. Doktora görünmeden bırakmayayım dedim. Ama perşembe günü yeni doktoruma danışacağm mutlaka. Baksana burda da kimseye doktoru böyle bişey vermemişcnm vitamin depolarin mi bos acaba oluyomus bazi hamilelerde yada doktorum hapi seviyo olabilir hamfi hapi verdi ben sadece folic trio kullaniyorum oda kalsiyum d vitamin i folik asit birlesimi
canım benımde sat aynı bılıyorsunKizlar dun sormustum ama bugun de sormam lazim, benim sat 5 ocakti. Ovulasyonuum 22 ocakti.
Dun yaptirdugm hcg 570 cikti, benim simdi 4 hafta mi oluyor? Kese icin ne zaman gitmek daha iyi olur bu cuma mi haftaya pazArttesi falan mi..
Tatlım 5. Haftanın içindesin :) 4 haftaliksin galiba değere göre :)Kizlar dun sormustum ama bugun de sormam lazim, benim sat 5 ocakti. Ovulasyonuum 22 ocakti.
Dun yaptirdugm hcg 570 cikti, benim simdi 4 hafta mi oluyor? Kese icin ne zaman gitmek daha iyi olur bu cuma mi haftaya pazArttesi falan mi..
haftaya pazartesi gitsen daha iyi olur bencw cnm hcg daha fazla yukselmis olur garanti olurKizlar dun sormustum ama bugun de sormam lazim, benim sat 5 ocakti. Ovulasyonuum 22 ocakti.
Aklıma oğlumu ilk gördüğüm ultrason gününü getirdin. Hiç görmeyi ummuyodum. Doktor bir açtı. Kocamam kafa, zayif minyatür bir beden, ordan oraya zıplayıp atlıyor. Babasının çiftliği gibi:) doktor hıçkırıyor dedi. çizgi film karekterine benzettim. İnanamadım. allahım hayatımda gördüğüm en ilginç, en sevimli oluşumdu ya:) sırf o anı tekrar yaşamak için bile hamile kalınır:)maşallah canım bak bu arada takvimde bizim bebelerin kuyruğu varmış c seklindeymiş oyyy:)
Bence 100. Şanslı hamileye bu işi iteliyelimKızlar hala listeye el atacak bir gönüllü yokmu ?
Bence ilk kalp atışını duyan anne listeyi hazırlasin
Ya aslında cok basit bişey o bi iş yükü yok ben kendim yaparım sahsen ama neye elımı atsam bu manada yarım kaldı ısyemıyorum o yuzden ugursuzum gıbı gelıyorBence 100. Şanslı hamileye bu işi iteliyelim
Ben de hazırlayabilirim ama birkaç gün sonra okula gideceğim için bazı yeni gelen anneleri geç eklerim falan problem çıkar korkuyorum :) bi de kalp atışını duymadan listeyi üstlenmek korkutuyor beni :)Ya aslında cok basit bişey o bi iş yükü yok ben kendim yaparım sahsen ama neye elımı atsam bu manada yarım kaldı ısyemıyorum o yuzden ugursuzum gıbı gelıyor