2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Selam arkadaşlar, bende simdi doktordan ciktim, daha önce muayene olduğum için kan artislarini sormaya gittim o da bakalim kese oluşumuna dedi karindan ultrasonla bajti ve 13mm kese gördü tam 3 haftalık dedi. Gerçekten de yumurtlamak 15 ocaktaydi yani oluşum 3 hafta doğru. :) artik 2-3 hafta sonra gideceğim doktora. Kalp atisini dinlemeye. İnşallah.

:KK200: hehe aynı haftadayız zaten seninle demekki doktorlarda bir tutarlılık var :) aynen onlar sağlıklı olsun da beklemeye değer. bu arada bir şey sorsam bulantıların başladı mı?

Aynen öyle canım sağlıklı olsunlar insallah güzel haberlerini de alalım :KK200: Bulantılarım henüz başlamadı ara ara yanma oluyor ağzımın tadı değişiyor baya ne yesem tad alamıyorum canım hiç bi şey istemiyor. Sende başladı mı?

Ben de hazırlayabilirim ama birkaç gün sonra okula gideceğim için bazı yeni gelen anneleri geç eklerim falan problem çıkar korkuyorum :) bi de kalp atışını duymadan listeyi üstlenmek korkutuyor beni :)
O zaman sey yapalım bılmıyorum cok gecmı olacak ay sonu yapsak cokmu uzun olur

Selam arkadaşlar, bende simdi doktordan ciktim, daha önce muayene olduğum için kan artislarini sormaya gittim o da bakalim kese oluşumuna dedi karindan ultrasonla bajti ve 13mm kese gördü tam 3 haftalık dedi. Gerçekten de yumurtlamak 15 ocaktaydi yani oluşum 3 hafta doğru. :) artik 2-3 hafta sonra gideceğim doktora. Kalp atisini dinlemeye. İnşallah.
Adete gore saymıyorlar mı ? Yoksa aradakı fark kapanıyormu sonradan ?

Sanırım henüz kimse çıkmadı :) bilgisayardan daha kolay yapılabilir aslında tabloyu oluşturduktan sonra kişileri yazmak zor olmaz
Tablonun cızgılerını olusturmak bıraz guctu sanırım yanı gonullu cıksa bende ugrasırım o sekılde verırım o sadece ıcıne bılgılerı gırecek kı zaten cok hamılede yok sanıyorum 30 kısı belkı var belkı yokuz

Tablonun cızgılerını olusturmak bıraz guctu sanırım yanı gonullu cıksa bende ugrasırım o sekılde verırım o sadece ıcıne bılgılerı gırecek kı zaten cok hamılede yok sanıyorum 30 kısı belkı var belkı yokuz
Tatlım bilgisayar işi liste zor gelmiyor bana zaten bölümüm gereği hasır neşirim bilgisayarla :) ben birilerini geç yazarsam atar yaparlar diye korkuyorum :)

MarV-el MarV-el biri atar yaparsa listeyi kendi yapar madem :) korurur bız senı merak etmeyesın canım
sen fıılen okula gıdecekmısın burada canım ?
Kızlar hangı sehırlerdesınız buarada ortaya soruyorum

Aynen öyle canım sağlıklı olsunlar insallah güzel haberlerini de alalım :KK200: Bulantılarım henüz başlamadı ara ara yanma oluyor ağzımın tadı değişiyor baya ne yesem tad alamıyorum canım hiç bir şey istemiyor. Sende başladı mı?
Ya bende öyleyim aşırı bir iştahsızlık var yemek yemesem bile olur sadece gece 3-4 gibi midem kazınıyor acıkıyorum açlıktan uyanıyorum. Bulantılarım bugün başladı hafiften araç tutuyor bir de her şey kokuyor gibi. Kasık ağrım hep sağ tarafta, bir iki gündür şükür biraz hafifledi.

Ben başlıyorum 26 yaşındayım k.marasta yaşıyorum :) ilk cocuk :) beklenen doğum tarihi 3 ekim :)
Bence herkes alıntıyla bu sekılde cevap versın :)
28 yaşındayım , İstanbulda yaşıyorum 2. cocuk. Beklenen doğum 11 Ekim .
Çalışıyorum

X