2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım folik asitten hariç vitamin hapı alıyo musun?
Gittiğim doktor folik asiti de çeşitli viraminleri de içeren bir hap verdi ama benim içime sinmedi. 3 aya kadar sadece folik asit veriliyor niye böyle yaptı anlamadım. Zaten değiştiricem doktorumu. İlacı da değiştirmesini rica edicem. Resmen her gün işkenceyle içiyorum

Merhaba kızlar, bu başlığın açıldığı ilk günden beri hepinizi her gün düzenli olarak takip ettim, sonuçlarınızı merak ettim.
Siteye bir çok kez üye olmak istedim. Fakat siteye daha da bağlanırım diye üye olmadım zira sizi iş yerinden gizli gizli takip ediyorum. Ama fark ettim ki geçen günler hiç bir şey değiştirmedi üye olsam da olmasam da sizin yazdıklarınızı okumaya devam ediyorum. En sonunda pes ettim.
Ben iki yıllık evliyim ilk defa geçen ay çocuk düşünmeye karar verdik eşimle. Artık ertelemek istemediğimizi fark ettik. Rabb'ime şükürler olsun ki bizi fazla bekletmedi şuan 6 haftalık hamileyim. Üstelik reglime 1 hafta kala yaptığım idrar testinde çıktı. (Aynı gece ben, annem ve arkadaşım benim hamile olduğumu ve bir kızım olduğunu gördük, bu yüzden 1 hafta kala dayanamayıp o gün test aldım, sonuç çok net olmayan ama silik de sayılmayacak bir çift çizgiydi.)
En son perşembe günü betam 456 idi. Şimdi bebeğimizin kalp atışlarını duymayı bekliyoruz.
Allahım isteyen herkese çok bekletmeden verir inş. Ekim annelerini de tek tek kutluyorum :anneadayı:

hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

kızlaaar merhaba. şimdi internetten beta sonucuma baktm 573... çok mutluyum şu an Şükür Allahım... öğleden sonra doktora gideceğim sonucu almak için tekrar kan vermem lazım mı diye sormak için.. hemen sizle paylaştım :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Hayırlı ugurlu olsun canım çok sevindim :KK200:

Merhaba kızlar, bu başlığın açıldığı ilk günden beri hepinizi her gün düzenli olarak takip ettim, sonuçlarınızı merak ettim.
Siteye bir çok kez üye olmak istedim. Fakat siteye daha da bağlanırım diye üye olmadım zira sizi iş yerinden gizli gizli takip ediyorum. Ama fark ettim ki geçen günler hiç bir şey değiştirmedi üye olsam da olmasam da sizin yazdıklarınızı okumaya devam ediyorum. En sonunda pes ettim.
Ben iki yıllık evliyim ilk defa geçen ay çocuk düşünmeye karar verdik eşimle. Artık ertelemek istemediğimizi fark ettik. Rabb'ime şükürler olsun ki bizi fazla bekletmedi şuan 6 haftalık hamileyim. Üstelik reglime 1 hafta kala yaptığım idrar testinde çıktı. (Aynı gece ben, annem ve arkadaşım benim hamile olduğumu ve bir kızım olduğunu gördük, bu yüzden 1 hafta kala dayanamayıp o gün test aldım, sonuç çok net olmayan ama silik de sayılmayacak bir çift çizgiydi.)
En son perşembe günü betam 456 idi. Şimdi bebeğimizin kalp atışlarını duymayı bekliyoruz.
Allahım isteyen herkese çok bekletmeden verir inş. Ekim annelerini de tek tek kutluyorum :anneadayı:

Tebrik ederim canım aramıza hoşgeldin. Sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi insallah. :KK68: Keseyi görebildin mi?

Tarıhlerımız aynı bende persembe gıtcem ins ustten gorunur abimler almanyada yasıyo yengemi çok kez alttan kontrol etmisler ben soylentılerden yanı dusuk tehlıkesınden değılde gerek yok dıye alttan kontrol ettırmek istemıyorum ama doktor bakmamız lazım dersede baktırırım

Gözunuz aydın kucağımıza almayı nasıp etsın allahım

Sen gormussun ne guzel keseyı ıns bende gorurum persembe gunu
görürsün canım mutlaka :) zaman geçmiyor sadece dimi :)

kızlaaar merhaba. şimdi internetten beta sonucuma baktm 573... çok mutluyum şu an Şükür Allahım... öğleden sonra doktora gideceğim sonucu almak için tekrar kan vermem lazım mı diye sormak için.. hemen sizle paylaştım :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Sende aramıza hoşgeldin canım hayırlı olsuuun :anneadayı::emir_bebek:

Tebrik ederim canım aramıza hoşgeldin. Sağlıkla kucaklarımıza alırız bebeklerimizi insallah. :KK68: Keseyi görebildin mi?
Ayy inş canım ya senin de hayırlı uğurlu olsun, keseyi görmeye gitmedim henüz, gittiğimde kalp atışını da duymak istiyorum doktorum 15 inden sonra gel her şey daha net olsun dedi. Bir hafta daha beklicez bakalım :)

Gittiğim doktor folik asiti de çeşitli viraminleri de içeren bir hap verdi ama benim içime sinmedi. 3 aya kadar sadece folik asit veriliyor niye böyle yaptı anlamadım. Zaten değiştiricem doktorumu. İlacı da değiştirmesini rica edicem. Resmen her gün işkenceyle içiyorum
cnm vitamin depolarin mi bos acaba oluyomus bazi hamilelerde yada doktorum hapi seviyo olabilir hamfi hapi verdi ben sadece folic trio kullaniyorum oda kalsiyum d vitamin i folik asit birlesimi

cok sevindim canim ben sana demistim dun hayirli haberlerini almaya devam ederiz insallah

Bana da 3 aydır kullandığım folikasite devam et dedi vitamin falan vermedi bi kaç arkadaşa da aynı şeyi vermişler o yüzden sordum canım.

Bir sürü alıntı yaptım hepsi birbirine girdi
hasretttt hasretttt senın nıckını hatırlıyorum senle devam edeyım canım , persembe gunu sende sıkısık gıt bend eoyle gıtmeyı dusunuyorum sonrada bıze haber ver cok merak edıyorum acaba nasıl olacak cok heycanlı cok guzel seyler :)

Ayy inş canım ya senin de hayırlı uğurlu olsun, keseyi görmeye gitmedim henüz, gittiğimde kalp atışını da duymak istiyorum doktorum 15 inden sonra gel her şey daha net olsun dedi. Bir hafta daha beklicez bakalım :)

Banada 15inden sonra gel kalp atışını duyarız dedi canım kalp atıslarınıda duyarız kendilerinide görürüz artık insallah :-):KK200:

Merhaba

Hayırlı ugurlu olsun bebişin, ınsallah sonuna kadar saglıkla tamamlarız donemlerımızı

Hoşgeldin burada sende :KK200:

X