2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
MarV-el çalışma durumlarımıda yazalımmı rapor ıslerımızıde ona gore kordıne konusabılırız :)

Adete gore saymıyorlar mı ? Yoksa aradakı fark kapanıyormu sonradan ?
Oğlumda da tam yumurtlama zamanımdan başladı regle göre hep 2 hafta geriydi doğdu hala persentilde öyleydi ama sorun değil aslında tam doğru oldu :) neyse beklentim dışındaydı keseyi görmek,

inşallah canım Allah bağışlasın inşallah bende cuma gideceğim inşallah duyarım bende :))
inş canım herkes hepimiz
Günaydın herkese bende geldim aranıza. Bu ikinci gebeligim bakalım henüz Dr.a gitmedim bugün idrar testiyle öğrendim
tebriklerrrr
Kızlar çok şükür hamileyim degerim 244 cikti
tebriklerr
Hadı hayırlısı olsun hemen sende takvımını yap
ben takvim yapamıyorummm yardım edebilr misinnn
tebriklerrrr
hoşgeldinnn tebrikler cnm
bu seferr olacakkk inş olumsuz herşeyi at kafandan
bizde seni kutlarız cnm tebrikler
Bence ilk kalp atışını duyan anne listeyi hazırlasin
ilk duyan benim galibaa ama hiç anlamıyorum cnm ben o işlerden
Tatlım bilgisayar işi liste zor gelmiyor bana zaten bölümüm gereği hasır neşirim bilgisayarla :) ben birilerini geç yazarsam atar yaparlar diye korkuyorum :)
yok cnm niye atar yapsın herkesin işi gücü var sonucta...müsait zamanlarında yaparsın

lily_white canım profilin kısmında kişisel bilgilerinize gir, orada hamilelik takvimi gibi bi yer var oraya dogum tarıhını yaz bebişin sonrada asagıdan kaydet

Günaydın herkese bende geldim aranıza. Bu ikinci gebeligim bakalım henüz Dr.a gitmedim bugün idrar testiyle öğrendim
Hoş geldin hayırlı olsun cnm biz arada uyur uyanir bir birimize yazariz son durumun nedir folibol hergün 1tane ve 7. Haftada git gitmisken keseyi bebisi görürsün ben 3tur gidiyorum bu hafta keseyi inşallah haftaya kendisini görürüz

kızlar dün akşam erkenden uyumuşum bugünde okuldan dönüşte aile hekimime uğradım ilaç yazdırmak için iğne oluyorum pıhtılaşma nedeniyle ancak gördüm mesajları liste fikri muhteşem olmuş CuteMom MarV-el şimdiden teşekkür ediyorum. Benim elimden ne yazıkki hiç gelmez bilgisayar işleri.
Bilgilerim:
Yaş 32
evlilik 6yıl
çocuk sayısı ilk çocuk (bir düşük)
çalışma durumu : öğretmen
beklenen doğum tarihim 8 ekim 2016

Rica ederiz :)

beklemeye devam canım [/QUOTE]
pa

sanki tam regl gununde de kan testi yapıp yukseldiğini goruyorsa kımyasal olma olasılıgı kalmıyor gıbı ama işte bunun kesesı var kalp atısı var varogluda var beklemeye devam canım [/QUOTE]

sanki tam regl gununde de kan testi yapıp yukseldiğini goruyorsa kımyasal olma olasılıgı kalmıyor gıbı ama işte bunun kesesı var kalp atısı var varogluda var beklemeye devam canım [/QUOTE]
Dogru söylüyorsun doguma kadar rahatyüzü yok bize :))

Tatlım 5. Haftanın içindesin :) 4 haftaliksin galiba değere göre :)

haftaya pazartesi gitsen daha iyi olur bencw cnm hcg daha fazla yukselmis olur garanti olur
Tesekkurler kizlar
Pazartesiyi bekleyemebilirim cuma gidebilirim bakalim... haber ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…