rica ederim canım :)Teşekürler :)
Olabilir tatlım :)MarV-el çalışma durumlarımıda yazalımmı rapor ıslerımızıde ona gore kordıne konusabılırız :)
MarV-el biri atar yaparsa listeyi kendi yapar madem :) korurur bız senı merak etmeyesın canım
sen fıılen okula gıdecekmısın burada canım ?
Kızlar hangı sehırlerdesınız buarada ortaya soruyorum
Olabilir tatlım :)
35 yaşındayım ( bu topikte en yaşlı gebe ben olacağım sanırım )Olabilir tatlım :)
Oğlumda da tam yumurtlama zamanımdan başladı regle göre hep 2 hafta geriydi doğdu hala persentilde öyleydi ama sorun değil aslında tam doğru oldu :) neyse beklentim dışındaydı keseyi görmek,Adete gore saymıyorlar mı ? Yoksa aradakı fark kapanıyormu sonradan ?
yas 27 3.5 yillik evliyim bursada yasiyorum sigorta ciyim ama fiilen calismiyorum 2. Cocugum beklenen dogum 8 ekim cnmTatlım yaşını kaçıncı çocuk beklenen doğum tarihinde yazar misin şimdi listeyi defterde oluşturuyorum :)
Çalışıyorum, Operasyon Müdürüyüm. 2 yıllık evliyim :)
inş canım herkes hepimizinşallah canım Allah bağışlasın inşallah bende cuma gideceğim inşallah duyarım bende :))
tebriklerrrrGünaydın herkese bende geldim aranıza. Bu ikinci gebeligim bakalım henüz Dr.a gitmedim bugün idrar testiyle öğrendim
tebriklerrKızlar çok şükür hamileyim degerim 244 cikti
ben takvim yapamıyorummm yardım edebilr misinnnHadı hayırlısı olsun hemen sende takvımını yap
tebriklerrrrkızlaaar merhaba. şimdi internetten beta sonucuma baktm 573... çok mutluyum şu an Şükür Allahım... öğleden sonra doktora gideceğim sonucu almak için tekrar kan vermem lazım mı diye sormak için.. hemen sizle paylaştım
hoşgeldinnn tebrikler cnmkızlar merhaba,
bende ekim annelerinden olucam nasipse5+4 günlük bugün, haftaya perşembe kalp atişlarını duymaya gidicez. keseyı görduk geçen perşembe günü. Allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızlarrrr
bu seferr olacakkk inş olumsuz herşeyi at kafandanKızlar ben daha önce 4kimyasal bide 9haftalık kalbi durması sonucu kürtaj geçirdim üstelik tüm bunlar 18aylık evliliğim süresince oldu, hiç umudumu kaybetmiyorum bu sefer olacağına çok inanıyorum umarım hislerim doğru çıkar bende ekim annesi olabilirim.
bizde seni kutlarız cnm tebriklerMerhaba kızlar, bu başlığın açıldığı ilk günden beri hepinizi her gün düzenli olarak takip ettim, sonuçlarınızı merak ettim.
Siteye bir çok kez üye olmak istedim. Fakat siteye daha da bağlanırım diye üye olmadım zira sizi iş yerinden gizli gizli takip ediyorum. Ama fark ettim ki geçen günler hiç bir şey değiştirmedi üye olsam da olmasam da sizin yazdıklarınızı okumaya devam ediyorum. En sonunda pes ettim.
Ben iki yıllık evliyim ilk defa geçen ay çocuk düşünmeye karar verdik eşimle. Artık ertelemek istemediğimizi fark ettik. Rabb'ime şükürler olsun ki bizi fazla bekletmedi şuan 6 haftalık hamileyim. Üstelik reglime 1 hafta kala yaptığım idrar testinde çıktı. (Aynı gece ben, annem ve arkadaşım benim hamile olduğumu ve bir kızım olduğunu gördük, bu yüzden 1 hafta kala dayanamayıp o gün test aldım, sonuç çok net olmayan ama silik de sayılmayacak bir çift çizgiydi.)
En son perşembe günü betam 456 idi. Şimdi bebeğimizin kalp atışlarını duymayı bekliyoruz.
Allahım isteyen herkese çok bekletmeden verir inş. Ekim annelerini de tek tek kutluyorum
ilk duyan benim galibaaBence ilk kalp atışını duyan anne listeyi hazırlasin
yok cnm niye atar yapsın herkesin işi gücü var sonucta...müsait zamanlarında yaparsınTatlım bilgisayar işi liste zor gelmiyor bana zaten bölümüm gereği hasır neşirim bilgisayarla :) ben birilerini geç yazarsam atar yaparlar diye korkuyorum :)
Hoş geldin hayırlı olsun cnm biz arada uyur uyanir bir birimize yazariz son durumun nedir folibol hergün 1tane ve 7. Haftada git gitmisken keseyi bebisi görürsün ben 3tur gidiyorum bu hafta keseyi inşallah haftaya kendisini görürüzGünaydın herkese bende geldim aranıza. Bu ikinci gebeligim bakalım henüz Dr.a gitmedim bugün idrar testiyle öğrendim
Rica ederiz :)kızlar dün akşam erkenden uyumuşum bugünde okuldan dönüşte aile hekimime uğradım ilaç yazdırmak için iğne oluyorum pıhtılaşma nedeniyle ancak gördüm mesajları liste fikri muhteşem olmuşCuteMom MarV-el şimdiden teşekkür ediyorum. Benim elimden ne yazıkki hiç gelmez bilgisayar işleri.
Bilgilerim:
Yaş 32
evlilik 6yıl
çocuk sayısı ilk çocuk (bir düşük)
çalışma durumu : öğretmen
beklenen doğum tarihim 8 ekim 2016
Inşallah canım sağlıklı olsunlar da yeterki, bişey sormak istiyorum bilgin varmı bilmiyorum ama beta ikiye katlandıktan sonra artık hamilelgin kimyasal olma olasılığı ortadan kalkıyor mu yoksa hala risk var mı?
Inşallah canım sağlıklı olsunlar da yeterki, bişey sormak istiyorum bilgin varmı bilmiyorum ama beta ikiye katlandıktan sonra artık hamilelgin kimyasal olma olasılığı ortadan kalkıyor mu yoksa hala risk var mı?
canım benımde sat aynı bılıyorsun
oyle ovulasyonuda bılmıyorum ama benımde tahmınım 22 ocak
benımd sonucum 220 :) 4. hafta cıktım
ancak se kese ıcın ne zaman gıtsen yarın 1140 , cuma 2280 cumada gıtsen olur canım
Tatlım 5. Haftanın içindesin :) 4 haftaliksin galiba değere göre :)
Tesekkurler kizlarhaftaya pazartesi gitsen daha iyi olur bencw cnm hcg daha fazla yukselmis olur garanti olur