- 2 Şubat 2016
- 28
- 71
- 34
Canım ben de düşünüyorum da zahmetli bir iş. Kim yapar ki?
Canım geç çağırmış doktorun. Sabredebilecek misin o zamana kadar. :)
Mecbur bekleyeceğiz. Hatta biraz daha geç gidip kesin sonuç almak istiyorum hayırlısıyla.. Sizin durumlar nasıl keseyi görmüşsünüzdür galiba geçmiş mesajları okumadımCanım ben de düşünüyorum da zahmetli bir iş. Kim yapar ki?
Canım geç çağırmış doktorun. Sabredebilecek misin o zamana kadar. :)
Canim her ayki topikte sonradan hazırlıyorlar listeyi sürekli aktif olacak bi kişi kazenden konuyu alır ve hazırlar listeyi ancak böyle olucak :)aynen canım en başında bi liste olsaydı ona eklemeler yapılırdı.
Canim her ayki topikte sonradan hazırlıyorlar listeyi sürekli aktif olacak bi kişi kazenden konuyu alır ve hazırlar listeyi ancak böyle olucak :)
Oyle cnmm dogru diosun ilk gebeligimde 6800 cikmisti kizimda .buda bi farkli olcak demekkibenimde burda benimle ayni zamanlarda olanlarin 1000 lerdeyken benim 386 cikti 4 gun sonra 1840 cikti herkesin degeri farkli cok kiyaslama Cnm
bende yeni uyandım işten gelip yemek yedim 8de uyudum 10da uyandım. Birazdan yine uyuyacağım:))Kızlar üzerimde öyle bi yorgunluk var ki sormayın kendime gelemiyorum uyuyorum ama doymuyorum akşam üzeri uyumuşum tam 2 saat şimdi yine uykum geldi ne zamana kadar sürecek bu durum
Kızlar kese şekline göre cinsiyet olayını merak ettim. Oğlumun ilk ultrasonuna baktım yusyuvarlak. Bunda kalp şeklindekesin bir değişiklik var cinsiyette hadi hayırlısı..
Kızlar kalp atışı kaçıncı hafta da duyuluyor??? Karından ultrasonla
Ben demiştim onu geçenlerde :) :) ama benim baktığım kese yuvarlaksa kız fasulye gibiyse ve şekli bozuksa erkek yazıyordu demek ki doğru değil
Bilmiyorum ki korkuyorum gene göremedik felan derlerse daha sıkıntı yaparım ondan bilmiyorum cuma mi pazartesi mi dr dediği gibi 12gun sonra miUltrason un bi zararı yok ki canim neden girmek istemiyorsun
Gayet normal artmış neresi sıkıntılı ymis ki
Kızlar soru soruyorum ama kimse cevap vermiyor ya kaç defa aynı şey oldu. Burda herkes kendi arkadaşlarıyla muhabbet ediyor sanırım. Merak ediyorum soruyorum sorum havada kalıyor. O zaman niye açıldı bu topic? ??
Sen duymadin mi kalp atışı ben basta sıkıldım ama hesap yaptim oglumdan pay biçerek aralıkta 28 adetim ocak 21 ufak bir kürtaj olmustum kitleden dr şubatta da 20de olcaksin oldumda oglumda 20 mart bekledim kontrol hapini 1gun aksatmistim ihtimal vermedim kendi gününe döndü dedim 28marti bekledim olmadı 2 nisan test te çift cizgiyi gördüm şok 1hafta sürdü dr a gittim kese kalp atisi gördüm yani 10 nisan yani 8.haftada görmüşum ondan az daha bekliycem ve zaaten 8.haftaw2.3gun kala bulantidan kafam kalmıyor du 24kasimdadoğum görünüyordu sezeryanla 9 kasimda doğduKızlar soru soruyorum ama kimse cevap vermiyor ya kaç defa aynı şey oldu. Burda herkes kendi arkadaşlarıyla muhabbet ediyor sanırım. Merak ediyorum soruyorum sorum havada kalıyor. O zaman niye açıldı bu topic? ??
bende yeni uyandım işten gelip yemek yedim 8de uyudum 10da uyandım. Birazdan yine uyuyacağım:))
Benim kese daire ye yakin ve dr cok düzgün dediBenim bildiğimde bebek fasülye gibiyse kız hamsi balığı gibi düzse erkek oluyor canım. Bereketli olsun yeğenler torunlar çok olunca artık alıştık ultrasonu görünce kız gibi yada erkek gibi diyoruz tahminler tutuyor artık :))
3kese ve bozuk sekilli görünmus bugün tek kese ve düzgün güzel bir kese 10 12 gun sonra bidaha bakalım dedi dr Hayırlısıdüzgün bir kese varmıs canım üzme kendini normalde çoğul gebelik mi dediler
Bende uyuyorum akşam üzeri uyudum 8de kalktım simdi gece yatıyorum mmmmAyy ne zamana kadar böyle olacağız tatlım ya
Canim ortaya soruyorsun mesela ben çoğu soruyu görüyorum ama bilgi sahibi olmadığım için cevaplamiyorum bildiğim bişeyse yardımci oluyorum :) bu topik tabiki bilgi paylaşımı için açılmış ama herkesin gebeligi yeni çoğumuz acemiyiz bu konuda :) sakin ol yani hiddetlenme :) herkes seninle aynı :) önceki topiklerde gördüğüme göre kalp atışı kişiye ve hamileliğe göre değişiyor genelde 7. Ve 8. Haftada duyuluyor :)Kızlar soru soruyorum ama kimse cevap vermiyor ya kaç defa aynı şey oldu. Burda herkes kendi arkadaşlarıyla muhabbet ediyor sanırım. Merak ediyorum soruyorum sorum havada kalıyor. O zaman niye açıldı bu topic? ??
Canim ortaya soruyorsun mesela ben çoğu soruyu görüyorum ama bilgi sahibi olmadığım için cevaplamiyorum bildiğim bişeyse yardımci oluyorum :) bu topik tabiki bilgi paylaşımı için açılmış ama herkesin gebeligi yeni çoğumuz acemiyiz bu konuda :) sakin ol yani hiddetlenme :) herkes seninle aynı :) önceki topiklerde gördüğüme göre kalp atışı kişiye ve hamileliğe göre değişiyor genelde 7. Ve 8. Haftada duyuluyor :)
Bende uyuyorum akşam üzeri uyudum 8de kalktım simdi gece yatıyorum mmmm