2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım hep ekşi ve tuzlu şeyler istiyor. Ne derlerdi cinsiyetle ilgili? Ye ekşiyi doğur Ayşe yi miydi? :) bakalım tutacak mi? :)
Benim canım da feci derecede acı istiyor :) zaten urfaliyim ama daha çok istiyor :) frenliyorum kendimi :)

Kızlar ultrason hakkında birşey söylemek istiyorum. Zararlı değil demis bir arkadaş da sık girmek de iyi değil. İlk hamileliğimde oğlumun cinsiyeti belli olmadı hemen. 5.5 aylıkken öğrendik. Meraktan 3 ayrı doktorda hemen hemen her hafta ultrasona girdim. Doğumdan sonra oğlum en ufak sesten irkilmeye korkmaya başladı. Kalabalıkta ağlıyordu. Biraz araştırdım. Ultrason ses dalgalarıyla çalıştığı için sık ultrasona girmek böyle bir yan etki yapabilirmiş. Bilginiz olsun istedim. Saygılar.

Bende bugün aynı şeyi yaşadım canım x-ray cihazından geçtim taaki annem arayıp geçmeseydin diyene kadar aklıma gelmedi unutmuşum hamile olduğumu

Bende bugün aynı şeyi yaşadım canım x-ray cihazından geçtim taaki annem arayıp geçmeseydin diyene kadar aklıma gelmedi unutmuşum hamile olduğumu
Canım araştırdım biraz çok yüksek ışınlar olmadığı için bir zararı olmazmış. Allah'a emanet içimizi ferah tutalım.

mrb kızlar bende aranıza yeni katıldım son adet tarihim 26 Aralık idi. 23 Ocakta ultrasonda keseyi gördük. İnternet gebelik hesaplayıcılarına göre 6+2 günlüğüm. 1 Ekim muhtemel doğum olarak görünüyor. Ancak ben hiç bir bulantı,kusma vs hissetmiyorum. Canım birşey de çekmiyor. Benim gibi olan var mı aranızda??

Gözün aydın canım aramıza hoşgeldin :) ilerleyen haftalarda başlayabilir bulantı hepimiz kolay hamilelikler geçiririz insallah

Evet cnm bnm bende hatırladım seninde bebeğin hayırlı olsun cnm rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Kızlar kese şekline göre cinsiyet olayını merak ettim. Oğlumun ilk ultrasonuna baktım yusyuvarlak. Bunda kalp şeklinde kesin bir değişiklik var cinsiyette hadi hayırlısı..

Bende ultrasonda hatırladığım kadarıyla yuvarlaktı kese canım doğru mudur ya cinsiyetle alakası var mıdır acaba kesenin

Hoşgeldin canım.. bende de belirti yok :) ilkinde de böyleydi merak etme bazıları daha keyifli geçirir hamileliği bulantıları olan arkadaşlar kızmasın latife ediyorum. önemli olan süreç değil sonuç.

Kızlar ya bi liste oluştursak hamilelik tarihlermizi, doğum yapacağımız tarihleri yazsak ne iyi olurdu. Diğer gruplarda var 2016 eylül ayı annelerinin grubunda da var örnek olarak bakabiliriz ona herkes birbirinden haberdar olurdu o şekilde.

Hoşbulduk canım:)
Yakın bi arkadaşım henüz üç hftalıkkn kusmalara başlamış bende mi gariplik var acaba diye içimden geçmedi değil.. Doktora kalp atışlar için yirmi Şubat sonrası gideceğiz. Sorarım doktora sonucu burda yazarım inş.

Canım ben de düşünüyorum da zahmetli bir iş. Kim yapar ki?
Canım geç çağırmış doktorun. Sabredebilecek misin o zamana kadar. :)

Belirtiler kişiden kişiye değişiyor canım :) bazı kadınlar daha hassas bünyeye sahip çabuk yaşıyor bazısı da geç yaşıyor :) endişe etme :)

aynen canım en başında bi liste olsaydı ona eklemeler yapılırdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…