Benim canım da feci derecede acı istiyor :) zaten urfaliyim ama daha çok istiyor :) frenliyorum kendimi :)Canım hep ekşi ve tuzlu şeyler istiyor. Ne derlerdi cinsiyetle ilgili? Ye ekşiyi doğur Ayşe yi miydi? :) bakalım tutacak mi? :)
Cnm verdim ama sonuclari yarin alabilcem.. Dua et kuzum :))
Selam kızlar.. yeni gelen arkadaşlarımız hoşgelmişler. Allah güzel bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebislerimizi. Ben de çarşamba gidicem kalp sesi için. İnşallah duyabiliriz. Bir de ben unutuyorum hamile olduğumubugün x-ray cihazından geçtim. İnşallah birşey olmaz
Canım araştırdım biraz çok yüksek ışınlar olmadığı için bir zararı olmazmış. Allah'a emanet içimizi ferah tutalım.Bende bugün aynı şeyi yaşadım canım x-ray cihazından geçtim taaki annem arayıp geçmeseydin diyene kadar aklıma gelmedi unutmuşum hamile olduğumu
Canım araştırdım biraz çok yüksek ışınlar olmadığı için bir zararı olmazmış. Allah'a emanet içimizi ferah tutalım.
mrb kızlar bende aranıza yeni katıldım son adet tarihim 26 Aralık idi. 23 Ocakta ultrasonda keseyi gördük. İnternet gebelik hesaplayıcılarına göre 6+2 günlüğüm. 1 Ekim muhtemel doğum olarak görünüyor. Ancak ben hiç bir bulantı,kusma vs hissetmiyorum. Canım birşey de çekmiyor. Benim gibi olan var mı aranızda??
hoşbulduk canım:)) inşallah güzel günler bizleri bekler:))Gözün aydın canım aramıza hoşgeldin :) ilerleyen haftalarda başlayabilir bulantı hepimiz kolay hamilelikler geçiririz insallah
Evet cnm bnm bende hatırladım seninde bebeğin hayırlı olsun cnm rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsinHayırlı olsun canım :) rabbim sağlıkla kucağına almayi nasib etsin inşallah :) sen temmuz annelerine de yazmıştın di mi hatırlıyorum seni :)
Ayy ben çok bekledim her ayki bekleyiş sevgi olarak birikti :) duyduğumda ilk sevinçten ağladım :) muhtemellen hareketlenince bu duygular çok büyüyecek :)
Kızlar kese şekline göre cinsiyet olayını merak ettim. Oğlumun ilk ultrasonuna baktım yusyuvarlak. Bunda kalp şeklindekesin bir değişiklik var cinsiyette hadi hayırlısı..
Hoşgeldin canım.. bende de belirti yok :) ilkinde de böyleydi merak etme bazıları daha keyifli geçirir hamileliğimrb kızlar bende aranıza yeni katıldım son adet tarihim 26 Aralık idi. 23 Ocakta ultrasonda keseyi gördük. İnternet gebelik hesaplayıcılarına göre 6+2 günlüğüm. 1 Ekim muhtemel doğum olarak görünüyor. Ancak ben hiç bir bulantı,kusma vs hissetmiyorum. Canım birşey de çekmiyor. Benim gibi olan var mı aranızda??
Bilmem ki. Kimdi bahseden arkadaş delillerle gelsinBende ultrasonda hatırladığım kadarıyla yuvarlaktı kese canım doğru mudur ya cinsiyetle alakası var mıdır acaba kesenin
Hoşbulduk canım:)Hoşgeldin canım.. bende de belirti yok :) ilkinde de böyleydi merak etme bazıları daha keyifli geçirir hamileliğibulantıları olan arkadaşlar kızmasın latife ediyorum. önemli olan süreç değil sonuç.
Sağol canim benim :)Evet cnm bnm bende hatırladım seninde bebeğin hayırlı olsun cnm rabbim hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Canım ben de düşünüyorum da zahmetli bir iş. Kim yapar ki?Kızlar ya bi liste oluştursak hamilelik tarihlermizi, doğum yapacağımız tarihleri yazsak ne iyi olurdu. Diğer gruplarda var 2016 eylül ayı annelerinin grubunda da var örnek olarak bakabiliriz ona herkes birbirinden haberdar olurdu o şekilde.
Canım geç çağırmış doktorun. Sabredebilecek misin o zamana kadar. :)Hoşbulduk canım:)
Yakın bi arkadaşım henüz üç hftalıkkn kusmalara başlamış bende mi gariplik var acaba diye içimden geçmedi değil.. Doktora kalp atışlar için yirmi Şubat sonrası gideceğiz. Sorarım doktora sonucu burda yazarım inş.
Belirtiler kişiden kişiye değişiyor canım :) bazı kadınlar daha hassas bünyeye sahip çabuk yaşıyor bazısı da geç yaşıyor :) endişe etme :)Hoşbulduk canım:)
Yakın bi arkadaşım henüz üç hftalıkkn kusmalara başlamış bende mi gariplik var acaba diye içimden geçmedi değil.. Doktora kalp atışlar için yirmi Şubat sonrası gideceğiz. Sorarım doktora sonucu burda yazarım inş.