2016 da hangi derdin bitsin isterdin

İki yüzlü yapmacık insanlardan uzak olmak

Panik atak hastalıgımın geçmesi

Sağlıklı bir hamilelik eşliğinde saglıklı bir evlat sahibi olmak

Ev sahibi olmak

Tüm insanlar dahil olmak üzere en basta annem babam eşim kardeşim ve kendim için sağlık ve huzur diliyorum

Allah hepinizin dualarını kabul etsin insallah

Malesef(Napiyo suan eltiniz,toparlandimi?

canim o zamandan beri hic eski nesesi kalmadi, iyi cok sukur ama icten nasil tabi kimse bilemez.. biz onuda kaybediyorduk nerdeyse ondan da kendisi cok agir bi iyilesme sureci atlatti fiziksel olarak sen biraz daha iyisindir canim insallah. onlar sizin cennetteki sefaatciniz insallah

okulumu bitirmek istiyorum
ümidim kalmadı ama o ol derse olur evlat istiyorum
eşimin işleri hafiflesin istiyorum
fazla kilolarımı vermek istiyorum
savaşlar bitsin silahlar bombalar sussun
barış istiyorum

Babamin bir an once sagligina kavusmasini ailemle hep birlikde bu sekilde hzuurlu olmayi istiyorumm

4 ay oldu aynen benimde oyle ,eski nesem keyfim hic yok,yarina umudum bile yok,mahfetti bu durum beni,aglamadik gunum yok ama yapicakta bisiy yok

Emeklerimin karşılığını istiyorum. Kısmetsizliğimin bitmesini istiyorum artık. İnşallah 2016 mutluluk getirir hepimize değerli hanımlar.

içinden çıkılmaz sıkıntılarım yok çok şükür.sadece sağlık istiyorum. Bir de şu afacan kızımı uyutmayı becerebilirsem tamamdır.:)
Ülkece huzura erelim, savaş, ölüm,acı olmasın.sözün özü dünya barışı.

Hiç bir şey istemiyorum. Elimdekileri kaybetmeyeyim,evlatlarım sağlıklı ve Mutlu olsunlar yeter.

Bir de analar ağlamasın,hiç bir anne evlatsız hiç bir evlat anne babasız kalmasın. Çocuklar hep gülsün. Askerimiz ve polisimizi Rabbim korusun.

Artik esimle kavga etmemek isterdim bna sevgisini cok degil biraz gostersin isterdim ve keske 2016 da elime bir sihirli degnek verselerdi 3 sene onceye aileme hayatma geri donmek isterdim hemde cok isterdim ama kizimla beraber . Mutlu olmak sevilmek isterdim saygi isterdim keske dememek isterdim 2016 ve sanirim gelecek olan butun yillar bunlari istemye dewam edicem yeni yil yeni ve cozum bulmayi bekleyen sorunlar hosgeldnz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…