2016 da hangi derdin bitsin isterdin

Midemi bulandıran,vicdandan edepten noksan yolumun yoluna komşu düştüğü, kötü kalpli, gönlümü inciten, gözyaşıma sebep olan, iki cihanda razi gelmedigim kim varsa onlardan kurtulmak istiyorum:) ha bir de iyi insanların ömrü güzel olsun:))

Kaynanacim alsin basini gitsin buralardan istiyorum esimle cocugumla huzurum olsun baska bisey istemiyorum herkes cook mutlu olsun istiyorum. (Bunlar kendime).

Artik kadinlar oldurulmesin cocuklar dayak yemesin istiyorum...

ENNN COKKK İSTEDİGİM SEY HAYALİM HATTA ESKİDEN BERİ
kırklarelinde 10000 bin dönüm bi arazi alıp tabi cokkkk para cıkıcak insalalh milli piyangodan 4 katlı bahceli oyun praklı kadın sıgınma evleri yapıcam insallah siddet gören en ufak bi aile bile olsa gazetelere tabi ilan vericem kadın sıgınma evi diye arastırıp onlara kucak acmak cok istiyorm KADINLARIMIZ EZİLMESİN

Bunu okuyan anneler kızlarınızın arkasında oldugunuzu her an hissetirin bu kapı size hep acık nikah kıyılırken bile aklına acaba kelimesi gelirse o anda bırakın desin desin ki bilsin eside karıma en ufak bisey desene ailesi arkasında ...

Yeni yıla 55 trilyonla girmek istiyorum
O kadar para insanı bozar diyenlerede cevaben o para beni düzeltir diyorum Şaka şaka
Derde bak, derdi 55 trilyon diyeceksiniz ama napiyim bebekte istiyorum, ama olmazsa 55 trilyona evlatlık bi sürü çocuğum olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…