- Konu Sahibi ceycey0406
-
Geçmiş olsun . İnşallah kızınızın okula başladığını da göreceksiniz çalışmaya başladığını hatta anne olduğunu daselam arkadaşlar yeni bir yıla giriyoruz malum yeni umutlar yeni başlangıçlar demek bu.Ama yıl boyu burda ne dertler okuduk ne dertler paylaştık ne acılara çözüm aradık.Şimdi diyorum ki ben 2016 da hangi derdinizin son bulmasını dilersek onu yazalım ne dersiniz .İlk olarak ben başlayayım:2016 da böbrek tümörümün kötüye çevirmemesini ve küçük kızımın okula başladığını görmek istiyorum
hayırlı bi para cıksın 1+1 evde yasamak kendime dükkan acmak sık bi mekan giyim üzerine ohhhh hafta sonlarıda yurt dısı turlarıselam arkadaşlar yeni bir yıla giriyoruz malum yeni umutlar yeni başlangıçlar demek bu.Ama yıl boyu burda ne dertler okuduk ne dertler paylaştık ne acılara çözüm aradık.Şimdi diyorum ki ben 2016 da hangi derdinizin son bulmasını dilersek onu yazalım ne dersiniz .İlk olarak ben başlayayım:2016 da böbrek tümörümün kötüye çevirmemesini ve küçük kızımın okula başladığını görmek istiyorum
aminhayırlı bir evlilik istiyorummmmm. inşallah nasip olur. amin
inşallah isteyen herkes bebek sahibi olur 2016 daAnne olmak istiyorum hayirlisiyla.
Benim gibi anne olmak isteyenlerde insallah kavusurlar bebeklerine..
hadi hayırlısı bebiş gelsin bir an önceBu yıl benim içinde çok dertli ve sıkıntılı geçmişti fakat Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun ki kendimi üzücek ve paralayacak gibi bir derdim kalmadı. Yeni yıl herkese bolca sağlık ve huzur getirsin inşallah. Rabbim hiç kimsenin derdini dermansız bırakmasın. Ve sanırım yeni yılın ikinci yarısında sağlıklı bir bebiş isteyeceğim bende
o kolay ama bakkk değil mi tek derdin bu olsun inşallah bu yılŞişkoluktan kurtulmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?