• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 da hangi derdin bitsin isterdin

Sevdiklerime bir şey olmasın istiyorum. Babam artık alkolü bıraksın iyi bizimle ilgilenen bize bağırmayan bir baba olsun istiyorum. Annemle artık kavga etmesinler evde huzur olsun istiyorum. Benden ayrıldıktan 50 gün sonra nişanlanan eski nişanlım böyle bir şey yaptığı için pişman olsun istiyorum. Ve hayırlı bir eş hayırlı arkadaşlıklar kalıcı dostluklar istiyorum. Rabbim doğru yoldan ayırmasın inşallah, sağlık ve huzur hep bizimle olsun.

Bir de derler ki kadınlar para meraklısı parayı gördüler mi her şeyi yaparlar. Hani hangi bir kadın para istemiş şu yorumlara bir bakın. Bu erkekler de kendi kötü huylarını ört bas etmek için kadınlara her şeyi yakıştırıyorlar.

Sahip olduklarıma bin şukür rabbim sevdiklerimden ayırmasın en buyuk duam.
Hayırlı bir iş,eşte getirsen fena olmaz hani 2016:KK51:

2015 çok şükür benim için çok güzel geçmişti imkansız dediğim gördüğüm ilişkim evlilikle taclandi, 2016 dan elimdekiler kaybetmemeyi, hayirlisiyla evlat is ve ev diliyorum ve huzurumuzun sevgimizin hiç bitmemesini dilerim

hayatta en önemli şey sağlık diyorum,Allah babacığıma şifa versin,daha iyi olsun istiyorum.
aile huzurumuz bozulmasın,aşk sevgi tutku dolu bir yıl olsun diyorum;):KK200:
oğlum için herşeyin en güzelini diliyorum.
bir de oyuncak fiyatları ucuzlasın istiyorum:KK70:
bir de herkesin derdini ciğerimde hissetmesem iyi olur diyorum,sonra onlar kendi derdini unutuyor bende acısı kalıyor..

Back