2016 da hangi derdin bitsin isterdin

İnsallah görürsün canim Allah sağlık versin ....

Bende Allah kalbime sevgi ve iyilik versin istiyorum gerisi zaten pesinden gelir.

Allahım bozmasın çok şükür her şeyim var, tek değişmesini istediğim şey işe gidip gelirken çektiğim eziyet. Daha iyi şartlara kavusurum bu sene inşallah.

Bütün kötülüklerin bitmesini ve her ne kadar imkansız gibi görünse de dünyaya sevgi huzur ve barışın gelmesini istiyorum. Bunlar olduktan sonra gerisi zaten gelir.

Allah sevdiklerimi korusun yokluklarını göstermesin.
Bütün ailem ve bizim için güzel bir sene olsun
Şehit haberleri, savaşlar sürgünler bitsin
Hasta olanlara sağlık, huzur isteyenlere huzur evlat isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım.

2015 çok sancılı geçti dedemi kaybettim..
Anneannem artık bizimle yaşamaya başladı ama hiç alışamadı sürekli diken üstünde gibi onu gördükçe üzülüyorum.
babam gelince ayağa kalkıyor yerinde oturduysa başka yere oturuyor vs..
Babam tam 2 kere 3 ay ara ile kalp krizi geçirdi ömrümden ömür gitti..
Kardeşim omzunu göğsünü sırtını kaynar su ile yaktı izleri hala geçmedi tedavi görüyor..

Tüm bunlardan sonra sevdiklerim için dünya için huzur, barış, mutluluk sağlık diliyorum..
Şehitlerimize rahmet ailelerine sabırlar diliyorum.
Ha bu arada sabah çok soğuktu. Dışarıda kalan insanlara, sokak hayvanlarına Allah yardım etsin.

Daha söyleyecek çok şey var ama... İyi yıllar herkese..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…