• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 da hangi derdin bitsin isterdin

Bir sağlık
Iki huzur
Üç mutluluk veee
Tabi hepsinden daha fazla şu mol kabusu bitipde sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebegim olsun anne olayım istiyorum tabi isteyen herkese de dua ediyorum ins tez zamanda

Öncelikle babamın hayırlısıyla emekli olmasını
Akademik engellerin önümden kalkmasını ve atanmayı
Kv kalbine iyi niyet ihsan etmesini
Birde istediğimiz evi alabilmeyi

Allaha sukur buyuk bir sorunum yok, insallah olmasin da.. benim dilegim insallah rabbim eltime saglikli bi evlat nasip eder bu sene ikizlerine olu dogum yapti 5 aylikken cok zor gunler gecirdik Allahim insallah acilarini unutturcak bi evlat versin.

Allaha sukur buyuk bir sorunum yok, insallah olmasin da.. benim dilegim insallah rabbim eltime saglikli bi evlat nasip eder bu sene ikizlerine olu dogum yapti 5 aylikken cok zor gunler gecirdik Allahim insallah acilarini unutturcak bi evlat versin.
Banada versin insaAllah rabbim bende 4 ay once ikizlerine 5 aylikken erken dogum yapip kaybettim.. cok zor hemde cook:((

Banada versin insaAllah rabbim bende 4 ay once ikizlerine 5 aylikken erken dogum yapip kaybettim.. cok zor hemde cook:KK43:(

Amin canim insallah rabbim sana da nasip etsin. cok zor herseye kendim bizzat sahit oldum, rabbim sizi cennet mertebesinde tutsun.. insan ne dese anca yasayan bilir diye dusunuyorum.

Amin canim insallah rabbim sana da nasip etsin. cok zor herseye kendim bizzat sahit oldum, rabbim sizi cennet mertebesinde tutsun.. insan ne dese anca yasayan bilir diye dusunuyorum.

Malesef:((Napiyo suan eltiniz,toparlandimi?

önce tabiki sevdiklerimin sağlığı sıhhati, okulumu hayırlısıyla bitirmek ve ruh eşimi bulmak...

Bir sağlık
Iki huzur
Üç mutluluk veee
Tabi hepsinden daha fazla şu mol kabusu bitipde sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebegim olsun anne olayım istiyorum tabi isteyen herkese de dua ediyorum ins tez zamanda
dualarım seninle bu gece inşallah kavuşursun bebeğine

Yeni yılda şu fazladan 30 kilocuğu vermek istiyorum,kalan tüm borçlarımızın bitmesini istiyorum,huzur,sağlık,mutluluk ,güzel bi tatil istiyorum.istiyorumda istiyorum istemenin sonu yok ki:21:

Back