- 25 Eylül 2011
- 7.445
- 11.216
- 498
- Konu Sahibi ceycey0406
-
Banada versin insaAllah rabbim bende 4 ay once ikizlerine 5 aylikken erken dogum yapip kaybettim.. cok zor hemde cookAllaha sukur buyuk bir sorunum yok, insallah olmasin da.. benim dilegim insallah rabbim eltime saglikli bi evlat nasip eder bu sene ikizlerine olu dogum yapti 5 aylikken cok zor gunler gecirdik Allahim insallah acilarini unutturcak bi evlat versin.
Banada versin insaAllah rabbim bende 4 ay once ikizlerine 5 aylikken erken dogum yapip kaybettim.. cok zor hemde cook(
Amin canim insallah rabbim sana da nasip etsin. cok zor herseye kendim bizzat sahit oldum, rabbim sizi cennet mertebesinde tutsun.. insan ne dese anca yasayan bilir diye dusunuyorum.
ne demek her şey gönlünce olsunal
allahhh razı olsun :))
hadi hayırlısı bebiş gelsin bir an önce
mekanları cennet olsunMaalesef 2016 ne abimi ne de bu yıl kaybettiğim annemi geri getirir. Ne de acımı ve hasretimi dindirir.
dualarım seninle bu gece inşallah kavuşursun bebeğineBir sağlık
Iki huzur
Üç mutluluk veee
Tabi hepsinden daha fazla şu mol kabusu bitipde sağlıklı bir hamilelik ve sağlıklı bir bebegim olsun anne olayım istiyorum tabi isteyen herkese de dua ediyorum ins tez zamanda
Malesef 6 ay dükkan kapalı canim mecburi korunma var sağol ins 6 ay sonra ins zamanına denk gelmiştir duanda kabul eder Allahim tek duam budualarım seninle bu gece inşallah kavuşursun bebeğine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?