2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR LİSTE PAYLAŞIMI

Canım hic üzülme herşeyin hayırlısı çok sabir lazim.Ben 9 ayda hamile kaldım o da dış gebelikle sonuclandi ve bir tüpümü kaybettim herseyde bi hayır vardır üzülme
hepimize nasip etsin bir an once zor donemler gelsinler popocuklarina popocuklarina

İlk siradan güzel haberr 1 haftalik gebelik SAT 29 kasim

Saglikla sihhatle coook rahat bi hamilelik gecirmen dilegiyle bebisini kollarina alirsin insallah :) bizede dua et olur mu hamilelerin dualari kabul olurmus

Kizlar tedavi sureci icindemisiniz yoksa normal yollarla mi deniyorsunuz..

benim daha çok erken doktora gtm 1 senw olmada olmuyor diyemeyiz dedi ama gende baktı bana her hangi bir sktı yok

evet bir seneden once tedavi surecine baslamiyorlar.. umarim gerek kalmaz tedaviye kullanilan ilaclar agir oluyo biraz hormon sonucta canimiza yazik gerek kalmadan bebisinin haberini alirsin insallah

evet bir seneden once tedavi surecine baslamiyorlar.. umarim gerek kalmaz tedaviye kullanilan ilaclar agir oluyo biraz hormon sonucta canimiza yazik gerek kalmadan bebisinin haberini alirsin insallah
inş gecen ay cok sitres yaptm kmyasal gebelik oldu bende akısına bıraktımartk inş

Kizlar merhaba. Ben de umarim 2016 bitmeden bebegimi kucagima alirim.

4 yillik evliyim.
Bat 5 ocak
Hic cocugum yok malesef

merhabalar bayanlar beni de listeye eklermisiniz batım 21 ocak bu günden itibaren korunmayı bırakıyorum bir bebişim var ikinciyi planlıyorum inşallah. bir oğluşum var ellerinizden öper ayy birde hayırlısıyla kızım olursa cok mutlu olurum :) 25 yasındaym bir bucuk yıllık evliyim

Pufffff dakika bir gol bir ..dün listeye girdim bugün kırmızı kart yedim..artık önümüzdeki ay nasipse..

canım seni eklemişiz zaten biz ama bat 26 ocak yazıyordu onu değiştirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…