hepimize nasip etsin bir an once zor donemler gelsinler popocuklarina popocuklarinaCanım hic üzülme herşeyin hayırlısı çok sabir lazim.Ben 9 ayda hamile kaldım o da dış gebelikle sonuclandi ve bir tüpümü kaybettim herseyde bi hayır vardır üzülme
İlk siradan güzel haberr 1 haftalik gebelikSAT 29 kasim
inşş rabbim herkeze versin inşhepimize nasip etsin bir an once zor donemler gelsinler popocuklarina popocuklarina
Yok canım negatif görmekten bıtkınlık geldi..dış gebelik geçirdiğimde bile 12 gün geçince cesaret edip yapmıştım..İNŞŞ olur bebş test yaptın mı
benim daha çok erken doktora gtm 1 senw olmada olmuyor diyemeyiz dedi ama gende baktı bana her hangi bir sktı yokKizlar tedavi sureci icindemisiniz yoksa normal yollarla mi deniyorsunuz..
benim daha çok erken doktora gtm 1 senw olmada olmuyor diyemeyiz dedi ama gende baktı bana her hangi bir sktı yok
inş gecen ay cok sitres yaptm kmyasal gebelik oldu bende akısına bıraktımartk inşevet bir seneden once tedavi surecine baslamiyorlar.. umarim gerek kalmaz tedaviye kullanilan ilaclar agir oluyo biraz hormon sonucta canimiza yazik gerek kalmadan bebisinin haberini alirsin insallah
olur inş siters yapma tedavi görüyormusunKizlar merhaba. Ben de umarim 2016 bitmeden bebegimi kucagima alirim.
4 yillik evliyim.
Bat 5 ocak
Hic cocugum yok malesef
İnş allahtan hayırlısı :)hepimize nasip etsin bir an once zor donemler gelsinler popocuklarina popocuklarina
yesa listeye eklememissiniz beni batı yanlış yazmışım 30 ocak
merhabalar bayanlar beni de listeye eklermisiniz batım 21 ocak bu günden itibaren korunmayı bırakıyorum bir bebişim var ikinciyi planlıyorum inşallah. bir oğluşum var ellerinizden öper ayy birde hayırlısıyla kızım olursa cok mutlu olurum :) 25 yasındaym bir bucuk yıllık evliyim
Pufffff dakika bir gol bir ..dün listeye girdim bugün kırmızı kart yedim..artık önümüzdeki ay nasipse..
Evet canım..hayırlısı olsun canım yeni bat 5 şubat mı yazayım ?
evet canım ben onu yanlış yazmısım :)canım seni eklemişiz zaten bizama bat 26 ocak yazıyordu onu değiştirdim