2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR LİSTE PAYLAŞIMI

aynen siz ne zamandır düşünüyorsunz?
Biz evlendigimizden beri hic korunmadik hep istiyoduk 8 ay olmadi bende hep stres yaptım sonra memleketten annemler geldi yanima bebek olayını kafamdan çıkardım tamamen dusunmedim 9. Ayda hamile kaldım o da dış gebelik oldu simdi tekrar iki aydır deniyoruz bakalim

hayırlısı olur bende cok takıyorum ama taktıkca olmuyor

Bat 21 ocak canim. Emin degilim bilgin varsa sanada sorayim. Adet gunum 17 ocak cok duzenli gunum sasmaz 27 gunde hasta olurum ama catlatma ignemi 5 ocakta oldum , diyenlere gore igneden 15 gun sonra belli oluyor , simdi ben 17 ocagimi bekliycem yoksa 21 ocagimi lutfen aydinlar beni

Arkadaşlar beni de eklermisiniz yaş 32
6 yıllık evliyim uzun süre bebek düşünmedik geçen yıl bir düşük yaptım kısmetse 2016 da anne olmak istiyorum BAT:27 OCAK

kızlar ya içim içme sığmıyor test yapam 11 günde cıkarmı yoksa 15 fgünde ancak mı beli olur

kızlar ya içim içme sığmıyor test yapam 11 günde cıkarmı yoksa 15 fgünde ancak mı beli olur

Catlatma ignesi filan oldunmu canim ? Ben oldum ocak 5 te offff gunler saatler bile cekmiyor beklemek cok.zor ovulasyon testimde bitmis yapamiyorum

Bende varım yaş 28 deneme 17.ay ilk çocuk
sat 04.01.2016 bat 29.01.2016 :)

bat: beklenene adet tarihi
sat: son adet tarihi

Tesekurler canim 21 aralik son adet tarihim 27 gunde bir oluyorum normalde.17 gibi olmam gerekirken catlatma.ignemi 5 ocak ta oldum 15 gun saymam gerekiyormus ama bana biraz sacma geldi simdi 21 imi bekliycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…