Canım hic üzülme herşeyin hayırlısı çok sabir lazim.Ben 9 ayda hamile kaldım o da dış gebelikle sonuclandi ve bir tüpümü kaybettim herseyde bi hayır vardır üzülmesonum husran malesef bu ayda regl oldum... bide catlatma ignesi yiyelim bakalim amma nazlandi bu sipacik..
sonum husran malesef bu ayda regl oldum... bide catlatma ignesi yiyelim bakalim amma nazlandi bu sipacik..
canım benim hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)İlk sirada olduğum gibi pazartesi inşallah ilk guzel haberi veren olurum.hepimize tez vakitte hayirli evlatlar nasip etsin inşallah Rabbim
Ne zamandır deniyorsunuz çatlatma iğnesine geçmeye karar verdin canım?sonum husran malesef bu ayda regl oldum... bide catlatma ignesi yiyelim bakalim amma nazlandi bu sipacik..
merhabalar kızlar bende bu ay tekrar deniycem bakalım hayırlısı
ne gibi bir biligi canmcanım seni eklememişiz listeye bilgilerini paylaşsana ekleyelim
5 aylık evliyim 24 yasındayım ilk çocuk bat 24 ocakcanım seni eklememişiz listeye bilgilerini paylaşsana ekleyelim
Kızlar benide ekleyin yaş 38 bir dış gebelik regl için son 2 gün..çocuk yok..15 yıllık evlilik..
bnm ablamında 15 yıldır olmıyor rabbbim isteyen herkeze versinKızlar benide ekleyin yaş 38 bir dış gebelik regl için son 2 gün..çocuk yok..15 yıllık evlilik..
bnde bir tane kinyasal gebelik yasadımekledim canım sırada sen varsın ikinci sıradan girdin listeye hadi inşallah
Amin çok tesekkurlerrcanım benim hayırlı olsun çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah :)
İNŞŞ olur bebş test yaptın mıKızlar benide ekleyin yaş 38 bir dış gebelik regl için son 2 gün..çocuk yok..15 yıllık evlilik..
Ne zamandır deniyorsunuz çatlatma iğnesine geçmeye karar verdin canım?
En yakın zamanda güzel haberlerini alırız inşallah
subat 5 yeni bat ... bir ay var daha hoop bastanHiç moral bozmuyoruz ve yeni bat i bekliyoruz canım neydi senin yeni bat