- 20 Ekim 2014
- 437
- 244
- 37
A
ayy hadi inşallah hayirlisiyla.pazartesi doktora gidicem inşallah vardir
ilk çocuk bat 9 ocak beninKızlar tam bilgileri yazin listeye ekleyip hep beraber bekleyelim
Yaş kaç yıllık evli oldugunuz kaçıncı çocuk ve en önemlisi BAT
21 yaş ilk bebiş kısmetse . 1 bucuk yıllık evliyim 2 subat batKızlar tam bilgileri yazin listeye ekleyip hep beraber bekleyelim
Yaş kaç yıllık evli oldugunuz kaçıncı çocuk ve en önemlisi BAT
İnşallaahhinşallah canım hayırlı haberlerini bekliyoruz çok yeni ama var canım
Bende bu yıl gebelik planlıyorum :)
İlk siradan güzel haberr 1 haftalik gebelikİlk sirada olduğum gibi pazartesi inşallah ilk guzel haberi veren olurum.hepimize tez vakitte hayirli evlatlar nasip etsin inşallah Rabbim
Hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza :)İlk siradan güzel haberr 1 haftalik gebelikSAT 29 kasim
Amin canimm Rabbim tez vakitte sizlere de yasatsin bu mutluluguHayırlı uğurlu olsun darısı başımıza :)
Bir haftalık olduğuna gore kan testiyle mi ogrendin canimAmin canimm Rabbim tez vakitte sizlere de yasatsin bu mutlulugu
Erken gebelik testi yazan bi idrarda gebelik testi aldim diğerlerine gore biraz fiyat farkı var.onda ikinci çizgi silik çikti kandan baktrdk 15.81 cikti buda 1 haftalık gebelik mis adetime bi kaç gün kala gebe kalmis im yaniBir haftalık olduğuna gore kan testiyle mi ogrendin canim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)Erken gebelik testi yazan bi idrarda gebelik testi aldim diğerlerine gore biraz fiyat farkı var.onda ikinci çizgi silik çikti kandan baktrdk 15.81 cikti buda 1 haftalık gebelik mis adetime bi kaç gün kala gebe kalmis im yani
Aminnn inşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)
Hayırlı olsun Hamilesin. 5 ve üstü değer pozitif oluyor. 2 gün de bir takip ediliyor değer 2 ye katliyorsa sağlıklı bu gebelik oluyor.ilk mutlu haber senden geldi darısı isteyen herkese..Kızlar 15.81 ciktii hamilemiyimm? Kadim doğum doktoru yoktu sadece tahlili yaptrabildikk
Yaş 25 5,5 yıllık evliyim 4.çocuk bat Şubat ayında planlıyoruzcanım o zaman bilgileri alalım:)
yaş kaç yıllık evlisin kaçıncı çocuk ve BAT:)
Yaş 25 5,5 yıllık evliyim 4.çocuk bat Şubat ayında planlıyoruz
Kızlar aranıza bende katıldım ama kiloluyum bir kac daha erteliyorum. düşünceme göre Nisan Mayıs gibi istiyorum inşaallah allah nasip eder
Kaç yıllık evlisin yasin kaç bi de ilk çocuk mu canım