- 18 Ekim 2015
- 200
- 256
- 34
Evet canım 4. İnşallah :)4 mü :) Maşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım 4. İnşallah :)4 mü :) Maşallah
nasıl bıldıgınız 4. bebek miEvet canım 4. İnşallah :)
teşekkürler hayırlı ugurlu olsun hepimizedüzenledim canım
hayırlsı inş rabbim hayırlı evlat versinkızlar günaydın dün aksam bel agırsı basladı sonra sol yumurtalıgım ağırmaya basla adet sancısı gibi sizce normal mi?
Hamilelik belirtisi mi acabakızlar günaydın dün aksam bel agırsı basladı sonra sol yumurtalıgım ağırmaya basla adet sancısı gibi sizce normal mi?
anlayamdım walla eğer olduysa suan 7 günlük falan olmalı karasız kara veremedimHamilelik belirtisi mi acaba
her ay heveslenyorum hüsran oluyor akısın bırakcam bakalım beli olur 24 ocak regli zamanımHamilelik belirtisi mi acaba
Kafaya takınca psikolojik belirtiler yasıyoruz bende de oluyo :) zamana bıraksak çok iyi olurher ay heveslenyorum hüsran oluyor akısın bırakcam bakalım beli olur 24 ocak regli zamanım
Kafaya takınca psikolojik belirtiler yasıyoruz bende de oluyo :) zamana bıraksak çok iyi olur
İnş bebiş vardır canım hayırlısı olsunaynen ama bu kadar ağırım net solda ilkez histem 4 aydır sağda solda ağırlar giryordu piskolojk
inş varsada çok erkn görünmez testyapmıycm suprız olsunİnş bebiş vardır canım hayırlısı olsun
Adet tarihin geçerse yap bence sonra hayal kırıklığı oluyoinş varsada çok erkn görünmez testyapmıycm suprız olsun
öyle yapcam adetim gecmeden yapmıycam çok karalıyım içim içimde yese beklycem :)Adet tarihin geçerse yap bence sonra hayal kırıklığı oluyo