2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR LİSTE PAYLAŞIMI

• Konu Sahibi Konu Sahibi yesa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canimmmmmmmmm

O kadar sevindim kiiii

Allah sağlıkla kucağına aldığın günlerde nasıp etsin sana inşallah
aminnn allah razi olsun canim allah isteyen herkese nasip etsin beklemek zor bikiyorum dualar ile insallah kimsenin kollari bos kalmasin

Selam kızlar ben güzel haberi vermiştim hamileyim diye,ama malesef 3 aylik bebegimin kalbi durdugu icin kürtaj oldum listede sil canım ama inşallah en isa zamanda tekrar hamile olurum inşallah herkez hamile olur hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlarımiz olsun inşallah hepimizin

Canım insallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın..

Canım insallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın..
İnşallah hepimiz canım benim çok güzel duygular yaşadım kaybetmek çok zor ama verende allah alanda buda benim imtihanim inşallah allahım hiç kimseye yaşatmaz ama inanıyorum herşey çok güzel olacağına

Cok üzüldüm canım, Allah hayırlısını versin tabi ki. Umarım en kısa sürede saglıkla kavusursun bebegine.

uzun zamandır buraya yazmıyordum kızım olacak inşallahhh hamile olan herkesi tebrik ederim :))

uzun zamandır buraya yazmıyordum kızım olacak inşallahhh hamile olan herkesi tebrik ederim :))
Aaa hayırlı olsun canım, senin hamile kaldıgını hatırlıyordum cinsiyeti de belli olmus :)
Minik bir prenses geliyor demek, saglıkla kucagına alırsın insallah :)

dun keseyi gorduk kızlar hafif bir kanamam olunca dr a gittik cok ufak kese olmaz ama bakalim dedi ve sok kese karşımızda :)
igne yapti ve hap verdi yerlesme kanamasi bence ama riske girmemek lazim diye kullaniyorum

dun keseyi gorduk kızlar hafif bir kanamam olunca dr a gittik cok ufak kese olmaz ama bakalim dedi ve sok kese karşımızda :)
igne yapti ve hap verdi yerlesme kanamasi bence ama riske girmemek lazim diye kullaniyorum

Allah kucağına almayı nasip etsin inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…