- 15 Ocak 2011
- 83
- 91
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni Bat vereyim canım 29 şubat, yarın doktora gidiyorum başlıyorum inşallah@puffuk 27 yaş 3 yıllık evli ilk çocuk BAT 5 ŞUBAT daha değil
@yagmur559 23 yaş 10 aylık evli ilk çocuk BAT 8 ŞUBAT daha değil
@daisybs 30 yaş 3 yıllık evli ilk çocuk BAT 11 ŞUBAT daha değil
hijyenikguzel 28 yaş 5 aylık evli ilk çocuk BAT 11 ŞUBAT daha değil
@gyasmin 22 yaş 1 yıllık evli ilk çocuk BAT 13 ŞUBAT daha değil
@MinikPapatyacik 25 yaş 7 aylık evli ilk çocuk BAT 13 ŞUBAT daha değil
@bugza 38 yaş 3 aylık evli ilk çocuk BAT 13 ŞUBAT daha değil
fatima38 38 yaş 15 yıllık evli üçüncü çocuk BAT 13 ŞUBAT daha değil
@elmol 27 yaş 8 aylık evli ilk çocuk BAT 14 ŞUBAT daha değil
@suslixanim 21 yaş 1,5 yıllık evli ilk çocuk BAT 15 ŞUBAT daha değil
A _akademik_ 28 yaş 2 yıllık evli ilk çocuk BAT 15 ŞUBAT daha değil
@denizeren 28 yaş 1,5 yıllık evli İlk çocuk BAT 16 ŞUBAT daha değil
@Nixy 27 yaş 9 aylık evli ilk çocuk BAT 16 ŞUBAT daha değil
@minnoskabarikkek 29 yaş 6 yıllık evli İkinci çocuk BAT 16 ŞUBAT
KIZLARRRRRRRRRRRRRRR YA YENİ BAT
YA DA GÜZEL HABER İSTERİZZZZZZZZZZZZZZZZ
Yeni Bat vereyim canım 29 şubat, yarın doktora gidiyorum başlıyorum inşallah
Benimde yeni bat 14 Mart canım inşallah bu ay olur hayirlisiyla yilmak yok yola devam: )
Benimde 11 mart hayirlisi diyelim degistirebilirmiyiz...
Kizlar merhaba uzun zamandir hic giremiyorum. Benim bat tarihini 3mart olarak guncelleyelim lutfen@bircanazizimmm
@yarimkalbim
M MOONSUN3
@yazyagmuru01
@zenderu
@aysesahra
@puffuk
@aziziyelim
kızlar bildirim bekliyoruz sizden :)
ya güzel haber ya yeni bat:)
Kizlar merhaba uzun zamandir hic giremiyorum. Benim bat tarihini 3mart olarak guncelleyelim lutfen
2 saat sonra 2. Cizgi çıktı bariz ama ....hayırlısı geçen ay çok umitlenmistimBenim bat yarın ama ben dayanamayıp az evvel test yaptım ve tek çizgi çıktı. .sanırım bu ay da olmadı. ...
Iki uc sonra bi daha yap bence. Bat gecsin daha net oluyor en azindan. Insallah hamilesindir :)2 saat sonra 2. Cizgi çıktı bariz ama ....hayırlısı geçen ay çok umitlenmistim
Bu sabah ilk idrarla yaptim regl günüm bugün 3 tllik test ile ama negatif malesef..kirmizilari bekliyorum bugün. ..regl olursam 3.gun hormonlara baktırcam bakalimIki uc sonra bi daha yap bence. Bat gecsin daha net oluyor en azindan. Insallah hamilesindir :)
Bu sabah ilk idrarla yaptim regl günüm bugün 3 tllik test ile ama negatif malesef..kirmizilari bekliyorum bugün. ..regl olursam 3.gun hormonlara baktırcam bakalim
Canım verdigin tarihlere göre 25-26 günde regl oluyorsun gibi, o yuzden 21 ya da 22 Şubat olabilir. Bugun gelmezse de yarını bekle. Yarın da olmazsa bi test falan yap bakalım :)Kızlar henüz kirmizilar gelmedi. .. umutsuz yaşanmaz ama üzülmek Istemiyorum yarın da olmazsa o zaman belki.. Birde ben bu regl süre hesaplamayi anlayamadım 7 aralık, 02 ocak,27 ocak regl tarihlerim bu ay 21 Şubat olmalı diye hesapladım ben..ama nette 22 Şubat çıkıyor doğrusu hangisi
Hayırlı ugurlu olsun belirtilerini Yazarmisin. ? Gerci ben regl olucak gibiyimArkadaşlarbende hamile kaldim:)) sükürler olsun yarim 8. Haftaya giriorum inş