Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu ayda olmadi yaa.. dun rahim filmi cekindim tupler acik problem yok.. ee neden gelmiyo bu bebe yaa bekle bekle bi hal olduk
Aranıza yeni katıldım beni de ekler misiniz ? 2,5 yıllık evliyim 2 yıldır çocuk düşünüyoruz. Rabbim bebek isteyen herkese aratmadan nasip etsin inşallah
8 aylık evliyim 3 aydır bebişimiz olsun istiyoruz. Bat 16 Şubat inşallah regl olmam. Allah isteyen herkese nasip etsin. Hamis olanlara da Allah hayırlısıyla kucaklarina almayi nasip etsin.
Beni de ekler misiniz? Yaş 28
ekledim canım:)
bat 18 şubatcanım bat nedir senin ?
Kizlarrrrrrrrr size mujdem varrrrrrr.hamileyim rabbime sukurler olsun...hem idrar hem kan pozitifffff simdi dualariniza ihtiyacim var herzaman oldugu gibi..puffuk ..........BAT 5 ŞUBAT
@Nill41 ....BAT 6 ŞUBAT
hijabiqueen BAT 8 ŞUBAT
@yagmur559 BAT 8 ŞUBAT
Y YAGMURTOPRAKK BAT 8 ŞUBAT
@daisybs 11 ŞUBAT
hijyenikguzel 11 ŞUBAT
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
MUTLU HABER GETİRİN BİZLEREEEEEEEEEEEEEEEE
Hayırli olsun Rabbim sagsaglim kucağına almak nasip etsin bize de dua edinKizlarrrrrrrrr size mujdem varrrrrrr.hamileyim rabbime sukurler olsun...hem idrar hem kan pozitifffff simdi dualariniza ihtiyacim var herzaman oldugu gibi..
tebrik ederim canım allah kucağına almayı nasip etsin inşallahKizlarrrrrrrrr size mujdem varrrrrrr.hamileyim rabbime sukurler olsun...hem idrar hem kan pozitifffff simdi dualariniza ihtiyacim var herzaman oldugu gibi..
hayırlı olsun tatlım sağlıkla kucağına al inşallah dikkat et kendine :)Kizlarrrrrrrrr size mujdem varrrrrrr.hamileyim rabbime sukurler olsun...hem idrar hem kan pozitifffff simdi dualariniza ihtiyacim var herzaman oldugu gibi..