- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
yok canim olmadi maalesef bu ay da.
BAT 28 Subat olarak ekleyebilirsin.
Hepimize bol sans :)
Ekledim canım
Semanur5255 yeni bat değiştirdim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canim olmadi maalesef bu ay da.
BAT 28 Subat olarak ekleyebilirsin.
Hepimize bol sans :)
inşallah yükselir canım güzel haberlerle gelirsin inşallahhhgünaydın kızlar hastanedeyim kan verdim 11 de sonucu alıcam cuma günü beta292 cıkmıştı dua edin bana yükselmiştir inşallah
İLK ÖLÇTÜĞÜNDE KAÇTI CANIM YÜKSELMİŞ AMA HAYIRLI OLSUNkızlar sonucumu aldım beta 960 cıkmış iyimi daha doktor görmedi sıra bekliyorum
ilki cuma günü verdim 292 diİLK ÖLÇTÜĞÜNDE KAÇTI CANIM YÜKSELMİŞ AMA HAYIRLI OLSUN
YÜKSELMİŞ İŞTE CANIM BAYAĞI :) HADİ HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH DOKTOR NE ZAMAN GÖRECEKilki cuma günü verdim 292 di
doktor sezeryana girmiş yarım saat sonra gelirYÜKSELMİŞ İŞTE CANIM BAYAĞI :) HADİ HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH DOKTOR NE ZAMAN GÖRECEK
sağol canım cok sitresliydim bide doktor görse daha rahat edicemYÜKSELMİŞ İŞTE CANIM BAYAĞI :) HADİ HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH DOKTOR NE ZAMAN GÖRECEK
STRES YAPMA CANIM HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAHsağol canım cok sitresliydim bide doktor görse daha rahat edicem
günaydın kızlar nasılsınız
dün beta 960 cıktı doktor yükselmesi cok iyi dedi ama ulturasonda bakmadı cuma gel keseye bakalım dedi cok merak ediyorum kaç haftalık diye sordum onu suan belli değil cuma günü belli olacak dedigünaydın canım iyiyim sen nasılsın :) doktor ne dedi dün ben kaçırdım sanırım
dün beta 960 cıktı doktor yükselmesi cok iyi dedi ama ulturasonda bakmadı cuma gel keseye bakalım dedi cok merak ediyorum kaç haftalık diye sordum onu suan belli değil cuma günü belli olacak dedi
inşallah canım hepimiz için hayırlı neyse o olsunhadi inşallah güzel bir haberle geleceksin bende cuma gideceğim :)
amin canım inşallah :)))inşallah canım hepimiz için hayırlı neyse o olsun
Canım keşke mutlu haberler verebilsem.puffuk ..........BAT 5 ŞUBAT
Nill41 ....BAT 6 ŞUBAT
hijabiqueen BAT 8 ŞUBAT
@yagmur559 BAT 8 ŞUBAT
Y YAGMURTOPRAKK BAT 8 ŞUBAT
D daisybs 11 ŞUBAT
hijyenikguzel 11 ŞUBAT
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
MUTLU HABER GETİRİN BİZLEREEEEEEEEEEEEEEEE
Hahahah kız bizi zorla hamile bırakacaksın sen kafamıza vura vurapuffuk ..........BAT 5 ŞUBAT
Nill41 ....BAT 6 ŞUBAT
hijabiqueen BAT 8 ŞUBAT
@yagmur559 BAT 8 ŞUBAT
Y YAGMURTOPRAKK BAT 8 ŞUBAT
D daisybs 11 ŞUBAT
hijyenikguzel 11 ŞUBAT
KIZLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
MUTLU HABER GETİRİN BİZLEREEEEEEEEEEEEEEEE
Hahahah kız bizi zorla hamile bırakacaksın sen kafamıza vura vura