2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR LİSTE PAYLAŞIMI

Hahaha oda güzel sonunda kafayida yedik he
Ben perşembe denediğimde soda gibi olmuştu asit dibe çökmüş tü şimdi denedim,baya bol köpük yukarda kaldı, heveslenmek ve heveslendirmek istemem ama 4 gün Var regl ye ve hamileyiz sanırım

Selam kizlar sessiz takipcinizdim bir kac haftadir karne telasi falan derken takip etmeye firsatim olmamisti simdi bakinca cok mutlu oldum ne guzel hamilelerimiz artiyor.bizde martta dusunuyorduk ama bu ay korunmayi biraktik bat 16 subat. Heyecanli bekleuis basladi.

Selam kizlar sessiz takipcinizdim bir kac haftadir karne telasi falan derken takip etmeye firsatim olmamisti simdi bakinca cok mutlu oldum ne guzel hamilelerimiz artiyor.bizde martta dusunuyorduk ama bu ay korunmayi biraktik bat 16 subat. Heyecanli bekleuis basladi.
Hayırlı olsun kararınız,inşallah çok beklemezsiniz..ve inşallah bizim durumlarda kesinleşir.bilgilerinizi verin listeye eklesin arkadaşımız isterseniz yesa yesa

Kızlar eyvah eyvah!!!!ben adet sancısı çekmeye başladım yüzde yuz hamile değilim 1 saate regli olurum %100 eminim
Ooooooffffff
Bu gün zaten regli günüm

Kızlar regl sancısı başladı demiştim şimdide geçti. Kafayı yetirtecek bana ya
Sabah olsaydı bi

Allah sanada bebiş nasip etsin canım hayırlısı ile

X