- 23 Kasım 2015
- 160
- 50
Kız bu çamaşır suyunu kocama denedik o da köpür du ama onunki çöktü benimki hala köpüklüT
Tamam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız bu çamaşır suyunu kocama denedik o da köpür du ama onunki çöktü benimki hala köpüklüT
Tamam
Sana dedim ama kendim bulamadım videoT
Tamam
Hahaha oda güzel sonunda kafayida yedik heSana dedim ama kendim bulamadım video
Iste izlediğim video da köpük kalırsa gebesin diyorduKız bu çamaşır suyunu kocama denedik o da köpür du ama onunki çöktü benimki hala köpüklü
Ben perşembe denediğimde soda gibi olmuştu asit dibe çökmüş tü şimdi denedim,baya bol köpük yukarda kaldı, heveslenmek ve heveslendirmek istemem ama 4 gün Var regl ye ve hamileyiz sanırımHahaha oda güzel sonunda kafayida yedik he
Çıldırmış olmalıyızBen perşembe denediğimde soda gibi olmuştu asit dibe çökmüş tü şimdi denedim,baya bol köpük yukarda kaldı, heveslenmek ve heveslendirmek istemem ama 4 gün Var regl ye ve hamileyiz sanırım
yarın haberlerini bekliyorumÇıldırmış olmalıyız
Bende merak ediyorum yarin ne diycek acaba. Saat 10 :40 da randevum varyarın haberlerini bekliyorum
Hayırlısı ya hayırlısıBende merak ediyorum yarin ne diycek acaba. Saat 10 :40 da randevum var
Merakla bekliyorum tatlım:)Bende merak ediyorum yarin ne diycek acaba. Saat 10 :40 da randevum var
Büyük harflerle yazacağım sonucuMerakla bekliyorum tatlım:)
Hayırlı olsun kararınız,inşallah çok beklemezsiniz..ve inşallah bizim durumlarda kesinleşir.bilgilerinizi verin listeye eklesin arkadaşımız isterseniz yesaSelam kizlar sessiz takipcinizdim bir kac haftadir karne telasi falan derken takip etmeye firsatim olmamisti simdi bakinca cok mutlu oldum ne guzel hamilelerimiz artiyor.bizde martta dusunuyorduk ama bu ay korunmayi biraktik bat 16 subat. Heyecanli bekleuis basladi.
Ben adet olacakmış gibi ağrı çektimKızlar eyvah eyvah!!!!ben adet sancısı çekmeye başladım yüzde yuz hamile değilim 1 saate regli olurum %100 eminim
Ooooooffffff
Bu gün zaten regli günüm
Ya gene umut var yani öylemiBen adet olacakmış gibi ağrı çektim
Kan bile geldi
Hamileymişim
Hayırlı olsun kararınız,inşallah çok beklemezsiniz..ve inşallah bizim durumlarda kesinleşir.bilgilerinizi verin listeye eklesin arkadaşımız isterseniz yesa
Allah sanada bebiş nasip etsin canım hayırlısı ileSelam kizlar sessiz takipcinizdim bir kac haftadir karne telasi falan derken takip etmeye firsatim olmamisti simdi bakinca cok mutlu oldum ne guzel hamilelerimiz artiyor.bizde martta dusunuyorduk ama bu ay korunmayi biraktik bat 16 subat. Heyecanli bekleuis basladi.
Bende sanki 1 saate regl olcak gibiyim suratım düştü vallahiYa gene umut var yani öylemi
İnşallah canım ya inşallah
Göğüslerim çok ağırı yor dokunamıyorum bile of bak senin bu yazın bana umut oldu canım