- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
Kızlar regl sancısı başladı demiştim şimdide geçti. Kafayı yetirtecek bana ya
Sabah olsaydı bi
canım sabret 12 saatten az kaldı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar regl sancısı başladı demiştim şimdide geçti. Kafayı yetirtecek bana ya
Sabah olsaydı bi
Simdi ağrı gene başladıcanım sabret 12 saatten az kaldı yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Senmi benmi acabaBende sanki 1 saate regl olcak gibiyim suratım düştü vallahi
Yarın ne olursa olsun Dr git ve test işte belki üstüne görmedir falan. ..ben de eşime şansına küs yanlış alarm heralde dedim sanci fena regl olacagim zaman da böyle 2 3 gün önce sanci e gaz birikimi yaşarım ayiptir söylemesi tam yazayım diye girdim sen yazmışsın. ,Bir arkadaşla moral vermiş bana da umut olduSenmi benmi acaba
Ya tam şancı geliyor eyvah adet olcam diyorum az önce geçti simdi yine başladı kafayı yicem
Amin canım insallah herkesin gönlünde ki olur. Listede ekliyim sadece bat 17 martti şimdi bat 16 Şubat oldu.düşündüğün için Sağol.Hayırlı olsun kararınız,inşallah çok beklemezsiniz..ve inşallah bizim durumlarda kesinleşir.bilgilerinizi verin listeye eklesin arkadaşımız isterseniz yesa
Ben de uyuyamadım... Aklımda hep hamilelik... Kasım ayında kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Doktor 3 ay korunun demişti. Ben de ailemin yanına geldim. Yakında evime döneceğim ve eşime hazır olduğumu söyleyeceğim. Şimdi kendi kendime kuruyorum ya o bebekten vazgeçip istemezse diye... Senin yerinde olmak isterdim şu an. Bu heyecanı yaşamak isterdim. Umarım hamilesindir...Saat nerdeyse gecenin 3 'u ve ben hala uyuyamadım ve hic uyku gelmiyor aslında sabah erken kalktım ama vücut acayip bir hormon salgılıyor sanırım uyku yok
Ya gene umut var yani öylemi
İnşallah canım ya inşallah
Göğüslerim çok ağırı yor dokunamıyorum bile of bak senin bu yazın bana umut oldu canım
Canım ben 5 gün rengi farklı adet gördükten sonra öğrendim hamile olduğumu moralini bozmaYa gene umut var yani öylemi
İnşallah canım ya inşallah
Göğüslerim çok ağırı yor dokunamıyorum bile of bak senin bu yazın bana umut oldu canım
Hamile olduğun halde tek çizgimi çıktı yaniCanım ben 5 gün rengi farklı adet gördükten sonra öğrendim hamile olduğumu moralini bozma
Bu arada sabah o erken gösteren testten yaptım yine tek çizgi
Geldinmiii haydi güzel haberler verHamile olduğun halde tek çizgimi çıktı yani
Geldim kan verdim yarin çıkacak sonuçlar canım gece 5 de yattım sabah 7 de kalktım heycan tavan yaptıGeldinmiii haydi güzel haberler ver
Neden acaba yaYok tatlım o zaman çift çıktı ama 5.gündür kahverwngi lekeden sonra
Dün test yapcam demiştim ya onu yaptım tek çizgi
Devlette yaptırdinsa barkod var elinde dimi.netten tahlil sonucunu yarın öncesi öğrenirsinGeldim kan verdim yarin çıkacak sonuçlar canım gece 5 de yattım sabah 7 de kalktım heycan tavan yaptı
İyiki soyledin ya bunu bilmiyordum tamam yarin bakarım barkot varDevlette yaptırdinsa barkod var elinde dimi.netten tahlil sonucunu yarın öncesi öğrenirsin
İyiki soyledin ya bunu bilmiyordum tamam yarin bakarım barkot var
Tamam canım bakayım 3 den sonraöğleden sonra bi dene şansını canım yaa 3 gibi falan çıkabilir inşallah