İlk bebegıne ne zaman sure sonra hamıle kalmıstın .
Beklemek zormus hakikaten size birsey soracağım acaba bilginiz duyumunuz var mı. ?
Normalde 5 ocakta regl olmam gerekirdi 01 ocakta beraberligimiz oldu (açıkça yazdığım için özür dilerim)
02 ocakta koyu kahve akıntı oldu 1 gün sonra normal kırmızılı geldi oldukçaa yoğun. ..şimdi 01 ocakta gebe kalma ihtimalim olabilir mi? Ayrıca bat 30 ocak dedim ama 26 da olabilir 3 gündür hafif baş dönmesi ve mide kalkması yaşıyorum aynı zamanda kaşık ağrım çok fena ben yumurtlama zamanım sanıyordum
Bugün Beyaz uzayan kokusuz sıvı geliyor gebelikte olur diye okudum kafam çok karışık
eşimin askerliği olduğu iin ilk yık düşünmedik askerden geldikten sonra 3 - 4 ay sonra kalmıştım
Neden test yapıp kafandakı tum soru ısaretlerını gıdermıyorsun .
Anladım canım kalırsın ozaman merak etme ınsallah .
Neden ıncır kürü kullanıyormusun dıye sordun faydası oluyor mu ?
benim test yapmama gerek yok canım olmadığımı biliyorum çünkü yumurtlama gününü ve çatlama gününü es geçtik o yüzden
arı sütünü denıyım ozaman nasıl kullanacaksın ne zaman kullanmaya baslıycaksın pekı .yumurtaların gelişmesini sağlıyormuş..böğürlen kürü ve çörek otu kürü de öyle ..
arı sütünü denıyım ozaman nasıl kullanacaksın ne zaman kullanmaya baslıycaksın pekı .
Doktora görün istersen benmde basıma geldi ama ben kist için doğum kontrl hapı kulnıyordum ondan omuş dedi doktor bne öyle az adet dönemi gecirdim birkezdeBeklemek zormus hakikaten size birsey soracağım acaba bilginiz duyumunuz var mı. ?
Normalde 5 ocakta regl olmam gerekirdi 01 ocakta beraberligimiz oldu (açıkça yazdığım için özür dilerim)
02 ocakta koyu kahve akıntı oldu 1 gün sonra normal kırmızılı geldi oldukçaa yoğun. ..şimdi 01 ocakta gebe kalma ihtimalim olabilir mi? Ayrıca bat 30 ocak dedim ama 26 da olabilir 3 gündür hafif baş dönmesi ve mide kalkması yaşıyorum aynı zamanda kaşık ağrım çok fena ben yumurtlama zamanım sanıyordum
Bugün Beyaz uzayan kokusuz sıvı geliyor gebelikte olur diye okudum kafam çok karışık
sen soyleyınce ınternetten arastırdım da aklında bulunsun metal degdırmeyecekmıssın tahta yada plastık ıle kullanacakmıssın arı sutunu .istediğin zaman başlayabilirsin bende alacağım bu 3,3 kat artırıyormuş eşinede içirmen lazım ama tadı biraz gaip ama ben su ile içiyordum sabah akşam 1 çay kaşığı kadar ama saf arı sütü olmasına dikkat et marketlerde satılanlar gerçek değil
yesa Merhaba benıde topıge ekleyebılırmısın .
27 yasındayım 4,5 yıllık evlıyım 1 yıldır cocuk dusunuyoruz . BAT 27 ocak
Idrar testinde çıkmadı kan için de 15 günü geçmeli demişti Dr henüz geçmedi ondan dolayiNeden test yapıp kafandakı tum soru ısaretlerını gıdermıyorsun .
Doktora görün istersen benmde basıma geldi ama ben kist için doğum kontrl hapı kulnıyordum ondan omuş dedi doktor bne öyle az adet dönemi gecirdim birkezde
Bu ay bi gecsin olmadi alcaz artik: )
anladım birkezde ilşkiden sonra kanma oldu bembesi sonra o ay çok az adet gördüm o dediği sıvıda geldi fakat bebek yoktu rahim hazırlanıyormus
- D.kontrol hapı kullanamiyorum orak hucre anemisi var aralıkta Dr kist yok demişti..