2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR LİSTE PAYLAŞIMI

benim bildiğim üstüne görme diye birşey var ama beyaz akıntıyla ilgili bilgim yok benim

eşimin askerliği olduğu iin ilk yık düşünmedik askerden geldikten sonra 3 - 4 ay sonra kalmıştım

Anladım canım kalırsın ozaman merak etme ınsallah .
Neden ıncır kürü kullanıyormusun dıye sordun faydası oluyor mu ?

arı sütünü denıyım ozaman nasıl kullanacaksın ne zaman kullanmaya baslıycaksın pekı .

istediğin zaman başlayabilirsin bende alacağım bu 3,3 kat artırıyormuş eşinede içirmen lazım ama tadı biraz gaip ama ben su ile içiyordum sabah akşam 1 çay kaşığı kadar ama saf arı sütü olmasına dikkat et marketlerde satılanlar gerçek değil

Doktora görün istersen benmde basıma geldi ama ben kist için doğum kontrl hapı kulnıyordum ondan omuş dedi doktor bne öyle az adet dönemi gecirdim birkezde

sen soyleyınce ınternetten arastırdım da aklında bulunsun metal degdırmeyecekmıssın tahta yada plastık ıle kullanacakmıssın arı sutunu .

Doktora görün istersen benmde basıma geldi ama ben kist için doğum kontrl hapı kulnıyordum ondan omuş dedi doktor bne öyle az adet dönemi gecirdim birkezde
  • D.kontrol hapı kullanamiyorum orak hucre anemisi var aralıkta Dr kist yok demişti..

Kızlar bat 20li günler olup suanda belirti yaşayan suphelenen varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…