Tabi önemli iste onu bilmiyorum ki doktora adet bitiminde gidince baslayabilirsin dedi ama toparlandimi noldu bilmiyorum üç ay geçti daha ve bi defa adet oldum biliyorsun bide parça dusurdum felan kurtejdan kalan o yüzden kafam kurcalaniyo
Doktor sana rahmin toparlandi felan demismiydi canim
Muane ettikten sonra hiç bi sıkıntı yok dedi yumurtaliklarima baktı onlarda iyi dedi o kadar ama diyorum ya belirtide yok zaten bu ay olmicak biliyorum insan hisseder çünkü bidaki ay beraber ilerleriz yine ama bu defa arı sutunden tut herseyi yapmaya kararliyimdoktor birşey demedi mi rahimle ilgili peki ama iki adet dönemi beklemek sağlıklı diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum tabi
bende yapacağım canım arı sütüne başladım zaten adetin ikinci günü çörek otu bal tarçın yapacağım incir yiyorum devamlı birde test kullanacağım baakalım kısmet tabiMuane ettikten sonra hiç bi sıkıntı yok dedi yumurtaliklarima baktı onlarda iyi dedi o kadar ama diyorum ya belirtide yok zaten bu ay olmicak biliyorum insan hisseder çünkü bidaki ay beraber ilerleriz yine ama bu defa arı sutunden tut herseyi yapmaya kararliyim
Aynen oyle bazen diyorum ki ne kadar cabalasakta rabbim ol dicek ki olacak inşallah yuzumuz güler ya inan surdan biri cikip hamileyim dedigimde nasıl mutlu oluyorum allah herkese tattirdirsin inşallahbende yapacağım canım arı sütüne başladım zaten adetin ikinci günü çörek otu bal tarçın yapacağım incir yiyorum devamlı birde test kullanacağım baakalım kısmet tabi
Aynen oyle bazen diyorum ki ne kadar cabalasakta rabbim ol dicek ki olacak inşallah yuzumuz güler ya inan surdan biri cikip hamileyim dedigimde nasıl mutlu oluyorum allah herkese tattirdirsin inşallah
Ne lazim anlamadim benekledim kızlar listeye sizi de ancak eksik bilgiler var onları da tamamlayalım
Ne lazim anlamadim ben
Tamm ne eksik anlamadim benekledim kızlar listeye sizi de ancak eksik bilgiler var onları da tamamlayalım
Hamile kalamadimm cnm korunmadik..Canim cok cok geçmiş olsun rabbim bir daha yasatmasin insallah. Bende üç ay önce Bios gebelikten dolayı kurtaj oldum. Sen sekiz ay boyunca korunup tekrarmi hamile kalmıştın canim
Tamm ne eksik anlamadim ben
1.5 yillik evliyim bat ocak 13. Ilk esimden 2 tane var 13 ve 10 yaslarinda bi kiz bi erkek ikinci evliligim..İlk mesajda listemiz var canım
Yaş kaç yıllık evli oldugunuz kaçıncı çocuk ve BAT
Tahminen 16sı canım, teşekkürler :)Tabii ki canim subat ayinin kaçı tahminen
1.5 yillik evliyim bat ocak 13. Ilk esimden 2 tane var 13 ve 10 yaslarinda bi kiz bi erkek ikinci evliligim..
Cnm benim son bat 13 yani 3 gun onceydi hamileydim kimyasal olmustu bugun doktora gitcez klomene basliycaz klomene ve igne tedavisine basliycaz subatin 8 zinde bakalim ne sonuc alcazz..
Tamam cnm kusura bakma kafam yerinde degildi yasadigimiz durumdan dolayi yanlis bilgi vermisim bende yanlislik sizde yok kusura bakmayin tekrardan..anladım canım benim umarım güzel haberleri alırsın ben 8 şubat diye değiştiriyorum zaman:)