2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR LİSTE PAYLAŞIMI

Kizlar merhaba benide araniza alirsaniz sevinirim bende 2016 da bebegim olsun istiyorumm.. bende hamileydim ya aralik 9 sat ti ve ocak 4 te hamile oldugumu ogrenmistik hem kanda hem idrarda netlestirmistik klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldim. aradan 10 gecti 2 gun once doktora gittim kontrolum vardi muayne ve test sonuclarina gore gebelik bozulmus hastane resmen basimizdan assa yikildi.cunki 8 ay oncede hamile kaldim bu seferde kese vardi bebek yoktu iki hafta oluscak diye bekledik bebek olurmadi kac doktora gittim yok yok yok bebek yoktu ve kese patlamadan alinmasigerektigi icin kurtaj oldum.simdi bu boyle oldu.ne doktorumuz ne biz anlamadik bu isi doktor bile teste ve sonuclara baka kaldi dakikalarca sessizlik oldu odada.kal geldi hepimize resmen.sorun nerde anlamiyoruz doktorum tedaviye devam etcez dedi kanamam basladi dusuk yapiyorum daha cok kucuk oldugu icin kendi dussun vucud atar zaten kendi dedi.kurtaj onermedi cumartesi gitcez tekrar tedaviye devam etcez bebek icin bu konuyla ilgili bilgisi olan fikri olan paylasirsa sevinirim.bizim aklimiz mantigimiz almiyo.esimdede bendede sorun yokmus ki hamile kalabiliyomusum.fakat gebelik niye devam etmiyo anlamiyorum..allah kimseye vermesin rabbimmm.nasip olursa hamile kalmak bebegimi dunyaya getirmek istiyorumm bakalim hakkimiz da hayirlisi tedaviye devam etcez..

Bende dusunuyorum ama biraz gec kaldim galiba gerci ben esim cok istedigi icin karar verdim vazmi gecsem acaba ...yasim 38. 14 yasinda oglum,13 yasinda kizim var .sizler cok gencsiniz .bak pisman oldum onceden karar vermedigime ..rabbim hepinizin gonlundekini versin insaallah.

Bende dusunuyorum ama biraz gec kaldim galiba gerci ben esim cok istedigi icin karar verdim vazmi gecsem acaba ...yasim 38. 14 yasinda oglum,13 yasinda kizim var .sizler cok gencsiniz .bak pisman oldum onceden karar vermedigime ..rabbim hepinizin gonlundekini versin insaallah.

GÜNAYDIN ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ALLAH BİR DAHA YAŞATMASIN İNŞALLAH İNŞALLAH BU DEFA NASİP OLUR

canım hiç genel olarak kendini kan teystiyle vucudunda eksik bir vitamin ve kansızlık veya demir eksikliği vs. seyler varmı ? veya yaptırdınmı

Canim cok cok geçmiş olsun rabbim bir daha yasatmasin insallah. Bende üç ay önce Bios gebelikten dolayı kurtaj oldum. Sen sekiz ay boyunca korunup tekrarmi hamile kalmıştın canim

ekledim kızlar listeye sizi de ancak eksik bilgiler var onları da tamamlayalım

MERHABA BEN BUGÜN hamilelik için ilk adımımı attım ve arı sütüne başladım adet olunca da çörek otu bal tarçın yapacağım :)) ayrıca inofolic kullanıyorum :)))

MERHABA BEN BUGÜN hamilelik için ilk adımımı attım ve arı sütüne başladım adet olunca da çörek otu bal tarçın yapacağım :)) ayrıca inofolic kullanıyorum :)))
Hadi hayirlisi canım inşallah rabbim nasip eder tez zamanda bende bu ay baslamistim calismalara bakalım ne olacak :))

Ayyy başka kullaniciya cevapla yazacakken sana yazdim canım seni biliyorum takip ediyorum zaten :) inşallah olacak bu ay senin :)

ben senden umutluyum bu ay zaten :)
Bide b n kendimden demi olsam keske: ) ama hep kafama takiliyo rahim toparlanmidir diye hemen hamile kalamazmisim gibi geliyor kurtajdan dolayi bilemiyorum ki bide belirtimde yok hiç sekiz gün kaldı illaki belirti yasamam gerek ama yok

Bide b n kendimden demi olsam keske: ) ama hep kafama takiliyo rahim toparlanmidir diye hemen hamile kalamazmisim gibi geliyor kurtajdan dolayi bilemiyorum ki bide belirtimde yok hiç sekiz gün kaldı illaki belirti yasamam gerek ama yok

rahimin toparlanması öenmli ama

rahimin toparlanması öenmli ama
Tabi önemli iste onu bilmiyorum ki doktora adet bitiminde gidince baslayabilirsin dedi ama toparlandimi noldu bilmiyorum üç ay geçti daha ve bi defa adet oldum biliyorsun bide parça dusurdum felan kurtejdan kalan o yüzden kafam kurcalaniyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…