2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR LİSTE PAYLAŞIMI

AMİN İNŞALLAH BENDE İLK BEBEĞİMİ 3,5 AY ÖNCE KÜRTAJ OLDUM :KK43:
olsun llahım canına sağlık versin olur rabbim haznesi geniş dah cabuk olur hemde benm akrabam öyle oldu ardında 3 ay sonra hem yap dedi dktor yaptı oldu 1 yasında kızı vr

olsun llahım canına sağlık versin olur rabbim haznesi geniş dah cabuk olur hemde benm akrabam öyle oldu ardında 3 ay sonra hem yap dedi dktor yaptı oldu 1 yasında kızı vr

inşallah canım bizde ciddi olarak eni başladık zaten rahimde yeni toparlanmış

yesa yesa Merhaba benıde topıge ekleyebılırmısın .

27 yasındayım 4,5 yıllık evlıyım 1 yıldır cocuk dusunuyoruz . BAT 27 ocak

Teskere sayan askerler gibi oldum ocak yirmiuce dokuz gün var :) çok heycanla bekliyoruz hepimiz insallah pespese haberler veririz: )

Kızlar Merhaba ,

Ne kadar zamandır bebıs dusunuyorsunuz ve olmuyor .

ben 3,5 ay önce kürtaj oldum son iki aydır düşünüyoruz ama rahim yeni toparlanmış :) inşallah önümüzdeki aylarda olur sen peeki

Sen daha cok yenısın ınsallah tez zamanda hamıle olup bebısını saglıklar kucagına alırsın canım.
Ben 1 senedır hamıle kalmak ıcın ugrasıyorum .

Sen daha cok yenısın ınsallah tez zamanda hamıle olup bebısını saglıklar kucagına alırsın canım.
Ben 1 senedır hamıle kalmak ıcın ugrasıyorum .

amin inşallah :)) senin de en yakın zamanda olsun inşallah incir kürü falan denedin mi peki

Beklemek zormus hakikaten size birsey soracağım acaba bilginiz duyumunuz var mı. ?
Normalde 5 ocakta regl olmam gerekirdi 01 ocakta beraberligimiz oldu (açıkça yazdığım için özür dilerim)
02 ocakta koyu kahve akıntı oldu 1 gün sonra normal kırmızılı geldi oldukçaa yoğun. ..şimdi 01 ocakta gebe kalma ihtimalim olabilir mi? Ayrıca bat 30 ocak dedim ama 26 da olabilir 3 gündür hafif baş dönmesi ve mide kalkması yaşıyorum aynı zamanda kaşık ağrım çok fena ben yumurtlama zamanım sanıyordum
Bugün Beyaz uzayan kokusuz sıvı geliyor gebelikte olur diye okudum kafam çok karışık

X