bnde oldu o kisterim için kontor habını bıraktım normal bir kanama oldu doktorum normal dedi haptan dolayı olmuştuKızlar benim bat 11 ocakti 12 sinde açık pembe akıntıyla karışık kan geldi çok az bi dahada gelmedi. Kontrol hapını dan sonraki ilk adetimdi sizce normalmi?
Maşallah hayırlı olsun inşallah hepimizin başına.
bende aynen senin gibi oldum ama benden ilşkiden sonra gelmşti çok korktm 3 günde sürdü ama ilaçtanmışİnş öyle olsun canim ilk defa böyle olunca şaşırdım bende...
bende aynen senin gibi oldum ama benden ilşkiden sonra gelmşti çok korktm 3 günde sürdü ama ilaçtanmış
wlal ben birkez kulandım o testi hiç yardımcı olmadı bana kendim doktorumda öğrendim yumurtlama tarihlerimibenim başıma hiç ilaç gelmedi .. ama ilaç etkiliyor olabilir..bende ovulasyon testi kullanıyordum ama yumurta gününü es geçmek zorunda kalınca bıraktım devam etmem gerekir miydi
wlal ben birkez kulandım o testi hiç yardımcı olmadı bana kendim doktorumda öğrendim yumurtlama tarihlerimi
yok sayıyorsun mesal ben 28 günde bir adet oluyorum gecen ay 14 ve 16 sıyıdı bu ay 12 si ve 14 dudoktora bunu için hiç gitmedim ama bu ay 17. güne denk geldi mesela ben hep 14.gün sanıyordum
yok sayıyorsun mesal ben 28 günde bir adet oluyorum gecen ay 14 ve 16 sıyıdı bu ay 12 si ve 14 du
inş kaç günde bir adet oluyorsunİŞTE BU AY GEÇTİ ZATEN DİĞER AY BAKALIM NE ZAMANA DENK GELECEK :) İNŞALLAH BİZİM DE YÜZÜMÜZ GÜLER :)
inş kaç günde bir adet oluyorsun
ilk kanmadan 14 gün sonra yumurtlam günü oluyor bn sua hamilemiym değilmym blmyrm28 - 30 ARASINDA DEĞİŞİYOR BENİM Kİ
TEST YAPTIN MI PEKİilk kanmadan 14 gün sonra yumurtlam günü oluyor bn sua hamilemiym değilmym blmyrm
yok normal test yapmıştım 2 gün önce birsey yoktu ama 15 gnde önce cıkmaz diyorlar o testeTEST YAPTIN MI PEKİ
yok normal test yapmıştım 2 gün önce birsey yoktu ama 15 gnde önce cıkmaz diyorlar o teste
inş bu yda olmazsa artk düşünmycem bebişBEKLE BAKALIM İNŞALLAH HAMİLESİNDİR :))
NİYE ÖYLE DİYORSUN Kİ KÖTÜ DÜŞÜNMEEEinş bu yda olmazsa artk düşünmycem bebiş
zamana bırakcam artk rabbim zamın bilir isteynice gerckten olmuyor rabbimin haznesi büyük ben daha 5 aydır böyle istyorm allahım yıllarca bekleyenler versin tez vakitteNİYE ÖYLE DİYORSUN Kİ KÖTÜ DÜŞÜNMEEE
zamana bırakcam artk rabbim zamın bilir isteynice gerckten olmuyor rabbimin haznesi büyük ben daha 5 aydır böyle istyorm allahım yıllarca bekleyenler versin tez vakitte