olsun llahım canına sağlık versin olur rabbim haznesi geniş dah cabuk olur hemde benm akrabam öyle oldu ardında 3 ay sonra hem yap dedi dktor yaptı oldu 1 yasında kızı vrAMİN İNŞALLAH BENDE İLK BEBEĞİMİ 3,5 AY ÖNCE KÜRTAJ OLDUM
olsun llahım canına sağlık versin olur rabbim haznesi geniş dah cabuk olur hemde benm akrabam öyle oldu ardında 3 ay sonra hem yap dedi dktor yaptı oldu 1 yasında kızı vr
olur inş raabim hayırlısı nasip etsninşallah canım bizde ciddi olarak eni başladık zaten rahimde yeni toparlanmış
olur inş raabim hayırlısı nasip etsn
Bizde yeni başladık allahım isteyen herkese nasip etsin...
Teskere sayan askerler gibi oldum ocak yirmiuce dokuz gün var :) çok heycanla bekliyoruz hepimiz insallah pespese haberler veririz: )
ZATEN O GÜNLER SAATLER GECMEZ :)inşallah canım senle aramızda 3 gün var :))
Evettt zaten ben senin tarihide iple cekiyorum canim insallah güzel olur :)inşallah canım senle aramızda 3 gün var :))
Evettt zaten ben senin tarihide iple cekiyorum canim insallah güzel olur :)
Kızlar Merhaba ,
Ne kadar zamandır bebıs dusunuyorsunuz ve olmuyor .
ben 3,5 ay önce kürtaj oldum son iki aydır düşünüyoruz ama rahim yeni toparlanmış :) inşallah önümüzdeki aylarda olur sen peeki
Sen daha cok yenısın ınsallah tez zamanda hamıle olup bebısını saglıklar kucagına alırsın canım.
Ben 1 senedır hamıle kalmak ıcın ugrasıyorum .
amin inşallah :)) senin de en yakın zamanda olsun inşallah incir kürü falan denedin mi peki
Yok canım hıcbır kür denemedım , sadece 4 aydır klomen kullanıyorum .Sen ?
ben ilk gebeliğimde hiçbirşey yapmadım sadece arı sütü kullandım faydasını gördüm..bu defada test kullanıyorum sadece