2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR LİSTE PAYLAŞIMI

Kızlar benim bat 11 ocakti 12 sinde açık pembe akıntıyla karışık kan geldi çok az bi dahada gelmedi. Kontrol hapını dan sonraki ilk adetimdi sizce normalmi?
bnde oldu o kisterim için kontor habını bıraktım normal bir kanama oldu doktorum normal dedi haptan dolayı olmuştu

bende aynen senin gibi oldum ama benden ilşkiden sonra gelmşti çok korktm 3 günde sürdü ama ilaçtanmış

benim başıma hiç ilaç gelmedi .. ama ilaç etkiliyor olabilir..bende ovulasyon testi kullanıyordum ama yumurta gününü es geçmek zorunda kalınca bıraktım devam etmem gerekir miydi

Benim 1 gün oldu ve çok az oldu. Sonrasında kasik ağrısı inş bi dahaki ay düzelir...

benim başıma hiç ilaç gelmedi .. ama ilaç etkiliyor olabilir..bende ovulasyon testi kullanıyordum ama yumurta gününü es geçmek zorunda kalınca bıraktım devam etmem gerekir miydi
wlal ben birkez kulandım o testi hiç yardımcı olmadı bana kendim doktorumda öğrendim yumurtlama tarihlerimi

zamana bırakcam artk rabbim zamın bilir isteynice gerckten olmuyor rabbimin haznesi büyük ben daha 5 aydır böyle istyorm allahım yıllarca bekleyenler versin tez vakitte

AMİN İNŞALLAH BENDE İLK BEBEĞİMİ 3,5 AY ÖNCE KÜRTAJ OLDUM :KK43:

X