2016 DA HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR LİSTE PAYLAŞIMI

selam kızlar listeye beni de ekler misiniiiz? 25 yş 1 yıllık evliyim ilk çocuk olacak inşeallah BAT 28 ocak

Merhaba :) BAT ne demek ben çok yeniyim de Başlama tarihi falan mı ?

32 yaşındayım / 2 senelik evliyim / ilk çocuk /

bat 26.01.2016 olacak

5Aylik evli ilk cocuk. Bat 20

Merhaba, maalesef kırmızıları gördüm. Bat'ı 11/02 olarak değiştirir misiniz? Gelecek ay uğurlu gelir inşallah

Kızlar misafirlerim yeni gitti tüm ekleme ve düzeltmeleri yarın yapacağım öpüyorum hepinizi

ANNE ADAYI YAŞ NE KADAR EVLİ KAÇINCI COCUK BAT MUTLU SON
hijyenikguzel 28 5 ay ilk çocuk 11 şubat 2016

Bende aranıza katılmak istiyorum yaşım 27 4 senelik evliyim bat 3 Şubat allahım izin verirse ilk çocuk inşallah

kadaşlar bugün bat geçeli iki gün oldu test yapmak istemiyorum yine negatif olacak diye iki üç gündür adet olcak gibi ara ara sancim var. Birde bugün tuvalete girdiğim de akıntım gelmiş ama ilk defa böyle akıntım oldu böyle kremsi ve uzayan bir akıntı benim gibi olan ya da olupta hamile olduğunu öğrenen var mi

Kızlar bende geldim bat ocak 23 bakalım ne olacak ovulasyon testi felan kullanmadim iki gün bi gün üç gün arayla iliskilerim oldu bakalım ne olacak bu arada benim sol kasigimda ağrı sancı var gibi ama baya kesintisiz acaba catlamami olmustur

İnşallah canım :)))

Kızlar benim bat 11 ocakti 12 sinde açık pembe akıntıyla karışık kan geldi çok az bi dahada gelmedi. Kontrol hapını dan sonraki ilk adetimdi sizce normalmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…