• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 BENİM TÜP BEBEK YILIM

KAÇINCI TÜP BEBEK DENEMENİZE BAŞLIYORSUNUZ ?

• 1

OY: 46 42,6%
  • 2

OY: 32 29,6%
  • 3

OY: 20 18,5%
  • 4

OY: 5 4,6%
  • 5

OY: 4 3,7%
  • 6

OY: 1 0,9%

• Ankete Katılan
    108
  • Anket Kapalı .
benimde 2..adetim gelse de bende baslasam yeni tedaviye:) tedavisi baslicak olan arkadaslara bol sans :KK66:
Aaaamin canım hepimizeeeee:)) Ben regl oldum yarın gidiyorum doktoraaa. Hadi bakalımm hepimizin yolu açık olsun buralarda hep paylaşalım kızlarrrr

Sağolun kızlar. Ozaman bende bunu başarabilirim:)

Ben ikinci tedavimi başka hastanede yapacam kızlar sizce doğru mu bu? Eşimin doktoru bizi yönlendirecek(kaan Aydos).
kaan hocanın adını çok duydum. alanında gerçekten bir numaralı bir doktor. ama tedavi konusunda karar senin. mesela ben aynı yere tedavi olucam.çünkü doktoruma çok güveniyorum. sanırım kişiden kişiye değişiyor. burda tanışıp hala görüştüğüm insanlar doktorlarına olan güvenleri azıcık sarsıldı diye merkezlerini değiştirdiler ki bence çok haklılar. çünkü bu tedavi zor bi süreç ve doktorunla olan iletişimin çok önemli. ankarada mı tedavi görüyorsun canım sen? ankaradaysan nerde tedavi görmüştün şimdi nerede göreceksin?

Aaaamin canım hepimizeeeee:)) Ben regl oldum yarın gidiyorum doktoraaa. Hadi bakalımm hepimizin yolu açık olsun buralarda hep paylaşalım kızlarrrr
anaamm geldimi zaman:) hadi bakalım. söylediğimi unutma doktorunla konuş mutlaka:)

Sağolun kızlar. Ozaman bende bunu başarabilirim:)

Ben ikinci tedavimi başka hastanede yapacam kızlar sizce doğru mu bu? Eşimin doktoru bizi yönlendirecek(kaan Aydos).
Canim benim aramiza hosgelsin;))) hepimiz icin hayirli olsunnn.. sakinn anestezi alma canimhiiicgerek yok. Ben cektirmexen oncee ole korkunc seler okudum ki eyvahhhdedim. Hiiiiic agrimio hicccc. Muayeneden farksiz.Ama cok onemli bir nikta var. Agriyip ayrimamasi yaptirdigin yerle ve kullanilan makineyle alakali.mutlaka cok iyiarastir canim. Cok agridi diyen herkes eski tip makinelerle cektirenler. Asil mesele bu yani. Iyice bunu ogren canim en buyuk onerim

Ev
anaamm geldimi zaman:) hadi bakalım. söylediğimi unutma doktorunla konuş mutlaka:)
eEettt geldi zaman sekerim;))) bugun gittim ve basladik tedaviyeeeee dualarinizieksik etmeyin kizlaarrrr :))) konustum tatlim cooook tesekkurlerr:)) ;) merional verdi bana asilamada da bu igne ise yaramisti. Cumartesi kontrolvarrr. Heyecanliyimmm pozitifimmm haydi kizlar yola devam:),

Canim benim aramiza hosgelsin:KK66:)) hepimiz icin hayirli olsunnn.. sakinn anestezi alma canimhiiicgerek yok. Ben cektirmexen oncee ole korkunc seler okudum ki eyvahhhdedim. Hiiiiic agrimio hicccc. Muayeneden farksiz.Ama cok onemli bir nikta var. Agriyip ayrimamasi yaptirdigin yerle ve kullanilan makineyle alakali.mutlaka cok iyiarastir canim. Cok agridi diyen herkes eski tip makinelerle cektirenler. Asil mesele bu yani. Iyice bunu ogren canim en buyuk onerim

Sağol canım. Beni canım aslında okadar tatlı değil var benim bi kaç tedavim Ayık halde ama burda bikaç yorum beni korkutu. Cvp için teşekkürler cesaret geldi bana..

Ev

eEettt geldi zaman sekerim:KK66:)) bugun gittim ve basladik tedaviyeeeee dualarinizieksik etmeyin kizlaarrrr :))) konustum tatlim cooook tesekkurlerr:)) :KK66: merional verdi bana asilamada da bu igne ise yaramisti. Cumartesi kontrolvarrr. Heyecanliyimmm pozitifimmm haydi kizlar yola devam:),

canım dualarımızdasınnn Haydı Bismillah Rabbişm bu yolda emeklerımızı bosa cıkarmasın.. benım gıbı olma pozıtıf ol heppp Bebeişlerini al kucagın a2016 anne olmak ısteyenlerın yılı olsun

canım dualarımızdasınnn Haydı Bismillah Rabbişm bu yolda emeklerımızı bosa cıkarmasın.. benım gıbı olma pozıtıf ol heppp Bebeişlerini al kucagın a2016 anne olmak ısteyenlerın yılı olsun
Aaaaa cokenteresan bisi olduuu:))ben sana obur topicte cvp yazdim gonderdim bu topige gectim oku ak icin ve senin msjini gordum :))) hemencik git oku yazdiklarmiii ve toparlan bakalim hadiiii :)) kremalicorek kremalicorek

Ev

eEettt geldi zaman sekerim:KK66:)) bugun gittim ve basladik tedaviyeeeee dualarinizieksik etmeyin kizlaarrrr :))) konustum tatlim cooook tesekkurlerr:)) :KK66: merional verdi bana asilamada da bu igne ise yaramisti. Cumartesi kontrolvarrr. Heyecanliyimmm pozitifimmm haydi kizlar yola devam:),
dualarımız seninle ve tüm anne olmak isteyenlerle kuzum:) 1. kalite yumurtlaarın olsun onlarda annelerini hiç bırakmasın inşallah:)

dualarımız seninle ve tüm anne olmak isteyenlerle kuzum:) 1. kalite yumurtlaarın olsun onlarda annelerini hiç bırakmasın inşallah:)
Ayyyy ne güzel dedinnn kuzumm:)) Amiiinnnnn inşallah tatlım hepimize yapışırcasına sarılsın bebişkolarımızzzz

Canim naptinn gittin mi doktora? Mydestinyy Mydestinyy
evet dün gittik ama ilk tedavi olarak aşılama dediler çünkü bir problemim yokmuş önce 2 aşılama sonra tüp bebek dediler
şimdi adetimi bekliyorum adetimin 21.günü gidip kan vericem eşimden sperm testi istediler vardı 2014 yaptırmıştık tekrar istediler bu kadar boşuna heyecan yapmışım :)

evet dün gittik ama ilk tedavi olarak aşılama dediler çünkü bir problemim yokmuş önce 2 aşılama sonra tüp bebek dediler
şimdi adetimi bekliyorum adetimin 21.günü gidip kan vericem eşimden sperm testi istediler vardı 2014 yaptırmıştık tekrar istediler bu kadar boşuna heyecan yapmışım :)

canım devlet hastanesıne mı gıttın sen

Hdi bakalımmm hayırlısıııı canım herşeyyyy çokkkk güzel olucak inşallahhh

Kızlaaarrr napiosunuz ne var ne yok? Ben bugun 3. iğnemi oluyorum ve yrn dr kontrolüm var bakalım içerde neler oluyr :)

Back