Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah bebeğinin tutunmasında yardımcın olsun ,,,bol bol dua et canım hayırlı olsun.Bende cumartesi günü transferimi yaptırdım. 2. Gün embriyosu 2 tane kondu. Umutta yaptıran var mı benim gibi
Merhaba kizlar benimde bu yil tup bebek transferim gerceklesti ayin 19'nu bekliyoruz guzel haber ićin.
öncelikle belirti aramayın çünkü herkeste belirti olmuyor hatta yarı yarıya olmuyor,,,bunun için canını asla sıkma,,,5.gün embriyoları kanda çabuk çıkıyo sonucu 6. 7. günde çıkan var ama yine de bu da herkes için geçerli değil,,geçerli olsa da hamileleiğin şekli ile ilgili bilgi vermediği için sağlıklı değil..10. gününde yaptır derim ben varsa çıkar canım umarım oradadır miniğin..Herkese merhaba, bende senin gibi 19'unu bekliyorum güzel haber için. Bana 1 adet 5. gün embriyosu transfer edilmişti. Bende bir belirti yok hala o kadar aranmama rağmen...
İlk defa dün gece bacaklarımın ağrısından uyuyamadım ama bu bir belirti mi bilmiyorum
Mrsmavi senin nasıl gidiyor peki? Var mı belirtin?
7. , 8. günde belli olur mu testte , fikri olan var mı arkadaşlar?
Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.![]()
Yok canım tüp yapmayıp hamile olduğunu 3. Ayında farkedenler var bizler sürekli oraya kanalize olduğumuz için öyle hissediyorsundur,, neyi ne kadar beklediğinle alakalı sakın içini karartma lütfen,,, mesela birisi ümitli değildir hissetmez bakarsın olur biri çok ümitlidir hisseder ama olmaz bir sürü daha kombinasyon yapabilirim sana ,,, sakın karartma kendini hiç belirtisi olmayan hiç bili hissetmeyen anneler dolu emin ol.. İçini serin tut lütfenKızlar birşey sorucam. Benim kardeşim de tüp bebekle ikiz Sahibi oldu. Onunla konuştuğumuzda ben embriyoların tutunduğunu hissetmiştim diyor. Hani içinde farklı bir his uyanıyor diyor. Bende öyle birşey yok. Ben korkuyorum hatta. Sanki olmayacakmış gibi geliyor. Tekrar bu kadar ilaç bu kadar acıyı Nasıl çekicem diye şimdiden düşünmeye başladım. Ben mi karamsarım yoksa hakikaten insan hisseder mi hamile olduğunu.
Herkese merhaba, bende senin gibi 19'unu bekliyorum güzel haber için. Bana 1 adet 5. gün embriyosu transfer edilmişti. Bende bir belirti yok hala o kadar aranmama rağmen...
İlk defa dün gece bacaklarımın ağrısından uyuyamadım ama bu bir belirti mi bilmiyorum
Mrsmavi senin nasıl gidiyor peki? Var mı belirtin?
7. , 8. günde belli olur mu testte , fikri olan var mı arkadaşlar?
Allah hepimize sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.![]()
Yani ben bunlarin belorti oldugunu hic anlamamim meger minikim tutunmaya calisiyormus geceleri yangin ayseyim yaniyorum bacagimda agri kasik bel.agrisi bugun adet olcam gibi hissettm kalk dedim hastanye gidiyoruz sonuc 15.80 doktor var gebelik dedi cok sasrdik cok mutlu olduk Allahm herkze nasip etsin. Ins tabi ayin 19 nu bekliyoruz genede :)
Çok sevindim. İnşallah sağlıkla sıhhatle devam eder. Maşallah. diyim bir de darısı başımızaYani ben bunlarin belorti oldugunu hic anlamamim meger minikim tutunmaya calisiyormus geceleri yangin ayseyim yaniyorum bacagimda agri kasik bel.agrisi bugun adet olcam gibi hissettm kalk dedim hastanye gidiyoruz sonuc 15.80 doktor var gebelik dedi cok sasrdik cok mutlu olduk Allahm herkze nasip etsin. Ins tabi ayin 19 nu bekliyoruz genede :)
Çok sevindim. İnşallah sağlıkla sıhhatle devam eder. Maşallah. diyim bir de darısı başımıza
Erken sevinmedin erken test yaptın. 12 gün nerede 5 gün nerede. İşte sırf mi acaba soruları olmasın DİE doktor bekleyin dio. 8-9 bile erken amma yine daha sağlıklı sonuç şuanda sonucu öğrendim ama bak sevinemiyirsun bile... Soruna gelince sonucunda birşey yok gayet iyi rakam kadından kadına değişir önemli olan 2 gün sora 2 katı olması. Hayırlı olsun hamileluginKizlar 5. Gun embriyosu 8.gun kanda 15.80 cikti arastrdim nette biraz bazi yazilar urkutucu gibi geldi sizce degrrim normslmi boyle durum yasayan varmi erkenmi sevindik yoksa biledim![]()
Yani ben bunlarin belorti oldugunu hic anlamamim meger minikim tutunmaya calisiyormus geceleri yangin ayseyim yaniyorum bacagimda agri kasik bel.agrisi bugun adet olcam gibi hissettm kalk dedim hastanye gidiyoruz sonuc 15.80 doktor var gebelik dedi cok sasrdik cok mutlu olduk Allahm herkze nasip etsin. Ins tabi ayin 19 nu bekliyoruz genede :)