- 21 Mart 2015
- 350
- 194
- 53
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanımlar size bişey danısmak istiyorum benim asılamam tutumadı ve doktor 1 ay sonra gel tüp bebek tedavisine baslarız dedi etrafımdaki insanlar ara ver diyip duruyo ben pko hastasıyım sizce ara ermelimiyim bebegim olsun cok istiyorum
Hic ara verme canım ben o aralarında acısını iyi bilirim bekledikçe rahimdeki hastalık yerleşiyor kacus bebişlerine biran önce canım allahon izniylehanımlar size bişey danısmak istiyorum benim asılamam tutumadı ve doktor 1 ay sonra gel tüp bebek tedavisine baslarız dedi etrafımdaki insanlar ara ver diyip duruyo ben pko hastasıyım sizce ara ermelimiyim bebegim olsun cok istiyorum
ara vermek zaman kaybı canım. iyi bir doktor araştır ve hemen basla benım nacızane 4 yıldır bekleyen bırı olarak fıkrım
Bende öle düşünüyorum hanımlar ama etrafımdaki insanlar öle diyince canım sıkılıyor bklm 1ay sonra cagırdı doktorum hayırlısı inş bebişlerine i hayırlısıyla alırız kucağımızaHic ara verme canım ben o aralarında acısını iyi bilirim bekledikçe rahimdeki hastalık yerleşiyor kacus bebişlerine biran önce canım allahon izniyle
canim bende agri degilde siskinlik var.yeni tedavi icin en az 2 ay ara ver bence en azindan vucut hormonu atar.Kizlar, hormon ilaclarinin gögüslerinize etkisi nasil?
Benim biraktiktan sonra da cok agriyorlardi. Doktora gidip meme ultrasonu cektirdim. Fibrokistler varmis. Bir sorun yok dedi ama cok rahatsız oluyorum agridan. Yeni bir tedaviye de baslayacagim...
bildigim kadariyla asilamadan sonra 1 ay 2 tup bebek tedavisinin arasindada en az 2 ay olmasi gerekiyor.tabii daha iyi bilen arkadaslarda vardir mutlakaBende öle düşünüyorum hanımlar ama etrafımdaki insanlar öle diyince canım sıkılıyor bklm 1ay sonra cagırdı doktorum hayırlısı inş bebişlerine i hayırlısıyla alırız kucağımıza
canım senin ne istediğin önemli,,,burda 1 seneye 4 tüp sığdıran arkadaşlar var sıkıntı yapma yani,,çevrendekiler hep bişiler diyecektir önemli olann senin ne istediğin,,dersin ki bunaldım ara vericem ondan bi sıkıntı yok psikoloji olarak hazır değilsindir ama deneme gücün varsa madi manevi ve istiyorsan gerisi öenmli değil canım çok..Bende öle düşünüyorum hanımlar ama etrafımdaki insanlar öle diyince canım sıkılıyor bklm 1ay sonra cagırdı doktorum hayırlısı inş bebişlerine i hayırlısıyla alırız kucağımıza
Selam canim. Beni durumum da senle ayni.. 1 asilama yaptim kasim yanida ama utmadi. 2. Asilama yapacaktik fakat domtorum ve esim benitupe iknaettiler :)) ben de pkoyum.. ben bir ay dinlendim. Yani tutmayinca regl oldum. Simdi de yine regl olmayo bekliyorum ve tadaviye baslicam Allhin iznihle.. benim dr dinlendirmeyi tervih etti ama kisiden kisiye degisyor tabii.. Cok iyi arastir dusun ve kendini hazirla canim.. Allah hepimiz yaninda olsunnnhanımlar size bişey danısmak istiyorum benim asılamam tutumadı ve doktor 1 ay sonra gel tüp bebek tedavisine baslarız dedi etrafımdaki insanlar ara ver diyip duruyo ben pko hastasıyım sizce ara ermelimiyim bebegim olsun cok istiyorum
Bende pko yum doktorum bir ay sonra gel dedi ben kendimi hazır hissediyorum bi çocuğum olsun istiyorum yok acele ediyormuşum zamana bırakcakmısım falan ama ne istediğimi biliyorum cnm sen devlet hastanesi ne mi gidiyorsunSelam canim. Beni durumum da senle ayni.. 1 asilama yaptim kasim yanida ama utmadi. 2. Asilama yapacaktik fakat domtorum ve esim benitupe iknaettiler :)) ben de pkoyum.. ben bir ay dinlendim. Yani tutmayinca regl oldum. Simdi de yine regl olmayo bekliyorum ve tadaviye baslicam Allhin iznihle.. benim dr dinlendirmeyi tervih etti ama kisiden kisiye degisyor tabii.. Cok iyi arastir dusun ve kendini hazirla canim.. Allah hepimiz yaninda olsunnn
İstiyorum cnm benim bi evladım olsun tüp bebegi deniycem bklm adet olmayı bekliyorum ☺canım senin ne istediğin önemli,,,burda 1 seneye 4 tüp sığdıran arkadaşlar var sıkıntı yapma yani,,çevrendekiler hep bişiler diyecektir önemli olann senin ne istediğin,,dersin ki bunaldım ara vericem ondan bi sıkıntı yok psikoloji olarak hazır değilsindir ama deneme gücün varsa madi manevi ve istiyorsan gerisi öenmli değil canım çok..
Bende aralıkta asılama oldum bi dahaki adette gel dedi doktorumbildigim kadariyla asilamadan sonra 1 ay 2 tup bebek tedavisinin arasindada en az 2 ay olmasi gerekiyor.tabii daha iyi bilen arkadaslarda vardir mutlaka
En onemlisi senin ne hissettigin ve ne istedigin canim.. hic kimse bizim ne hissettigimizi ne dusundugumuzu ve neler yasadigimizi ne yazik ki bilemez anlayamaz.. istese de anlayamaz.. bu duyguyu ve surecleri yasayan hem bedenen hem de ruhen sadece bizleriz. Dolayisiyla karar verecek tek kisi sensin ve elbet de esin.. ben tup lafini duyunca beynim yandi sanki.. bi yanim buraya varacagini soyluyordu ama bir yanim da hayir tupe varmadan olucak basarican diodu.. ama gercek oyle diil.. esimi ve doktorumu dibleyince tartip dusununce anladim ki dogrusu bu.. ve cok sukur ki bu karari verdim.. benim ailemden kimse bilmiyor canim. Annem bile.. bazen uzuluorm sakladigim icin ama oteki turlusu iste bole aonuclar yasatiyo.. oyuzden bu kararin hakimi sensin. Sadece sen ve esin ne istiosaniz onu yapin.. kimseyi takma ve dinleme canim.. ben ozelde yaptiricam tatlimBende pko yum doktorum bir ay sonra gel dedi ben kendimi hazır hissediyorum bi çocuğum olsun istiyorum yok acele ediyormuşum zamana bırakcakmısım falan ama ne istediğimi biliyorum cnm sen devlet hastanesi ne mi gidiyorsun
Hadi bakalim hayirlisi canimmm ayni heyecan bende de varrrr. Regl ol ayi bekliorum bu hafta danani kuyrugu kopuyoooo :))) hepimiz teker tekerrr muhtesmmmm haberler verelim burda insallahhhhhheyecan doruklar da çarşamba günü gidiyorum tüp bebek için bakalım ne yapılacak çok heyecanlıyım çook
merhaba hosgeldin.bende ankarada tedavi goruyorum.2. denemeye subat sonu gibi basliycaz insallah. vallahi canim ben anestezisiz cektirmistim ve hic de soylendigi gibi veya yazildigi gibi agrim falan olmadi.adet agrisi gibi bi agriydi ki benim canim cok tatlidir. tabiki herkeste ayni olmayabilir ama bence bosuna anestezi almani gerektirecek bisey degil.Bende aranıza katılmak istiyorum. Bizim sorun erkek infertilitesi.
Bir olumsuz tüp bebek tedavim oldu Ankara hrs hastanesinde. Şubat Mart gibi ikinci tüp bebeği düşünüyoruz. Zor ve yıpratiçi bir süreç destek almak en güzeli heleki aynı durumda olanlardan:)
Sorum var kızlar size. Bu rahim filmi hsg dediğiniz aneztezli mi yoksa.ayiken mi tavsiye edersiniz? Ben hiç çektirmedim ve tedaviye geçmeden bunu yapıp arkamda bırakmak istiyorum..
anestezi almana gerek yok ben de anestezi almadım hiç mi hiç ağrım olmadı kaldı ki işlem sırasında da bişi hissetmedim,,alttan muayneden daha kolaydıBende aranıza katılmak istiyorum. Bizim sorun erkek infertilitesi.
Bir olumsuz tüp bebek tedavim oldu Ankara hrs hastanesinde. Şubat Mart gibi ikinci tüp bebeği düşünüyoruz. Zor ve yıpratiçi bir süreç destek almak en güzeli heleki aynı durumda olanlardan:)
Sorum var kızlar size. Bu rahim filmi hsg dediğiniz aneztezli mi yoksa.ayiken mi tavsiye edersiniz? Ben hiç çektirmedim ve tedaviye geçmeden bunu yapıp arkamda bırakmak istiyorum..