- 19 Ocak 2015
- 2.794
- 2.142
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım tekrarlayan düşüklerin varsa doğla yoldan gebe kalıyorsun heralde,,detayla birtarama yapıldı mı şimdiye kadar ? tüp bebekten önce yine de sebebi araaştırılıyor önceMerhaba kızlar. Benim de tekrarlayan dusuklerim var. O yüzden bir kez de tüp bebek denemek istiyoruz esimle. Ocak sonunda doktorla gorusmeye gideceğiz. Hayırlısı olsun hepimiz için.
canım tekrarlayan düşüklerin varsa doğla yoldan gebe kalıyorsun heralde,,detayla birtarama yapıldı mı şimdiye kadar ? tüp bebekten önce yine de sebebi araaştırılıyor önce
canım sen bilirsin tabii ama tüp bebeğin amacı genelde embriyo oluşturmak ordan sonrası normal gebelik gibi ilerliyor yine de tüp bebek merkezine gitmek iyi olabilir tabii,, embriyo dna sını inceleyerek koyuyorlar ama tutunma problemi yaşadığın için çok iyi bir merkez seçmelisin belki çentikleme falan yaparlar histerekopi yapıldı mı mesela daha önce sana ?
olabilir tabii hikayeyi hiç atlamadan anlatırsın inşallah olur canım bu sefer..iyi bir merkez seçin para güdüsü olmayanDaha önce iki kez histeroskopi oldum çünkü ikinci kurtajdan sonra yapisiklik oluşmuştu. Açıldıktan 2 ay sonra doğal yolla hamile kaldım bu sefer de boş gebelik maalesef. 1 ay önce yine kürtaj oldum. Esimle düşündük ki bir şekilde sağlıksız embriyo oluşuyor bizim tüp bebek olursa en sağlıklı olanı seçip yerleştirirler ama herşey kader kısmet tabi.
Hayirli olsun @cesursincap .. bence de iyi bir merkeze gidip hikayeyi een bastan anlatmak ve fikir almak cok dogru. Elli li bir selilde biseyler ters gidiyor. Farkli bir gozle degerlendirilmesi fikir verecektir size. Insallah hersey cok guzel olucak canim ve hepimiz burda mutluluklarimizi paylasicazzz
Merhaba canim bizdede problem esim kaynakli ilk denememiz tutmadi dondurulmslarla deniyecegz bizde alternatif tipla ic iceyiz sperm sayisi ve hareketini yukseltmek icin siz neler deniyosunuzBenim eşim kaynaklı problem .
İlk denemen geçen yıldı tuttu ama gelişmedi kürtaj oldum o yüzden .
Bu yıl başlamadan önce alternatif tıbba yönelmek niyetimdeyim açıkçası ..
Tüp bebek zaten zor sonra biz bir de testten sonrasındaki kürtaja kadar olan sürede de çok yıprandık .
Sonrasında da tabii ..
Ben biraz zamana bırakma niyetimdeyim açıkçası ..
Hepimiz için hayırlısı olan olsun umarım .
Hadi hayirlisi canim. Harikaaa haberler alicam insallaahMerhaba kizlar benimde bu yil tup bebek transferim gerceklesti ayin 19'nu bekliyoruz guzel haber ićin.
Hadi hayirlisi canim. Harikaaa haberler alicam insallaah
Kanda 8 gün çıkar canimKizlar blastokist transfer olup (5.gun) daha erken sonuc alan oldumu acaba?