• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 BENİM TÜP BEBEK YILIM

KAÇINCI TÜP BEBEK DENEMENİZE BAŞLIYORSUNUZ ?

• 1

OY: 46 42,6%
  • 2

OY: 32 29,6%
  • 3

OY: 20 18,5%
  • 4

OY: 5 4,6%
  • 5

OY: 4 3,7%
  • 6

OY: 1 0,9%

• Ankete Katılan
    108
  • Anket Kapalı .
Gunler gecmek bilmiyor icim cok tuhaf hisler dolu ayy ilk defa adetimin gelmesini dort gozle bekliyorum :eek:

Kizlar kimseden ses ciknanis nerelerdesiniz neler yapiyorsunuz :KK3:

Ayy evt bu topicte sessizlikmvar sekerim :)) babyinlove babyinlove .
ben yrn yine kontrole gidiorm bakalim neler olmusss. Baberlerimi veririrm;)) hadi kizlaaar daha aktif yapalim bu grubu. Sizler ne asamadasiniz bakalim

benim de yarın karyotip sonuçalrı çıkacak yüreğim ağzımda atıyo ....

Merhaba kızlar. Benim de tekrarlayan dusuklerim var. O yüzden bir kez de tüp bebek denemek istiyoruz esimle. Ocak sonunda doktorla gorusmeye gideceğiz. Hayırlısı olsun hepimiz için.

Merhaba kızlar. Benim de tekrarlayan dusuklerim var. O yüzden bir kez de tüp bebek denemek istiyoruz esimle. Ocak sonunda doktorla gorusmeye gideceğiz. Hayırlısı olsun hepimiz için.
canım tekrarlayan düşüklerin varsa doğla yoldan gebe kalıyorsun heralde,,detayla birtarama yapıldı mı şimdiye kadar ? tüp bebekten önce yine de sebebi araaştırılıyor önce

canım tekrarlayan düşüklerin varsa doğla yoldan gebe kalıyorsun heralde,,detayla birtarama yapıldı mı şimdiye kadar ? tüp bebekten önce yine de sebebi araaştırılıyor önce

Bütün testlerimi yaptirmistim hiçbir sorun çıkmadı. Kromozom analizi, pıhtılaşma, genetik inceleme. Eşim için sperm testi hep normal ama 3 kez düşük yaptım. Bir kez de seçilmişlerle denemek istiyoruz. Kısmet belki daha sağlıklı embriyo olursa isler daha yolunda gider diye umuyoruz.

canım sen bilirsin tabii ama tüp bebeğin amacı genelde embriyo oluşturmak ordan sonrası normal gebelik gibi ilerliyor yine de tüp bebek merkezine gitmek iyi olabilir tabii,, embriyo dna sını inceleyerek koyuyorlar ama tutunma problemi yaşadığın için çok iyi bir merkez seçmelisin belki çentikleme falan yaparlar histerekopi yapıldı mı mesela daha önce sana ?

Kızlar inşallah hepinizin bebekleri sıkı sıkı tutunur ve allah kucağınıza almayı nasip eder kısaca ben de hikayemi anlama istiyorum sizden fikir almak istiyorum 2014 martta korunmayı bıraktık ağustos da hamile kaldım klomen ve çatlatma iğnesi kullandım marttan ağustosa kadar bir kere de aşılama yaptirdim aşılamam tutmadığı ondan sonraki ay hamile kaldım ama 8 haftalıkken kalp atışları olmadığı için kürtaj oldum 2 ay bekledikten sonra tekrar klomen e başladım bu ay da asilama yaptırdım negatif çıktı hsg çektirdim tüplerim açık eşimin Sperm sayısı 15 milyon hareketliliği ileri %40 varikosel operasyonu oldu eşim 32 yaşında olacağım martta. eşim benden 3 yaş küçük ..ve bu sene doğuya tayinimiz çıkabilir ve ayrı ayrı gidebiliriz tüp bebek yaptırsam mi düşünüyorum yoksa erken mi yaşım korkutuyor beni 2 yıllık evliyim bu arada

canım sen bilirsin tabii ama tüp bebeğin amacı genelde embriyo oluşturmak ordan sonrası normal gebelik gibi ilerliyor yine de tüp bebek merkezine gitmek iyi olabilir tabii,, embriyo dna sını inceleyerek koyuyorlar ama tutunma problemi yaşadığın için çok iyi bir merkez seçmelisin belki çentikleme falan yaparlar histerekopi yapıldı mı mesela daha önce sana ?

Daha önce iki kez histeroskopi oldum çünkü ikinci kurtajdan sonra yapisiklik oluşmuştu. Açıldıktan 2 ay sonra doğal yolla hamile kaldım bu sefer de boş gebelik maalesef. 1 ay önce yine kürtaj oldum. Esimle düşündük ki bir şekilde sağlıksız embriyo oluşuyor bizim tüp bebek olursa en sağlıklı olanı seçip yerleştirirler ama herşey kader kısmet tabi.

Daha önce iki kez histeroskopi oldum çünkü ikinci kurtajdan sonra yapisiklik oluşmuştu. Açıldıktan 2 ay sonra doğal yolla hamile kaldım bu sefer de boş gebelik maalesef. 1 ay önce yine kürtaj oldum. Esimle düşündük ki bir şekilde sağlıksız embriyo oluşuyor bizim tüp bebek olursa en sağlıklı olanı seçip yerleştirirler ama herşey kader kısmet tabi.
olabilir tabii hikayeyi hiç atlamadan anlatırsın inşallah olur canım bu sefer..iyi bir merkez seçin para güdüsü olmayan

Hayirli olsun @cesursincap .. bence de iyi bir merkeze gidip hikayeyi een bastan anlatmak ve fikir almak cok dogru. Elli li bir selilde biseyler ters gidiyor. Farkli bir gozle degerlendirilmesi fikir verecektir size. Insallah hersey cok guzel olucak canim ve hepimiz burda mutluluklarimizi paylasicazzz

Hayirli olsun @cesursincap .. bence de iyi bir merkeze gidip hikayeyi een bastan anlatmak ve fikir almak cok dogru. Elli li bir selilde biseyler ters gidiyor. Farkli bir gozle degerlendirilmesi fikir verecektir size. Insallah hersey cok guzel olucak canim ve hepimiz burda mutluluklarimizi paylasicazzz

Teşekkür ederim. İnşallah bu topik hepimize uğurlu gelecek.

Merhaba kizlar benimde bu yil tup bebek transferim gerceklesti ayin 19'nu bekliyoruz guzel haber ićin.

Benim eşim kaynaklı problem .
İlk denemen geçen yıldı tuttu ama gelişmedi kürtaj oldum o yüzden .
Bu yıl başlamadan önce alternatif tıbba yönelmek niyetimdeyim açıkçası ..
Tüp bebek zaten zor sonra biz bir de testten sonrasındaki kürtaja kadar olan sürede de çok yıprandık .
Sonrasında da tabii ..
Ben biraz zamana bırakma niyetimdeyim açıkçası ..
Hepimiz için hayırlısı olan olsun umarım .
Merhaba canim bizdede problem esim kaynakli ilk denememiz tutmadi dondurulmslarla deniyecegz bizde alternatif tipla ic iceyiz sperm sayisi ve hareketini yukseltmek icin siz neler deniyosunuz

merhaba arkadaşlar ben de 2. ye başlayacağım. bu tedavimde intralipid serum uygulanacak.yeni bir tedavi yöntemi bu. ama dün akşam haberlerde başka bir aşı gösterdi. adı doğum aşısıymış. 4. 5. denemesinde bu aşıyı kullanıp hamile kalanları gösterdi. bu aşıyla rahim kendini beyin olarak görüyormuş. beynimiz nasıl telkinler veriyorsa,rahim de bu embriyoyu düşürmemeliyim diye telkinde bulunuyormuş. keşke kendi kendimize hamile kalabilsek. ama işte olmayınca böyle yeni çalışmalar da bizim için umut oluyor.

Kizlar blastokist transfer olup (5.gun) daha erken sonuc alan oldumu acaba?

Back