• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 BENİM TÜP BEBEK YILIM

KAÇINCI TÜP BEBEK DENEMENİZE BAŞLIYORSUNUZ ?

• 1

OY: 46 42,6%
  • 2

OY: 32 29,6%
  • 3

OY: 20 18,5%
  • 4

OY: 5 4,6%
  • 5

OY: 4 3,7%
  • 6

OY: 1 0,9%

• Ankete Katılan
    108
  • Anket Kapalı .
Ben en çok yumurta toplama işlemini merak ediyorum arkadaşlar. Bana biraz bilgi verebilir misiniz deneyimlerinizi aktarır mısınız?
korkulcak bir şey yok benimki 15 dk sürdü vesonrasında hiç ağrım olmadı kişiden kişiye değişiyor yani en iyisi ile en kötüsü arasında dayanılmaz bi fark yok sakın korkma.. :)

Cevp için çooook eşekkürler canım:)) Anesteziyi tam olarak anlamıyorum ben:KK43: yani narkoz mu? Hiiiçbişi hissetmiyor musun ay ı ameliyat gibi? Yoksa sedasyon dedikleri anestezi mi? Yani deriin uylu hali? Hayal meyal da olsa bişiler hissediyor musun? Br video izledim ahh keşke izlemeseydim! Damardan iğne yaptılr kadına ama bildiğin göünü fln açıyoru kadın arada ve ağrıdığını belli eden mimikler yapıyordu. Elini kokunu fakan da hareket ettiriyordu. Ama uyur haldeydi de.. Ben florance nightingale'de olucam doktorum orayla çalışıyor. Sedasyon şeklinde dedi yani derin uyku hali. En korktuğum hayal meyal olarak da hissetmeye devam ediyor olmak:KK43:
hiç korkmaaaaaaa 15 dk içinde ayılıyosun ve hiç bir şey hissetmiyosun öyle derin uyku değil hemen ayılıyosun ona göre dozu ayarlanıo zaten anestezini hiç hissedilen bişi yok ve hemen 2 dk sonra ayılıosun,,,ben ne ağlayarak girdim analatamam bi sürü şey izlemiştim hakkında sonra dedim ki bu muymuşşşş yaaa boş boş ağladım die :)

Mrblar ilk defa tup bebek yaptiracaklar korkmayin hic bir zorlugu yok ne güzel uyuyosun ve hic bir sekilde bisey görüp yada hissetmiyorsun uyaninca cok hafif bi agri ondada agri kesici igne yaptir hemen kesiliyo ağrı arti onlari bosverin dua edin hayırlısı ile tutsun inşallah tutar tum isteyenlerin allah gönlünüzce versin aminn.

Cevp için çooook eşekkürler canım:)) Anesteziyi tam olarak anlamıyorum ben:KK43: yani narkoz mu? Hiiiçbişi hissetmiyor musun ay ı ameliyat gibi? Yoksa sedasyon dedikleri anestezi mi? Yani deriin uylu hali? Hayal meyal da olsa bişiler hissediyor musun? Br video izledim ahh keşke izlemeseydim! Damardan iğne yaptılr kadına ama bildiğin göünü fln açıyoru kadın arada ve ağrıdığını belli eden mimikler yapıyordu. Elini kokunu fakan da hareket ettiriyordu. Ama uyur haldeydi de.. Ben florance nightingale'de olucam doktorum orayla çalışıyor. Sedasyon şeklinde dedi yani derin uyku hali. En korktuğum hayal meyal olarak da hissetmeye devam ediyor olmak:KK43:
Ay cnm korkma lütfen derin bir uyku hali ama hiçbirşey hissetmiyorsun,duymuyorsun. Şöyleki bana ilacı verirken normal doktorla konuşuyorduk. Ne iş yaptığımı falan sordu söyledim. İlacı verdi kolumdan hissettim uyuşukluğu dedim ben gidiyorum ayılınca görüşürüz :) dur daha nereye dedi sonrasını hatırlamıyorum. 10 dk sürmüş işlem odaya geldiğimde ayıldım hemen zaten. Öyle saatlerce uyumuyorsun :) böyle yani. Ama şuda var lokal anestezi olanlarda oluyormuş ve hissediyorlarmış. Ben doktoruma en başta sordum biz genel yapıyoruz dediler. Sende bir sor bakalım tatlm

Bende 3 asılamadan sonra tüp bebek tedavisi ne baslıycam bir ay sonra ilk asılamam tuttu ama kürtajoldum kalbi atmadığı için şimdi tüpbebege baslıycaz bklm nasıl oluyor peki ne kadar ücret ödeniyor basarı sansı varmı.?

cumartesi günü karyotip test ve genetek 2 ve 5 testleri için kan verdik eşimle,, 15 güne çıkar dediler sonuçlar Allahım bizimle beraber bu yolda çabalayan herkesin yardımcısı olsun...
canim ozelde mi yaptirdiniz? ne kadara mal oldu acaba?

Bende 3 asılamadan sonra tüp bebek tedavisi ne baslıycam bir ay sonra ilk asılamam tuttu ama kürtajoldum kalbi atmadığı için şimdi tüpbebege baslıycaz bklm nasıl oluyor peki ne kadar ücret ödeniyor basarı sansı varmı.?
ben asilamaya hic inanmoyorum arkadasim.tup bebegin basari sansi asilamaya gore cok ama cok fazla.

hiç korkmaaaaaaa 15 dk içinde ayılıyosun ve hiç bir şey hissetmiyosun öyle derin uyku değil hemen ayılıyosun ona göre dozu ayarlanıo zaten anestezini hiç hissedilen bişi yok ve hemen 2 dk sonra ayılıosun,,,ben ne ağlayarak girdim analatamam bi sürü şey izlemiştim hakkında sonra dedim ki bu muymuşşşş yaaa boş boş ağladım die :)
Ahhhh agzindan bal damliyo canimm.. nasil iyi geldi yazdiklarin anlatamammmm. Insallah benimki dd ole gevicek ;))

Ay cnm korkma lütfen derin bir uyku hali ama hiçbirşey hissetmiyorsun,duymuyorsun. Şöyleki bana ilacı verirken normal doktorla konuşuyorduk. Ne iş yaptığımı falan sordu söyledim. İlacı verdi kolumdan hissettim uyuşukluğu dedim ben gidiyorum ayılınca görüşürüz :) dur daha nereye dedi sonrasını hatırlamıyorum. 10 dk sürmüş işlem odaya geldiğimde ayıldım hemen zaten. Öyle saatlerce uyumuyorsun :) böyle yani. Ama şuda var lokal anestezi olanlarda oluyormuş ve hissediyorlarmış. Ben doktoruma en başta sordum biz genel yapıyoruz dediler. Sende bir sor bakalım tatlm
Genel yapiolar tatlim. Ben de okudum lokal agri hissettiriuormus.. cok sukur genel benimki. Hepiniz saolunn coook tesekkur ederim hemen cvp yazdinizbana :)) bu paylasimlar o ladar onemli ki.. canimiza can katiyoruz aslinda en yakinlarimizla konusamadiklarimizi butada konusuyoruz.. ayni yolda yururken.. cok tesekkuurler:))

bende gün sayıyorum 8 günüm kaldı daha başlangıç ama görüşmeye gidicem bakalım ne diyecekler yoksa hemen uygulamaya mı başlıcaklar eğer şaşmazsa 30 aralık adetimin 2.günü oluyor randevumda o gün nasip artık allah herkesin kollarını bebişlerle doldursun çifter çifter :) kandiliniz mübarek olsun dualarımız kabul olsun

bayanlarrrr hepinizin kandili mübarek olsun ,,,ne güzel bir gün bebeklerimizi çağırmak için,,Allah bu uğurda emek veren herkesin duasını kabul makbul eylesin,,,sahip olamadığımız özlem duyduğumuz yavrularımızın kokusundan bizleri mahrum bırakmasın...

bilmiyorum cnm vallahi bklm doktorum nediycem bilemiyorum ins allah isteyen herkese hayırlı evlarlar nasip eder
canim ucreti yaptirdigin yere gore degisir genelde.asilamaya gore daha zorlu bi surec fakat basari orani daha fazla.egerki tedirginligin varsa hic korkma.sonunun guzel olacagini bilerek basladigin icin hersey daha kolay geliyor;)

bayanlarrrr hepinizin kandili mübarek olsun ,,,ne güzel bir gün bebeklerimizi çağırmak için,,Allah bu uğurda emek veren herkesin duasını kabul makbul eylesin,,,sahip olamadığımız özlem duyduğumuz yavrularımızın kokusundan bizleri mahrum bırakmasın...
canim senjnde kandilin mubarek olsun. bugun kendim icin ettigim kadar sizlere de dua ettim.rabbim evlatlarimizi saglikla hayirlisiyla 2016 yilinda kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Kizlar, hormon ilaclarinin gögüslerinize etkisi nasil?
Benim biraktiktan sonra da cok agriyorlardi. Doktora gidip meme ultrasonu cektirdim. Fibrokistler varmis. Bir sorun yok dedi ama cok rahatsız oluyorum agridan. Yeni bir tedaviye de baslayacagim...

Kandiliniz mübarek olsun inşallah en kisa zamanda hamis olursunuz umidinizi kirmayin sabirla bekleyin allah büyük. Arti bende hic göğüse etki yapmamisti ilaclar.

Günaydın şekerler;

Bende bebişlerimi alıp geldim . ilk size yazmak istedim ... Dualarınızı eksik etmeyin olurmuu 2016 bizim yılımız olsun ... Yanlız bir sıkıntım var dün gece en az 17 kes tuvalete kalktım. İlk trasnferimde neler yasadıgımı hatırlamıyorum. Ama bukadar tuvalete gitmemiştim.

Günaydın şekerler;

Bende bebişlerimi alıp geldim . ilk size yazmak istedim ... Dualarınızı eksik etmeyin olurmuu 2016 bizim yılımız olsun ... Yanlız bir sıkıntım var dün gece en az 17 kes tuvalete kalktım. İlk trasnferimde neler yasadıgımı hatırlamıyorum. Ama bukadar tuvalete gitmemiştim.
hayırlı olsun canım,,bol bol dua ederek bekleme zamanı o zaman,,Allah kucağını boş bırakmasın inşallah.

Kizlar bu ay tedavimiz basliyor doktor bir desedeinatla iki embriyo istiyorumhastaligimdan dolayi iki olsada bir tutacak givi geliyor daha simdiden heyecan doluyum ama birazda korkuyirum iste

Kizlar bu ay tedavimiz basliyor doktor bir desedeinatla iki embriyo istiyorumhastaligimdan dolayi iki olsada bir tutacak givi geliyor daha simdiden heyecan doluyum ama birazda korkuyirum iste
ne güzellllllll ben de bir an önce 2. tedavime başlamak istiyorum tabii cumartesi belli olur heralde ne zaman başlayacağım.

Back