• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 BENİM TÜP BEBEK YILIM

KAÇINCI TÜP BEBEK DENEMENİZE BAŞLIYORSUNUZ ?

• 1

OY: 46 42,6%
  • 2

OY: 32 29,6%
  • 3

OY: 20 18,5%
  • 4

OY: 5 4,6%
  • 5

OY: 4 3,7%
  • 6

OY: 1 0,9%

• Ankete Katılan
    108
  • Anket Kapalı .
zaten cok hissizim.ne bir uzuntu ne bir aglama var. bugun kuafore gidip sacimi bile boyattim sanki hic yasamamis gibiyim ama olmadigini hissediyordum belki de o yuzden boyleyim.seninde hayirlisi olsun kuzum.artik allah duysun sesimizi evlat hasretimiz son bulsun.
Ben de ilk gün çok metanetliydim ama ertesi gün her şeyi baştan düşünüp kalktığımda biraz kötü olmuştum yarını da atlat başka üzülme hakkın yok ona göre :)) hemen yeni denemelere hazırlanıyoruz hep beraber :)

Bizim problemimiz canım eşimde,, yalnızca 30-35 motil spermimiz var tabii bunların morfolojisi nasıldır bilmiyoruz büyük ihtimal bozuktur tabii ,, ama neyseki şükürler olsun Allahıma ya hiç olmasaydı,, ilk denemede 2 tane miniğimiz olmuştu fakat tutunamadılar analarına eşek sıpaları :)) şimdi ise 2. Denemeye giderken eşimin sperm sayısını arttırmak ve morfolojisi i düzeltmek adına baya araştırma yaptım ki pek severim ince eleyip sık dokumayı ,, en sonunda saraçoğlunda karar kıldım bayanlar bir kaç takviyeyle yolumuza devam ediyoruz,, tabii öğünlerimizde yediğiniz şeylerin lezzetleri de değişti örnek veriyorum :)) akşam öğünlerinde ete gömülmeyi seven bir çift olarak artık brokoli çorbası,, avakado kereviz salatası, brüksel lahanası bol bol soğan ,, ara öğünlerde içine ceviz doldurulmuş incirler muzlar ,, bitter çikolatalar bu şekilde geçinip gidiyoruz En önemlisi bol bol dua ediyoruz ,, bakalım neler olacak :))

zaten cok hissizim.ne bir uzuntu ne bir aglama var. bugun kuafore gidip sacimi bile boyattim sanki hic yasamamis gibiyim ama olmadigini hissediyordum belki de o yuzden boyleyim.seninde hayirlisi olsun kuzum.artik allah duysun sesimizi evlat hasretimiz son bulsun.
amin canım. ama sen hep temkinliydin. ne çok umutlandın nede çok umutsuzdun. bekleme sürecinde çok dinlemedin kendini. hisstemiştin dediğin gibi. inşallah bende senin gibi olurum. sakin olmayı ve eğer negatif olursa senin gibi hissis olmayı istiyorum :110:

Bizim problemimiz canım eşimde,, yalnızca 30-35 motil spermimiz var tabii bunların morfolojisi nasıldır bilmiyoruz büyük ihtimal bozuktur tabii ,, ama neyseki şükürler olsun Allahıma ya hiç olmasaydı,, ilk denemede 2 tane miniğimiz olmuştu fakat tutunamadılar analarına eşek sıpaları :)) şimdi ise 2. Denemeye giderken eşimin sperm sayısını arttırmak ve morfolojisi i düzeltmek adına baya araştırma yaptım ki pek severim ince eleyip sık dokumayı ,, en sonunda saraçoğlunda karar kıldım bayanlar bir kaç takviyeyle yolumuza devam ediyoruz,, tabii öğünlerimizde yediğiniz şeylerin lezzetleri de değişti örnek veriyorum :)) akşam öğünlerinde ete gömülmeyi seven bir çift olarak artık brokoli çorbası,, avakado kereviz salatası, brüksel lahanası bol bol soğan ,, ara öğünlerde içine ceviz doldurulmuş incirler muzlar ,, bitter çikolatalar bu şekilde geçinip gidiyoruz En önemlisi bol bol dua ediyoruz ,, bakalım neler olacak :))
yani menüye istemsizce güldüm nedense harikasın ya :KK49:

herkese merhaba arkadaslar.bende bugun itibaren negatif sonucumu almis bulunmaktayim.test sonucum 0.1 yani miniklerim bana hic tutunmamis bile :KK43: bende 2016 yilinin umut olmasini dileyenlerdenim yani..:)bizdeki sorun sebepsiz infertilite dediklerinden ama kime gore neye gore? ben inanmiyorum bu sebepsiz olayina.bir sebep var ama ne oldugunun adi konmuyor ve bu daha da beter.cunku resmen allahlik gidiyoruz. ben ankara baskentte tedavi goruyorum.izleyecegim yolu hic bilmiyorum bu saatten sonra.umarim hersey hepimiz icin guzel olur.
Cnm inşallah bir dahaki sefere tutar, Allah yardimcimiz olsun..

Merhaba, bende dun 2 tane 5. Gün embriyosu transferi oldum, inşallah hepimiz hayirli olumlu sonuçlar aliriz

Ben de ilk gün çok metanetliydim ama ertesi gün her şeyi baştan düşünüp kalktığımda biraz kötü olmuştum yarını da atlat başka üzülme hakkın yok ona göre :)) hemen yeni denemelere hazırlanıyoruz hep beraber :)
bende hic belirti yoktu ve niyeyse icimden bir his olmadi diyordu.tutmasindansa tutmamasina daha cok alistirdim kendimi.burda ozel hastanelerde gebelik testleri cok pahali 78-98 tl arasinda degisiyor esimin israrina ragmen suan iyiki o kadar para verip yaptirmadim diyorum:) o parayla sacimi boyattim:)) en azindan yeni tedavime yenilenmis basliyayim :)

amin canım. ama sen hep temkinliydin. ne çok umutlandın nede çok umutsuzdun. bekleme sürecinde çok dinlemedin kendini. hisstemiştin dediğin gibi. inşallah bende senin gibi olurum. sakin olmayı ve eğer negatif olursa senin gibi hissis olmayı istiyorum :110:
ahh canim bu durum normal mi bilmiyorum.esim firtina oncesi sessizlik gibi hissediyorum diyor.benim esim benden daha beter dagildi belki onu toplamak icin boyleyim.ama bikdigim bisey varsa ikinci denememde hic umursamiycam.cunku bunda kendime beslenmeme cok dikkat ettim.ikincisinde oyle olmayacak akisina birakicam herseyi olacagi varsa oylede olur zaten diye dusunuyorum artik. sende negatif olursa diye dusunme olmayacak 2016 da bizde evlatlarimizi kucagimiza alicaz insallah.

bende hic belirti yoktu ve niyeyse icimden bir his olmadi diyordu.tutmasindansa tutmamasina daha cok alistirdim kendimi.burda ozel hastanelerde gebelik testleri cok pahali 78-98 tl arasinda degisiyor esimin israrina ragmen suan iyiki o kadar para verip yaptirmadim diyorum:) o parayla sacimi boyattim:)) en azindan yeni tedavime yenilenmis basliyayim :)
ay ben de oyle valla hemen kuafore gidiyorum ay sunu da yiyim bunu da yiyim diye dikkat ediyorum:) bayanhope bayanhope ne guzel saglikli beslenmeye baslamissiniz. Biz esimle genelde meyve sebze agirlikli besleniyoduk zaten ama Vit E, cinko, selenyum, C vitamini ve CoQ10 tabletleri aliyor esim. Insallah faydasini goruruz. en buyuk duam Mayis'a kadar mucize de olsa bebek sahibi olmamiz degilse mayis ayinda baslicaz tup bebege gibi gozukuyor simdilik. ama insallah oncesinde hep sizlerin guzel haberini alicaz bana moral umut olucaksiniz arkanizdan ben gelicem :)

merhaba arkadaşlar 2015 benim için korkunç berbat bir yıl oldu ama bunada eyvallah diyorum. her kederin ardı elbet şükür olacaktır diyorum ve 2016 benimde tüp bebek yılım olacak inşallah :KK24: burda hep beraber moral olalım moral bulalım herşey iyi düşünmekle başlarmış bizde anne oluyoruz olucaz demiyorum oluyoruz diyorum allahın izniyle

herkese günaydın güzel bir cuma günü hayırlı cumalar ,,,eee bebeklerimize 1 gün daha yaklaştık o zaman :)

merhaba arkadaşlar 2015 benim için korkunç berbat bir yıl oldu ama bunada eyvallah diyorum. her kederin ardı elbet şükür olacaktır diyorum ve 2016 benimde tüp bebek yılım olacak inşallah :KK24: burda hep beraber moral olalım moral bulalım herşey iyi düşünmekle başlarmış bizde anne oluyoruz olucaz demiyorum oluyoruz diyorum allahın izniyle
sevemedik 2015 i,,,üzdü bizi evet Allah büyük kucakalrımızı boş bırakmaz elbet,,,

haftaya cumartesi randevum var,,yarın da genetik testlerini yaptırcaz eşimle hayırlısıyla iyi şeyler duyarız inşallah,,,acıkk tırsıyom galibaaa...

wallahi yeni tedavi icin gun sayiyorum canim. mart gibi baslariz dedi doktorum.uzun bi zaman gibi ama gecer heralde.senin kac gun kaldi?
İnşallah bu defa hayirla sonuçlar cnm, 9 gün var test günüme, transfer gününü saymazsam 4. Günüm

Back