• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 BENİM TÜP BEBEK YILIM

KAÇINCI TÜP BEBEK DENEMENİZE BAŞLIYORSUNUZ ?

• 1

OY: 46 42,6%
  • 2

OY: 32 29,6%
  • 3

OY: 20 18,5%
  • 4

OY: 5 4,6%
  • 5

OY: 4 3,7%
  • 6

OY: 1 0,9%

• Ankete Katılan
    108
  • Anket Kapalı .
Kızlar bende bahçeci fulya hastasıyım transverin 3 aralıkta blastokist dondurulmuş embriyo ile oldu ama hiç bir belirti yok sanırım tutmadı çok korkuyorum ilk denemem
Belirti arama lütfen çünkü belirti ile gebeliğin alakası yok,, belirti arayıp canını sıkıyosun boş yere,,, ne güzel sıkıntın yokmuş bak sevinmen lazım bebeklerine yardımcı ol lütfen be onlara güven. Benim belirtim vardı bugün negatif sonuç aldım anlatabiliyo muyum? Canını boş yere sıkma iyi düşün inşallah sımsıkı tutunacaklar sana ☺️

Napayım kardeşim herkeste forumları okuyorum bi belirti bende hicbisey yok insan korkuyor işte bugün transver gününü saymazsak 5. Günüm tutsun yaarabbim

Napayım kardeşim herkeste forumları okuyorum bi belirti bende hicbisey yok insan korkuyor işte bugün transver gününü saymazsak 5. Günüm tutsun yaarabbim
belirti aramayın bende hiçbir belirti olmadı, şuanda yok hala

bayanlar negatiften sonra doktorumla görüştüm bazı testleri 3.negatiften sonra istemeye başlıyorlar normalde veya düşük yapma durumlarında,,doktoruma bu testleri yaptırmak istediğimi söyledim neticede zararı olmaz yol gösterecekse tedavide neden 3. negatifi bekleyelim ki.
  • benden ve eşimden periferik kanda karyotip testi (genetik test ) (185 tl * 2 )
  • sadece benden pıhtılaşma testinden faktör V leiden ( 216 tl )
  • sadece benden protrombin gen mutasyonu ( 216 tl )
testlerini istedi,,

fiyatlarını da yanlarına yazdım arkadaşlar.girdiğimiz tedaviye yön vermek açısından yararı olacağı kesin,, ödediğimiz paralar karşısında bana çok da fazla gelmedi.
2. tedaviye yön vermek için benim doktorumla görüşmem 26 aralıkta,,testlerin çıkması da 2-3 hafta hatta 1 ayı bulabiliyor.bunun için yaptırmaya karar verdim erkenden en azından 2. tedavinin başında elimizde daha çok veri olsun istiyorum..

korkma canım inan korkmanı gerektirecek bişii yok baazıları gaz sancısı olsa belirti diyolar.. sıkıntı yapma rahat ol sakin sakin bebişini bekle ki sımsıkı tutunsun anneciğine ..

Kızlar bnmde pazrtesi yumurtlarm toplanyo ttutması için ne yemem icmem lazm banda fikr verirmsnz suan bol bol dua edyrm esmde sperm hareketsizliği var başka sornmz yok çok şükür ama korkym

bayanlar negatiften sonra doktorumla görüştüm bazı testleri 3.negatiften sonra istemeye başlıyorlar normalde veya düşük yapma durumlarında,,doktoruma bu testleri yaptırmak istediğimi söyledim neticede zararı olmaz yol gösterecekse tedavide neden 3. negatifi bekleyelim ki.
  • benden ve eşimden periferik kanda karyotip testi (genetik test ) (185 tl * 2 )
  • sadece benden pıhtılaşma testinden faktör V leiden ( 216 tl )
  • sadece benden protrombin gen mutasyonu ( 216 tl )
testlerini istedi,,

fiyatlarını da yanlarına yazdım arkadaşlar.girdiğimiz tedaviye yön vermek açısından yararı olacağı kesin,, ödediğimiz paralar karşısında bana çok da fazla gelmedi.
2. tedaviye yön vermek için benim doktorumla görüşmem 26 aralıkta,,testlerin çıkması da 2-3 hafta hatta 1 ayı bulabiliyor.bunun için yaptırmaya karar verdim erkenden en azından 2. tedavinin başında elimizde daha çok veri olsun istiyorum..

Bayanhope, bahcecideki ilk tedavinin toplami ne tuttu? Kisiye gore degismekle beraber kabaca bir bilgim olsun..

Kızlar bnmde pazrtesi yumurtlarm toplanyo ttutması için ne yemem icmem lazm banda fikr verirmsnz suan bol bol dua edyrm esmde sperm hareketsizliği var başka sornmz yok çok şükür ama korkym
Özellikle bişi yediğin için sana tutunacaklarını sakın düşünme sadece sağlıklı beslenmeye çalış her yediğinin arkasından 2 tane kayısı ye ki kabız olma,,ama illa bişi yiyim iyi gelsin diyosan ananas ye 2 dilim onu da abartmadan..sadece sakin kalmaya çalış ve bol bol dua et ,, şimdiden hayırlı olsun ..

Bayanhope, bahcecideki ilk tedavinin toplami ne tuttu? Kisiye gore degismekle beraber kabaca bir bilgim olsun..
Ayrıca 11000 -12000 in içinde ekstra bişi yoktu yani benimki kısa protokoldü cnm,, bazen amleyitalar minik operasyonlar giriyo bunlar içinde yok bizim tüp bebek+ilsçlar sadece

Özellikle bişi yediğin için sana tutunacaklarını sakın düşünme sadece sağlıklı beslenmeye çalış her yediğinin arkasından 2 tane kayısı ye ki kabız olma,,ama illa bişi yiyim iyi gelsin diyosan ananas ye 2 dilim onu da abartmadan..sadece sakin kalmaya çalış ve bol bol dua et ,, şimdiden hayırlı olsun ..
Teşekkür ederim haklsn ama ne blim tutsun dye ne gerekirse yaprm tabi önce rabbime sığınarak

Selamlar,bende varım...bahçeci Fulya'da 3 aralıkta transferim oldu,18 aralık test günüm,2.gün 4 hücreli dondurulmuş tek embriyo transferi,doktorum Güvenç bey,bende de ne belirti,ne bir his hiçbişicik yok ben 1 yıldır tedavideydim ancak transfere geçebildik,banada tutmadı gibi geliyor,bol dua ediyorum ama Allahım ol dediyse olmuştur ben günümü bekliyorum öğrenmek için,benim savaşım rezerv azlığı ile.bende bu olmazsa 2.tedaviye yine Güvenç beyle devam edicem çünkü çok memnunum,benim için her önlemi aldı,her yolu denedi,ben çok takıntılıyım,irdelerim herşeyi,defalarca mail attım sayfalarca okudu,yanıt verdi,aradı çağırdı sadece konuşmak için,defalarca aradım hep sabırla bıkmadan usanmadan geri döndü o kadar yoğunluğunun arasında,böyle bir doktoru bulmuşken kaybedemem.

Selamlar,bende varım...bahçeci Fulya'da 3 aralıkta transferim oldu,18 aralık test günüm,2.gün 4 hücreli dondurulmuş tek embriyo transferi,doktorum Güvenç bey,bende de ne belirti,ne bir his hiçbişicik yok ben 1 yıldır tedavideydim ancak transfere geçebildik,banada tutmadı gibi geliyor,bol dua ediyorum ama Allahım ol dediyse olmuştur ben günümü bekliyorum öğrenmek için,benim savaşım rezerv azlığı ile.bende bu olmazsa 2.tedaviye yine Güvenç beyle devam edicem çünkü çok memnunum,benim için her önlemi aldı,her yolu denedi,ben çok takıntılıyım,irdelerim herşeyi,defalarca mail attım sayfalarca okudu,yanıt verdi,aradı çağırdı sadece konuşmak için,defalarca aradım hep sabırla bıkmadan usanmadan geri döndü o kadar yoğunluğunun arasında,böyle bir doktoru bulmuşken kaybedemem.
Hayrli olsn inşallah bebegn seninledir

Selam kizlaaarr ben de varimm. Bahçeci den Dr.guvenc beyle on gorusme yaptık muayene oldum ve çok memnun kaldık nerdeyse tüp bebek tedavisi için sevinecektik o kadar yani:21:regl olmayı bekliyorum 20-21 aralık civarı tedaviye baslayacagiz inşallah biz de hayirlisiyla:KK69:bir de tecrübeli olanlara bir şey sormak istiyorum tedavi sürecindeki iğneler çok sisiriyor mu kilo aldiniz mi acikcasi çok korkuyorum daha gebe kalmadan kilo almaktan:KK34:

Selam kizlaaarr ben de varimm. Bahçeci den Dr.guvenc beyle on gorusme yaptık muayene oldum ve çok memnun kaldık nerdeyse tüp bebek tedavisi için sevinecektik o kadar yani:21:regl olmayı bekliyorum 20-21 aralık civarı tedaviye baslayacagiz inşallah biz de hayirlisiyla:KK69:bir de tecrübeli olanlara bir şey sormak istiyorum tedavi sürecindeki iğneler çok sisiriyor mu kilo aldiniz mi acikcasi çok korkuyorum daha gebe kalmadan kilo almaktan:KK34:
Korma kişiden kişiye değişir o ben yemedim almadım konu bu kadar basit aslında,, tuzu kes bir de ..

Bol bol dua et o zaman sana kalan sadece bu ... Belki de birbirimizi gördük kaç kez ama gidip soramıyosun ki aslında tek tek herkesin hikayesini merak ediyosun da soramıyorsun işte ..
Bol bol zikir çek,, bundan sonrası dua dua dua ...

Günaydın bayanlar,,,,güzel bir gün olsun bol bol hamile haberlerim alalım inşallah ....

ilaçları keseli 2 gün oldu regl olmaya başladım bile az az ,,,ne meraklıymış gelmeye :(( ilk defa regl oldum diye üzülüyorum çünkü bu kırmızı onları benden söküp atıcak ...
Buna da şükür başlasın 2.denemenin hazırlıkları diyelimmm...
bugün hemen arı sütü + bal +polen + propolis sipariş ettim 2.adetime kadar yenilesin beni şifa olsun inşallah ...eşim ve ben aynı anda kullanıcaz baakalım neler olacak ..hıııı eşime bir de soğuk pres keçiboynuzu pekmezi sipariş ettim,,eczaneden doğal E vitamini alıcam ...spermleri ve yumurtaları hazırlamak lazım... ilkinde çok rahattı kafam gerek duymadım kullananlara kızdım hatta içten içten ne gerek var tedavi oluyosun diye ama insan illa bişiye tutunmak istioooo bu sefer deniiicem,,,daha önce deneyen varsa deneyimlerini paylaşssınlar...
bizde caanım eşim sperm azlığı ve morf pronlemi var ben de bişii yoktu ilkinde Allaha şükür,, 15 yum.toplanmıştı 8 i döllendi 2 si bizimle kalmıştı..tedaviye kadar denemek istiyorum tedavi başlayınca ben kesicem yemeyi eşim devam etsin zararı yok...aslında bana da yoktur zararı ama ilaçlarla takviye almak istemiyorum..

Back