- Emoji Skoru
- 18
- Puanlar
- 3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hay Allah yaaaa,benimde test günüm 18 i ama eşim yok o gün ,ben de 17 sinde yaptırcam Bahçecide ,sonucunda dr söylesin uğurlu gelir
Doğru demiş ben istanbulda yasamadigim için çorluda olduğum için bende olsam fulya da öğrenirim ne varsa yüz yüzede konuşurdum hemHay Allah yaaaa,benimde test günüm 18 i ama eşim yok o gün ,ben de 17 sinde yaptırcam Bahçecide ,sonucunda dr söylesin uğurlu gelir belki ha haa
İnşallah güzel sonuçlar alırız arkadaşım,inşallah
İnşallah güzel sonuçlar alırız arkadaşım,inşallah
ilk olarak tedavi minik hormon iğnelerimizle başlıyor amaç yumurtaları istenilen boyuta ulaştırmak bu iğnnelerin 2 veya 3 günde 1 yumurtalıkların gelişimine göre dozaj ayarlamalarını yapar doktorun,,,istenilen büyüklüğe ulaştığında ise çatlatma iğnesi verirler sana söylenen saatte yaaprsın ve sana söylenen saatte merkeze gidersin yaklaşık 36 saat sonra ve yumurtaların toplanır ,,bu işleme opu denir ve anestezi altında yapıldığı için asla korkmamalısın anesteziyi vermesi toplama ve ayılman 10 dk anca sürer yani öyle kısa bir işlem ,,,senden alınan yumurtalarla eşinin spermleri döllenmeye çalışır ve embriyonun gelişimine göre hangi gün transfer olacağın belli olur tabi bu da 2-5 gün arası değişir,,,doktorun transfer için uygun görmezse seni oay emb dondurulur ve hazır olduğun zaman transfer edilir...dondurulmuşlarla trafnsferden de asla korkma çünkü bu aşamada iğne yok sadece adetinle bir takım ilaçlar veriliyor onları kullanıp 15-20 gün içinde transferin gerçekleşir..sonrasında ise en zor ama en zor yeri gelir 12-15 gün minik mucizelerin sendeyken acaba tutunacak mı tutunmayacak mı diye beklemeye başlarsın işte tedavinin en zor kısmı burasıdır,,,,12 gün sonunda ya havalara uçarsın ya da 2. deneme için gün saymaya yeniden ümit etmeye devam edersin :) merak ettiğin başka bir şey olursa yardımcı olmak isterim ...şimdiden hayırlı olsun...
canım doktorunla görüştün mü. bir sonraki adetinle tekrardan başlayack mısınherkese merhaba arkadaslar.bende bugun itibaren negatif sonucumu almis bulunmaktayim.test sonucum 0.1 yani miniklerim bana hic tutunmamis bilebende 2016 yilinin umut olmasini dileyenlerdenim yani..:)bizdeki sorun sebepsiz infertilite dediklerinden ama kime gore neye gore? ben inanmiyorum bu sebepsiz olayina.bir sebep var ama ne oldugunun adi konmuyor ve bu daha da beter.cunku resmen allahlik gidiyoruz. ben ankara baskentte tedavi goruyorum.izleyecegim yolu hic bilmiyorum bu saatten sonra.umarim hersey hepimiz icin guzel olur.
hgnm cim merhaba.telde gorustuk biraz once.yarin gidicem ve bi yol cizecektir heralde. ama bi dahaki ay baslamam gibi geliyor.en azindan 2 ay bekliyeyim diyorum.tabiki bakalim yarin dr ne diyecek.sen nasilsin?canım doktorunla görüştün mü. bir sonraki adetinle tekrardan başlayack mısın
bilmiyorum gecmis olsun denir mi bu durumda ama gecmis olsun canim insallah bir dahakine guzel haberler alirsin. Dondurulmus embriyon var miydi yoksa en bastan mi baslicaksinz tedaviye. Bir de uzun protokol mu kisa prokol mu uygulanmisti sen de?hgnm cim merhaba.telde gorustuk biraz once.yarin gidicem ve bi yol cizecektir heralde. ama bi dahaki ay baslamam gibi geliyor.en azindan 2 ay bekliyeyim diyorum.tabiki bakalim yarin dr ne diyecek.sen nasilsin?
hayırlısı olsun canım. sen kendini ne kadar çabuk toparlarsan o kadar erken başlarsın ki tez vakitte öyle olacağını düşünüyorumhgnm cim merhaba.telde gorustuk biraz once.yarin gidicem ve bi yol cizecektir heralde. ama bi dahaki ay baslamam gibi geliyor.en azindan 2 ay bekliyeyim diyorum.tabiki bakalim yarin dr ne diyecek.sen nasilsin?
cok saol canim gecti gitti iste.insallah hepimiz guzel haberler aliriz ve herkesin yaptirdigi deneme son deneme olur.dondurulmusum yok tekrar basliycam tedaviye.bayanhope unda dedigi gibi yasasin minik hormon igneleri:) uzun protokoldu canim benim.bundan sonra nasil olur hic bilmiyorum tabiki.bilmiyorum gecmis olsun denir mi bu durumda ama gecmis olsun canim insallah bir dahakine guzel haberler alirsin. Dondurulmus embriyon var miydi yoksa en bastan mi baslicaksinz tedaviye. Bir de uzun protokol mu kisa prokol mu uygulanmisti sen de?
çok geçmiş olsun negatifi görmek gerçekten çok üzücü ama bizim ümitsizliğe kapılıp yılma lüksümüz yok malesef hemen kollları sıvamamız gerekiyor..herkese merhaba arkadaslar.bende bugun itibaren negatif sonucumu almis bulunmaktayim.test sonucum 0.1 yani miniklerim bana hic tutunmamis bilebende 2016 yilinin umut olmasini dileyenlerdenim yani..:)bizdeki sorun sebepsiz infertilite dediklerinden ama kime gore neye gore? ben inanmiyorum bu sebepsiz olayina.bir sebep var ama ne oldugunun adi konmuyor ve bu daha da beter.cunku resmen allahlik gidiyoruz. ben ankara baskentte tedavi goruyorum.izleyecegim yolu hic bilmiyorum bu saatten sonra.umarim hersey hepimiz icin guzel olur.
zaten cok hissizim.ne bir uzuntu ne bir aglama var. bugun kuafore gidip sacimi bile boyattim sanki hic yasamamis gibiyim ama olmadigini hissediyordum belki de o yuzden boyleyim.seninde hayirlisi olsun kuzum.artik allah duysun sesimizi evlat hasretimiz son bulsun.hayırlısı olsun canım. sen kendini ne kadar çabuk toparlarsan o kadar erken başlarsın ki tez vakitte öyle olacağını düşünüyorumbenim de cuma transferim olacaktı herşey normaldi ama son gittiğimde progesteron hormonum yükselmiş bu yüzden doktorum iptal etti bu ay. diğer aya olacak inşallah transferim
vardır bunda da bir hayır dedim.