• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 BENİM TÜP BEBEK YILIM

KAÇINCI TÜP BEBEK DENEMENİZE BAŞLIYORSUNUZ ?

• 1

OY: 46 42,6%
  • 2

OY: 32 29,6%
  • 3

OY: 20 18,5%
  • 4

OY: 5 4,6%
  • 5

OY: 4 3,7%
  • 6

OY: 1 0,9%

• Ankete Katılan
    108
  • Anket Kapalı .
Ben o sevinçle fulya yi aradım hemşire daha çok erken sevinip kaptırmayın kendinizi dedi 18 inde kanda baktirip bizi arayın dedi

D
Hay Allah yaaaa,benimde test günüm 18 i ama eşim yok o gün ,ben de 17 sinde yaptırcam Bahçecide ,sonucunda dr söylesin uğurlu gelir
Hay Allah yaaaa,benimde test günüm 18 i ama eşim yok o gün ,ben de 17 sinde yaptırcam Bahçecide ,sonucunda dr söylesin uğurlu gelir belki ha haa
Doğru demiş ben istanbulda yasamadigim için çorluda olduğum için bende olsam fulya da öğrenirim ne varsa yüz yüzede konuşurdum hem

kızlar merhaba ben de 30 aralık ta gidicem neler yapıyorlar neler istiyorlar bana biraz anlatırmısınız
çok heyecanlıyım

ilk tüp bebek mi ? ve hangi tüp bebek merkezi,,,bu arada problem nedir ? ben de sana buna göre anlatayımm istersennn

ilk olarak tedavi minik hormon iğnelerimizle başlıyor amaç yumurtaları istenilen boyuta ulaştırmak bu iğnnelerin 2 veya 3 günde 1 yumurtalıkların gelişimine göre dozaj ayarlamalarını yapar doktorun,,,istenilen büyüklüğe ulaştığında ise çatlatma iğnesi verirler sana söylenen saatte yaaprsın ve sana söylenen saatte merkeze gidersin yaklaşık 36 saat sonra ve yumurtaların toplanır ,,bu işleme opu denir ve anestezi altında yapıldığı için asla korkmamalısın anesteziyi vermesi toplama ve ayılman 10 dk anca sürer yani öyle kısa bir işlem ,,,senden alınan yumurtalarla eşinin spermleri döllenmeye çalışır ve embriyonun gelişimine göre hangi gün transfer olacağın belli olur tabi bu da 2-5 gün arası değişir,,,doktorun transfer için uygun görmezse seni oay emb dondurulur ve hazır olduğun zaman transfer edilir...dondurulmuşlarla trafnsferden de asla korkma çünkü bu aşamada iğne yok sadece adetinle bir takım ilaçlar veriliyor onları kullanıp 15-20 gün içinde transferin gerçekleşir..sonrasında ise en zor ama en zor yeri gelir 12-15 gün minik mucizelerin sendeyken acaba tutunacak mı tutunmayacak mı diye beklemeye başlarsın işte tedavinin en zor kısmı burasıdır,,,,12 gün sonunda ya havalara uçarsın ya da 2. deneme için gün saymaya yeniden ümit etmeye devam edersin :) merak ettiğin başka bir şey olursa yardımcı olmak isterim ...şimdiden hayırlı olsun...

ilk olarak tedavi minik hormon iğnelerimizle başlıyor amaç yumurtaları istenilen boyuta ulaştırmak bu iğnnelerin 2 veya 3 günde 1 yumurtalıkların gelişimine göre dozaj ayarlamalarını yapar doktorun,,,istenilen büyüklüğe ulaştığında ise çatlatma iğnesi verirler sana söylenen saatte yaaprsın ve sana söylenen saatte merkeze gidersin yaklaşık 36 saat sonra ve yumurtaların toplanır ,,bu işleme opu denir ve anestezi altında yapıldığı için asla korkmamalısın anesteziyi vermesi toplama ve ayılman 10 dk anca sürer yani öyle kısa bir işlem ,,,senden alınan yumurtalarla eşinin spermleri döllenmeye çalışır ve embriyonun gelişimine göre hangi gün transfer olacağın belli olur tabi bu da 2-5 gün arası değişir,,,doktorun transfer için uygun görmezse seni oay emb dondurulur ve hazır olduğun zaman transfer edilir...dondurulmuşlarla trafnsferden de asla korkma çünkü bu aşamada iğne yok sadece adetinle bir takım ilaçlar veriliyor onları kullanıp 15-20 gün içinde transferin gerçekleşir..sonrasında ise en zor ama en zor yeri gelir 12-15 gün minik mucizelerin sendeyken acaba tutunacak mı tutunmayacak mı diye beklemeye başlarsın işte tedavinin en zor kısmı burasıdır,,,,12 gün sonunda ya havalara uçarsın ya da 2. deneme için gün saymaya yeniden ümit etmeye devam edersin :) merak ettiğin başka bir şey olursa yardımcı olmak isterim ...şimdiden hayırlı olsun...

ilk tüp bebek bizde sorun bende :) 5 yıllık evliyim 1.yılımda hamile kaldım ama dış gebelik imis 3 aylıkken ameliyat oldum ve sağ tüpüm alındı 1 yıl sonra tekrar hamile kaldım öğrendiğim hafta düşük oldu sonrası malum olmadı bursa uludağ ünv. gidiyorum orda laparoskopi oldum tüpüm açık ama çok yapışıklık varmış çikolata kistim varmış ameliyatla temizlendi hepsi ameliyatın üstünden 6 ay geçti olmadı doktrum bu sefer tüp bebeğe yönlendirdi baklalım nasip artık inş ilk deneme de tutar çok heyecanlıyım vakit geçmiyor şimdiden cevap verdiğin için teşekkür ederim.

Merhaba kizlar,
Tek tek tum yazilari okudum. Bayanhope konuyu acman cok iyi olmus cok tesekkurler. Ben ve esim 3 yildir evliyiz. Mayistan beridir deniyoruz. Kanada'da yasiyoruz. Temmuzda Turkiye'ye tatile gelince esime demistim gel bir test yaptiralim diye. Benim sadece ultrasonla yumurtalarima falan bakilmisti kan testi vs yaptirmadim doktor normal dedi. Esimin sperm testinde morfolojisi cok dusuk cikti. Sonra Kanada'ya donunce aile doktorumuz bizi tup bebek merkezine yonlendirdi. Orda tum testlerimiz yapildi. Cok sukur benim herseyim iyi cikti. Sadece doktor tiroidimin biraz yuksek oldugunu soyledi o yuzden bir hap verdi yaklasik 3 haftadir kullaniyorum. En son teste esimin hareketlilik %48 sperm sayisi 26 milyon ve morfoloji de %1.5 cikti. Doktor esime E vitamini, cinko, selenyum, C vitamini olan bir takviye verdi. Keciboynuzunu burda bulamadim olanlar da cidden cok pahali 4-5 tanesi 5 dolar saka gibi sanki altin. O yuzden internetten arastirdigim kadariyla CoQ10 iyi geliyormus erkeklere onu da kullaniyor esim2-3 haftadir. Yurtdisinda tedavi cidden cok pahali ama sansimiza devlet tup bebegi karsilamaya basladi. Ancak bekleme sirasi var. Biz kasimayinda siraya yazildik ve bize mayis ayinda en erken tedaviye baslayabilirz dediler. Bakalim dort gozle bekliyoruz. Bu arada tabiki denemelere devam edicez ama cok umudum yok acikcasi. Ama doktorum bana uzun tedaviyi yapacagini soylemisti. Ve bir tane embriyo transfer ediceklermis. yani insallah 2016 benim de tup bebek yilim olucak ama sizlerin tecrubeleri falan cok faydali olucak. O yuzden mumkun oldugunca birbirimize destek olalim. Insallah 2016 daha saglikli, daha mutlu daha umutlu ve bol bebisli bir yil olur :)

herkese merhaba arkadaslar.bende bugun itibaren negatif sonucumu almis bulunmaktayim.test sonucum 0.1 yani miniklerim bana hic tutunmamis bile :( bende 2016 yilinin umut olmasini dileyenlerdenim yani..:)bizdeki sorun sebepsiz infertilite dediklerinden ama kime gore neye gore? ben inanmiyorum bu sebepsiz olayina.bir sebep var ama ne oldugunun adi konmuyor ve bu daha da beter.cunku resmen allahlik gidiyoruz. ben ankara baskentte tedavi goruyorum.izleyecegim yolu hic bilmiyorum bu saatten sonra.umarim hersey hepimiz icin guzel olur.

herkese merhaba arkadaslar.bende bugun itibaren negatif sonucumu almis bulunmaktayim.test sonucum 0.1 yani miniklerim bana hic tutunmamis bile :KK43: bende 2016 yilinin umut olmasini dileyenlerdenim yani..:)bizdeki sorun sebepsiz infertilite dediklerinden ama kime gore neye gore? ben inanmiyorum bu sebepsiz olayina.bir sebep var ama ne oldugunun adi konmuyor ve bu daha da beter.cunku resmen allahlik gidiyoruz. ben ankara baskentte tedavi goruyorum.izleyecegim yolu hic bilmiyorum bu saatten sonra.umarim hersey hepimiz icin guzel olur.
canım doktorunla görüştün mü. bir sonraki adetinle tekrardan başlayack mısın

canım doktorunla görüştün mü. bir sonraki adetinle tekrardan başlayack mısın
hgnm cim merhaba.telde gorustuk biraz once.yarin gidicem ve bi yol cizecektir heralde. ama bi dahaki ay baslamam gibi geliyor.en azindan 2 ay bekliyeyim diyorum.tabiki bakalim yarin dr ne diyecek.sen nasilsin?

hgnm cim merhaba.telde gorustuk biraz once.yarin gidicem ve bi yol cizecektir heralde. ama bi dahaki ay baslamam gibi geliyor.en azindan 2 ay bekliyeyim diyorum.tabiki bakalim yarin dr ne diyecek.sen nasilsin?
bilmiyorum gecmis olsun denir mi bu durumda ama gecmis olsun canim insallah bir dahakine guzel haberler alirsin. Dondurulmus embriyon var miydi yoksa en bastan mi baslicaksinz tedaviye. Bir de uzun protokol mu kisa prokol mu uygulanmisti sen de?

çikolata kistinden muzdarip 3 tüp bebekle ikizi olan bi yakınım var ,,,darısı senin başına ....

hayırlısı olsun canım. sen kendini ne kadar çabuk toparlarsan o kadar erken başlarsın ki tez vakitte öyle olacağını düşünüyorum :KK200: benim de cuma transferim olacaktı herşey normaldi ama son gittiğimde progesteron hormonum yükselmiş bu yüzden doktorum iptal etti bu ay. diğer aya olacak inşallah transferim :( vardır bunda da bir hayır dedim.

bilmiyorum gecmis olsun denir mi bu durumda ama gecmis olsun canim insallah bir dahakine guzel haberler alirsin. Dondurulmus embriyon var miydi yoksa en bastan mi baslicaksinz tedaviye. Bir de uzun protokol mu kisa prokol mu uygulanmisti sen de?
cok saol canim gecti gitti iste.insallah hepimiz guzel haberler aliriz ve herkesin yaptirdigi deneme son deneme olur.dondurulmusum yok tekrar basliycam tedaviye.bayanhope unda dedigi gibi yasasin minik hormon igneleri:) uzun protokoldu canim benim.bundan sonra nasil olur hic bilmiyorum tabiki.

herkese merhaba arkadaslar.bende bugun itibaren negatif sonucumu almis bulunmaktayim.test sonucum 0.1 yani miniklerim bana hic tutunmamis bile :KK43: bende 2016 yilinin umut olmasini dileyenlerdenim yani..:)bizdeki sorun sebepsiz infertilite dediklerinden ama kime gore neye gore? ben inanmiyorum bu sebepsiz olayina.bir sebep var ama ne oldugunun adi konmuyor ve bu daha da beter.cunku resmen allahlik gidiyoruz. ben ankara baskentte tedavi goruyorum.izleyecegim yolu hic bilmiyorum bu saatten sonra.umarim hersey hepimiz icin guzel olur.
çok geçmiş olsun negatifi görmek gerçekten çok üzücü ama bizim ümitsizliğe kapılıp yılma lüksümüz yok malesef hemen kollları sıvamamız gerekiyor..

hayırlısı olsun canım. sen kendini ne kadar çabuk toparlarsan o kadar erken başlarsın ki tez vakitte öyle olacağını düşünüyorum :KK200: benim de cuma transferim olacaktı herşey normaldi ama son gittiğimde progesteron hormonum yükselmiş bu yüzden doktorum iptal etti bu ay. diğer aya olacak inşallah transferim :KK43: vardır bunda da bir hayır dedim.
zaten cok hissizim.ne bir uzuntu ne bir aglama var. bugun kuafore gidip sacimi bile boyattim sanki hic yasamamis gibiyim ama olmadigini hissediyordum belki de o yuzden boyleyim.seninde hayirlisi olsun kuzum.artik allah duysun sesimizi evlat hasretimiz son bulsun.

Back