- Emoji Skoru
- 78
- Puanlar
- 13
Ay canım çok sevindim inşallah allah kucağına almayi nasip etsin rabbimCanım merhaba. Bir değil iki kese gördü doktorbiri büyük biri küçükmüş. Küçükte yolk sacı varmış diğerinde şu an görünmüyor dedi. Ama sağlıklı görünüyor dedi. 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı.
Çok sevinçliyim. Allahım inşallah ikisinde sağlıkla sıhhatle büyürler. Doktor hemşiresine diyor ki " sadece iki yumurtası oldu ikisi de tuttu, inanılmaz" dedi. Valla Rabbim öyle büyük işte.
Çok sağol Canım. Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallahAy canım çok sevindim inşallah allah kucağına almayi nasip etsin rabbim
Canim oncelikle gozun aydin yarinda benim transferim var insallah rabbim ol dedigi gibi canlan der bebegime sana bisey sormak istiyorum transferden sonra neler yaptin nasil beslendinÇok sağol Canım. Allahım hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Çok sağol canım. İnşallah senin bebeklerin de tutunur. Ben ilk 3 gün yattım. Zaten embriyo 5. Gün tutunuyormuş. Yani senin için yarın çok önemli. Sadece tuvalete gittim. Onun haricinde dolaşmadım bile. Zaten eşim evdeydi izin vermedi kalkmama. Her gün yarım ananas yedim. Ananas tutunmasına yardım ediyor diyorlar. Protein ağırlıklı beslendim. Bol bol dua ettim. Aslında çok da birşey yapmadım. Unutmadan yıllık izin aldım çünkü iş yerim çok stresli. Bi de herkese beni aramayın dedim. Çünkü moral önemli. İnsanlar çok meraklı. Sürekli arayıp soru soruyorlar.Canim oncelikle gozun aydin yarinda benim transferim var insallah rabbim ol dedigi gibi canlan der bebegime sana bisey sormak istiyorum transferden sonra neler yaptin nasil beslendin
Coook sevindim, ne guzel bir haber buuuCanım merhaba. Bir değil iki kese gördü doktorbiri büyük biri küçükmüş. Küçükte yolk sacı varmış diğerinde şu an görünmüyor dedi. Ama sağlıklı görünüyor dedi. 10 gün sonra kalp atışı için çağırdı.
Çok sevinçliyim. Allahım inşallah ikisinde sağlıkla sıhhatle büyürler. Doktor hemşiresine diyor ki " sadece iki yumurtası oldu ikisi de tuttu, inanılmaz" dedi. Valla Rabbim öyle büyük işte.
Slm canım yazdığını Okudum da ananas neye iyi geliyoCoook sevindim, ne guzel bir haber buuu
Bebisler geliyor desene Allah'in izniyle.
Saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.
babyinlove transferin simdiden hayirli olsun. İcini ferah tut, olumlu dusun, stres yapmamaya calis. Cok zor beklemek ama insallah guzel haberlerini alacagiz on gun sonra.
Bende kabak cekirdegini duymustum, tuzsuz ondan yemistim ananas haricinde.
Slm canım yazdığını Okudum da ananas neye iyi geliyo
Bide canım ya forum derken nerden okuyorsunuz ayrıca teşekür ederimTutunmasina yariyor diye okumustum forumda. Bende hem meyve yemis olurum diye iki uc gun birer dilim yedim.
Bide canım ya forum derken nerden okuyorsunuz ayrıca teşekür ederim
Hmm saol canım sen ankarda tedavi görüyorsunBuradan arastirmistim
Canim bisey daha sorsam gelince evde nasil yatmaliyim bacaklarimi yukseltipmi yoksa duzmuÇok sağol canım. İnşallah senin bebeklerin de tutunur. Ben ilk 3 gün yattım. Zaten embriyo 5. Gün tutunuyormuş. Yani senin için yarın çok önemli. Sadece tuvalete gittim. Onun haricinde dolaşmadım bile. Zaten eşim evdeydi izin vermedi kalkmama. Her gün yarım ananas yedim. Ananas tutunmasına yardım ediyor diyorlar. Protein ağırlıklı beslendim. Bol bol dua ettim. Aslında çok da birşey yapmadım. Unutmadan yıllık izin aldım çünkü iş yerim çok stresli. Bi de herkese beni aramayın dedim. Çünkü moral önemli. İnsanlar çok meraklı. Sürekli arayıp soru soruyorlar.
Canim diger sayfada basina gelenleri okudum lutfen uzulme gercekten Boyle terbiyesiz doktorun Boyle bir birimde bulunmasi buyuk talihsizlik simdi sadece test gunune kadar sadece bebisini dusun rahatla testin den sonra hem hastane bashekimine hemde saglik bakanligi sikayet birimine sikayette bulun seni en onemli gununde Boyle uzmeye ne hakki vardiBiseyvsormama gerk kalmadi kizlar korkunc bi gun gecirdim aglayarak girdigim transfere yinede hayorla sonuclanir insallah diyorum ama
moralini bozma arkadaşım, bu dönemde moral çok önemli. Yazılarından takip ediyorum seni, transferini Şahin bey yaptı değil mi? bazen onun böyle agresif bir tarafı oluyor, bende onda tedavi olmuştum, ondaki ilk tedavimde bizede böyle ters davranmıştı. Kontrollerimde 4 folükül görülüyordu, opudan sonra odasına girdiğimizde tek yumurta olduğunu söyledi, doğal olarak bende şaşırdım. Bana siz böyle yaparsanız bende gergin oluyorum, motivasyonum gidiyor diyerek terslemişti. Ama sana baya ters davranmış, ayıp etmiş..Rabbim merhametli kişileri karşımıza çıkarsın inşallah..Biseyvsormama gerk kalmadi kizlar korkunc bi gun gecirdim aglayarak girdigim transfere yinede hayorla sonuclanir insallah diyorum ama
yeni tedavin hayırlı olur, bu sefer yavruna kavuşursun arkadaşım. Bahçeçi de tedavi oluyorsun değil mi? doktorun kim öğrenebilir miyim, önceki tedavinde hangi iğneleri kullandın merak ettim? genelde hangi iğneleri veriyorlar bilgin varmı?....yaaaaaa bu topiği açtığımda çok hevesle açmıştım sonra kendi kendime bunalımlar faalan derken hiç uğramadım anaaaam bi baktım burası gebelik takvimiyle dolmuşşşşş yihuuuuuu :) ve benim de 2.tedavimin başlamasına 2 hafta kaldı Allahın izniyleeeeeeee gün sayıyorummmmm
Biseyvsormama gerk kalmadi kizlar korkunc bi gun gecirdim aglayarak girdigim transfere yinede hayorla sonuclanir insallah diyorum ama
Nasıl bir doktormuş arkadaş ya, onun sizleri rahatlatması gerekirken olanlara bak.moralini bozma arkadaşım, bu dönemde moral çok önemli. Yazılarından takip ediyorum seni, transferini Şahin bey yaptı değil mi? bazen onun böyle agresif bir tarafı oluyor, bende onda tedavi olmuştum, ondaki ilk tedavimde bizede böyle ters davranmıştı. Kontrollerimde 4 folükül görülüyordu, opudan sonra odasına girdiğimizde tek yumurta olduğunu söyledi, doğal olarak bende şaşırdım. Bana siz böyle yaparsanız bende gergin oluyorum, motivasyonum gidiyor diyerek terslemişti. Ama sana baya ters davranmış, ayıp etmiş..Rabbim merhametli kişileri karşımıza çıkarsın inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?