• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 BENİM TÜP BEBEK YILIM

KAÇINCI TÜP BEBEK DENEMENİZE BAŞLIYORSUNUZ ?

• 1

OY: 46 42,6%
  • 2

OY: 32 29,6%
  • 3

OY: 20 18,5%
  • 4

OY: 5 4,6%
  • 5

OY: 4 3,7%
  • 6

OY: 1 0,9%

• Ankete Katılan
    108
  • Anket Kapalı .
Gerçekten çoook sevindim, tebrik ederim. Hiç kötü şeyler düşünme, inanıyorum ben miniğin seninle :)
İnşallah sağlıklı bir hamilelik ile sağlıkla bebişini kucağına alırsın. Tebrik ederimmm tekrardan. :nazar::nazar::nazar:
Darısı tüm bekleyenlerin, hepimizin başına inşallahhhh... :KK19:

Cok tesekkurederim hayirla saglikla hep benimle kalir inş. Rabbim herkeze nasip etsn ins hayirla saglikla :KK200:

Yani ben bunlarin belorti oldugunu hic anlamamim meger minikim tutunmaya calisiyormus geceleri yangin ayseyim yaniyorum bacagimda agri kasik bel.agrisi bugun adet olcam gibi hissettm kalk dedim hastanye gidiyoruz sonuc 15.80 doktor var gebelik dedi cok sasrdik cok mutlu olduk Allahm herkze nasip etsin. Ins tabi ayin 19 nu bekliyoruz genede :)
Canım hiç idrar testi yaptın mı? Bugün benim de 7. Günüm. Ama benim 2. Gün embriyosu koyuldu. Cesaret edemiyorum kan testine. İdrar testine de eşim bakma diyor. 21 de kan testim ama dayanamayıp belki idrarda bakarım. Acaba 15-20 lerde idrarda çıkar mı

Canım hiç idrar testi yaptın mı? Bugün benim de 7. Günüm. Ama benim 2. Gün embriyosu koyuldu. Cesaret edemiyorum kan testine. İdrar testine de eşim bakma diyor. 21 de kan testim ama dayanamayıp belki idrarda bakarım. Acaba 15-20 lerde idrarda çıkar mı

2 kere alip yaptik test hic birsey cikmadi sadece moral bozuyor bence yapma sabret.. :)

Mrsmavi Mrsmavi dayanamayip bende test yaptirdim, bgn 8. Gunum.
Veee 48,90 ciktiii. İnanamiyorum yaaa...
Oldu degil mi simdiiii :anneadayı:

Mrsmavi Mrsmavi dayanamayip bende test yaptirdim, bgn 8. Gunum.
Veee 48,90 ciktiii. İnanamiyorum yaaa...
Oldu degil mi simdiiii :anneadayı:

Gozun aydin olsun cok sevindimmmm Allahim daim etsin ins gayet yuksek cokmis sonucun cok sevindim bende dun tekrar yaptim 39.30 cikti 2 gunde 2 kat yukselmis :))

evet evet evetttttt geliyorrr bebekk :KK46: gözün aydın canım

Gözün aydın. Senin adına çooooook sevindim.

Gozun aydin olsun cok sevindimmmm Allahim daim etsin ins gayet yuksek cokmis sonucun cok sevindim bende dun tekrar yaptim 39.30 cikti 2 gunde 2 kat yukselmis :))

Canimmm buarada ikizmi seninkiler degerine gore ikiz gibi ♡

Hepinize çook teşekkür ederim. İnanamıyorum hala, sürekli sonuca bakıyorum :)
İnşallah katlanarak artar benim değerimde ve hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize.
Benim tek embriyo transfer edilmiş. İkiz değildir sanırım.
Darısı bekleyen herkesin başına inşallahhh...
:KK68:

Hepinize çook teşekkür ederim. İnanamıyorum hala, sürekli sonuca bakıyorum :)
İnşallah katlanarak artar benim değerimde ve hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize.
Benim tek embriyo transfer edilmiş. İkiz değildir sanırım.
Darısı bekleyen herkesin başına inşallahhh...
:KK68:

Canimmmmm yaptinmi testini....

Kizlar bugun benim 5. Gun embriyo transferin test sonucuydu (12.gun) 145.70 sonuc pozitif 10 gun sonra saglikla hayirla bebisimizi gormeye gidicez ins. :anneadayı:

Kızlar bugün 10. Günüm. Bu akşam test yaptırıcam. Korkudan ölecekmiş gibi hissediyorum. Düne kadar içimde pozitif duygular vardı. Bugün test yapmaya karar verince korkular başladı. Benim için dua eder misiniz.

Kızlar bugün 10. Günüm. Bu akşam test yaptırıcam. Korkudan ölecekmiş gibi hissediyorum. Düne kadar içimde pozitif duygular vardı. Bugün test yapmaya karar verince korkular başladı. Benim için dua eder misiniz.
Hepimiz ayniydik canim pozitif gor insallah

Kizlar bisey aklima takildi ve canim cok ama cok sikkin doktorum icerde sivi birikmis gibi dedi biraz baktim bu durumda olanlar hamile kalamaz falan yaziyor basina gelen yada bilgisi olan varmi acaba

Back