Gerçekten çoook sevindim, tebrik ederim. Hiç kötü şeyler düşünme, inanıyorum ben miniğin seninle :)
İnşallah sağlıklı bir hamilelik ile sağlıkla bebişini kucağına alırsın. Tebrik ederimmm tekrardan.
Darısı tüm bekleyenlerin, hepimizin başına inşallahhhh...
Canım hiç idrar testi yaptın mı? Bugün benim de 7. Günüm. Ama benim 2. Gün embriyosu koyuldu. Cesaret edemiyorum kan testine. İdrar testine de eşim bakma diyor. 21 de kan testim ama dayanamayıp belki idrarda bakarım. Acaba 15-20 lerde idrarda çıkar mıYani ben bunlarin belorti oldugunu hic anlamamim meger minikim tutunmaya calisiyormus geceleri yangin ayseyim yaniyorum bacagimda agri kasik bel.agrisi bugun adet olcam gibi hissettm kalk dedim hastanye gidiyoruz sonuc 15.80 doktor var gebelik dedi cok sasrdik cok mutlu olduk Allahm herkze nasip etsin. Ins tabi ayin 19 nu bekliyoruz genede :)
Canım hiç idrar testi yaptın mı? Bugün benim de 7. Günüm. Ama benim 2. Gün embriyosu koyuldu. Cesaret edemiyorum kan testine. İdrar testine de eşim bakma diyor. 21 de kan testim ama dayanamayıp belki idrarda bakarım. Acaba 15-20 lerde idrarda çıkar mı
Mrsmavi dayanamayip bende test yaptirdim, bgn 8. Gunum.
Veee 48,90 ciktiii. İnanamiyorum yaaa...
Oldu degil mi simdiiii
Gözün aydın. Senin adına çooooook sevindim.Mrsmavi dayanamayip bende test yaptirdim, bgn 8. Gunum.
Oldu degil mi simdiiii
Oldu degil mi simdiiii
Oldu degil mi simdiiii
8 gün 48 değeri kız olmazki canim benim geçen sefer 300 du vextektiCanimmm buarada ikizmi seninkiler degerine gore ikiz gibi ♡
evet evet evetttttt geliyorrr bebekkgözün aydın canım
Gözün aydın. Senin adına çooooook sevindim.
Gozun aydin olsun cok sevindimmmm Allahim daim etsin ins gayet yuksek cokmis sonucun cok sevindim bende dun tekrar yaptim 39.30 cikti 2 gunde 2 kat yukselmis :))
Canimmm buarada ikizmi seninkiler degerine gore ikiz gibi ♡
Hepinize çook teşekkür ederim. İnanamıyorum hala, sürekli sonuca bakıyorum :)
İnşallah katlanarak artar benim değerimde ve hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize.
Benim tek embriyo transfer edilmiş. İkiz değildir sanırım.
Darısı bekleyen herkesin başına inşallahhh...
Gözün aydın canimKizlar bugun benim 5. Gun embriyo transferin test sonucuydu (12.gun) 145.70 sonuc pozitif 10 gun sonra saglikla hayirla bebisimizi gormeye gidicez ins.
Hepimiz ayniydik canim pozitif gor insallahKızlar bugün 10. Günüm. Bu akşam test yaptırıcam. Korkudan ölecekmiş gibi hissediyorum. Düne kadar içimde pozitif duygular vardı. Bugün test yapmaya karar verince korkular başladı. Benim için dua eder misiniz.
Amin canım. İnşallah. Siz hamilesiniz ya Rabbim hamilelerin duasını kabul edermiş. Kimseye anlatılmıyor. Siz beni anlarsınız.Hepimiz ayniydik canim pozitif gor insallah
Tüplerde mi sıvı varKizlar bisey aklima takildi ve canim cok ama cok sikkin doktorum icerde sivi birikmis gibi dedi biraz baktim bu durumda olanlar hamile kalamaz falan yaziyor basina gelen yada bilgisi olan varmi acaba
Dualarım sizinle canim sizde bana edinAmin canım. İnşallah. Siz hamilesiniz ya Rabbim hamilelerin duasını kabul edermiş. Kimseye anlatılmıyor. Siz beni anlarsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?