aayna canım naptın ? çok merak ettim.dün akşam ben de öyleydim sabaha kesin adet olurum diyordum ama bir şey gelmedi canım bence hiç belli olmaz
sağlık ocağına gittim canım kan vermeye yarın çıkacakaayna canım naptın ? çok merak ettim.
sıkma canını canım bu ay da benim 14 mü 15 mi kafam dağıldı artık ay sayıları çoğalınca bir seneyi geçti diyorum işte bebek istediğimiz zamanın hepimiz tez zamanda seviniriz hayırlarla sağlıklarla inş aminkızlar ben dün malesef adet oldum bu ayda gitti 6. ayda da olmadı kısmet, hayırlısı demekten başka bişey gelmez doktorumu değişirdim. bakalım o ne diyecek. Rabbim inş tez zamanda isteyen herkese naip eder. duadan başka elden birşey gelmez.
Allah gönlüne göre versin canımmsağlık ocağına gittim canım kan vermeye yarın çıkacak
sağlık olsun canım, inşallah bi sonraki ay olur. ama adetin geciktiyse bi problem olabilir. doktora gitsen iyi olur canım.test negatif çıktı arkadaşlar artık adet olmayı bekleyeceğim
adetim hep düzenlidir canım nadir gecikti son iki senede birkaç kez gecikti artık bekleyeceğim adeti canımsağlık olsun canım, inşallah bi sonraki ay olur. ama adetin geciktiyse bi problem olabilir. doktora gitsen iyi olur canım.
Hayirlisi olsun canim ama neden geciktigini sorsaydin doktoruna keske. Ins. tez zamanda hamis haberini aliriztest negatif çıktı arkadaşlar artık adet olmayı bekleyeceğim
stres yapma canımkendine belki ondan adet olamıyorsundur pko varmı sendetest negatif çıktı arkadaşlar artık adet olmayı bekleyeceğim
hayırlısı canım hala adet olmadım beklemedeyim bakalımHayirlisi olsun canim ama neden geciktigini sorsaydin doktoruna keske. Ins. tez zamanda hamis haberini aliriz
yok canım belki strestendirstres yapma canımkendine belki ondan adet olamıyorsundur pko varmı sende
bişiy olmaz canım o zaman geç yumurtlamışsındıradetim hep düzenlidir canım nadir gecikti son iki senede birkaç kez gecikti artık bekleyeceğim adeti canım
gecen ay benim de öyle olmuştu hatta yerleşme kanamasıdır diye heveslenmiştim. olmadı . aynı gün kırmızılar geldi.Selam kizlar dun benimde bat gunumdu ama cok az kahverengi bi leke geldi. Aksama kadar hic bidaha olmadi. Yatarkende havlu pecete koydum daha net anliyim diye sabahta yoktu birsey. Ama sanki adet olacakmisim gibi agrim var. Lavaboya gidiyorum yok bisey. Sokulemedigi icin olabilirmi kizlar? Bu aydan pek umitli degilim ama 25.de evlilik yildonumumuz. Nasil isterim bu mutlu haberi o zamana vereyim. Herhalde sicaklardan diyorum vucudun dengesi sasti boyle birsey yasayan varmi?[/Q
ya belki yine de hamile olabilirim adetime bir gün kala ilişkiye girmiştik acaba yine de hamile olabilir miyim diyorumbişiy olmaz canım o zaman geç yumurtlamışsındır