2016 Bahara Bebeklerini Sevmek İsteyenler

kızlar ben dün malesef adet oldum bu ayda gitti 6. ayda da olmadı kısmet, hayırlısı demekten başka bişey gelmez doktorumu değişirdim. bakalım o ne diyecek. Rabbim inş tez zamanda isteyen herkese naip eder. duadan başka elden birşey gelmez.

sıkma canını canım bu ay da benim 14 mü 15 mi kafam dağıldı artık ay sayıları çoğalınca bir seneyi geçti diyorum işte bebek istediğimiz zamanın hepimiz tez zamanda seviniriz hayırlarla sağlıklarla inş amin

test negatif çıktı arkadaşlar artık adet olmayı bekleyeceğim

sağlık olsun canım, inşallah bi sonraki ay olur. ama adetin geciktiyse bi problem olabilir. doktora gitsen iyi olur canım.
adetim hep düzenlidir canım nadir gecikti son iki senede birkaç kez gecikti artık bekleyeceğim adeti canım

Selam kizlar dun benimde bat gunumdu ama cok az kahverengi bi leke geldi. Aksama kadar hic bidaha olmadi. Yatarkende havlu pecete koydum daha net anliyim diye sabahta yoktu birsey. Ama sanki adet olacakmisim gibi agrim var. Lavaboya gidiyorum yok bisey. Sokulemedigi icin olabilirmi kizlar? Bu aydan pek umitli degilim ama 25.de evlilik yildonumumuz. Nasil isterim bu mutlu haberi o zamana vereyim. Herhalde sicaklardan diyorum vucudun dengesi sasti boyle birsey yasayan varmi?

gecen ay benim de öyle olmuştu hatta yerleşme kanamasıdır diye heveslenmiştim. olmadı . aynı gün kırmızılar geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…