2016 Bahara Bebeklerini Sevmek İsteyenler

ya belki yine de hamile olabilirim adetime bir gün kala ilişkiye girmiştik acaba yine de hamile olabilir miyim diyorum[/Q canım tek ihtimal var bu durumda : geç döllenme. eğer öyle bişiy varsa adet gecikmesinden en fazla 7 gün sonra beta hcg yükselir.öyle olanları duymuştum.

hala adet olmadım bir hafta geçti geç döllenme olabilir mi diye umut etsem mi ay kafam karıştı yine

Ben adet oldum canim dun kirmizilar gorundu ama oyle bir sanci yokya gecikmenin verdigi agriyla afedersiniz bu defa cok kan pihtisi geldi normal degil bu endiselendim biraz. 27sinde randevum var bakalim anlatacagim durumu ne diyecek doktor nasil bir tedavi izleyecegiz. Ins sen hamilesindir canim test yapsan cikar sanirim

Ben adet oldum canim dun kirmizilar gorundu ama oyle bir sanci yokya gecikmenin verdigi agriyla afedersiniz bu defa cok kan pihtisi geldi normal degil bu endiselendim biraz. 27sinde randevum var bakalim anlatacagim durumu ne diyecek doktor nasil bir tedavi izleyecegiz. Ins sen hamilesindir canim test yapsan cikar sanirim
dün yaptım ama çıkmadı canım pazartesi kan tahlili yaptıracağım yine

inşallah geç döllenme olmuştur canım benim haberdar et bizleride
ay haberdar ederim etmem mi canım her konuya yazacağım hamileyimmmmmmmmmmmm diye ama kafam çok karışık 8-9 ay öncede yine böyle gecikmişti 21 gün gecikmişti ben kendimi o zaman kesin hamileyim diye görmüştüm çok üzüldüm pek umutlandırmak da istemiyorum bakalım varsa kendini belli eder heralde pazartesi tekrardan bir kan tahlili yaptırayım da o zaman tam belli olur

artık bahara değil de yaza ya da sonbahara kalmış olabilir bu sıralar da 15 gndür adet olamıyorum :KK70:

aynacım bende seni merak etmiştim haber gelmeyince olmadığını anladım ve hiç sormak istemedim birinin daha hamileyim diye haberini alınca umudum artıcak gibi geliyor. düzenli adet olanların adetleri düzensizleşince takip eden aylarda hamile kalan bi çok tanıdığım var. inşallah seninde öyle olur. o kadar çok istiyoruz ki anne olmak her bebeğe, her hamileye gözümüz takılıyo hepimiz aynı seyleri yaşıyoruz ama sadece bi tek kendim yaşıyorum gibi geliyordu bana da ama burda bi çok arkadaşım varmış anne olmak hasretiyle yanıp tutuşan rabbim bizleredee tattır bu muhteşem mucizeden amin...

aynacım bende seni merak etmiştim haber gelmeyince olmadığını anladım ve hiç sormak istemedim birinin daha hamileyim diye haberini alınca umudum artıcak gibi geliyor. düzenli adet olanların adetleri düzensizleşince takip eden aylarda hamile kalan bi çok tanıdığım var. inşallah seninde öyle olur. o kadar çok istiyoruz ki anne olmak her bebeğe, her hamileye gözümüz takılıyo hepimiz aynı seyleri yaşıyoruz ama sadece bi tek kendim yaşıyorum gibi geliyordu bana da ama burda bi çok arkadaşım varmış anne olmak hasretiyle yanıp tutuşan rabbim bizleredee tattır bu muhteşem mucizeden amin...
bilmiyorum canım 19. gün gecikmem şimdi işte hayırlısıyla hepimiz mutlu hayırlı haberleri alırız canım

adet olamamam 20 gün oldu salı günü doktora gideceğim bakalım bol hamiş haberi alırım diye umuyordum ama henüz son zamanlarda sevinemedik

X