2016 Bahara Bebeklerini Sevmek İsteyenler

test yaptın mı canım kaç gün gecikti
test yaptım canım ama dün negatifti dün adet olmam lazımdı akşam bel aprısı karın ağrısı dedim kesin sabaha adetim ya da gece pet bile koydum ama kalktığımda bir şey yoktu adet olmamışım umut edeyim mi bebek için bilemedim

Yok canim esimde annemde yaptirma 1 hafta gecsin diyor.zaten bended negatif gormek istemiyorum. suan cok belim agriyor arada birde karnim agriyor adet sancisi var
dün akşam ben de öyleydim sabaha kesin adet olurum diyordum ama bir şey gelmedi canım bence hiç belli olmaz

Canım benimde bi kere 4 gün gecikmişti nasıl sebinmiştim testler hep negatifti 4. Günün sonunda olmuştum hepsi kafamıza taktığımız için olıyor ama kafaya takmamakda elde değil ki

Insallah canim ilk defa gecikti 2,5 senedir ilk defa gecikmisti geciktigi icin umitlenmistim . Ama. ...... vardir bundada bir hayir

Insallah canim ilk defa gecikti 2,5 senedir ilk defa gecikmisti geciktigi icin umitlenmistim . Ama. ...... vardir bundada bir hayir
Benimde 5-6 ay önce 21 gün gecikmişti o zaman çok ümitlenmiştim kan testleri negatifti ama yine umutluydum olmamıştı ben bol bol dua ediyorum hepimize biraz daha sabır

13 ağustosta adet olmam lazımdı o gün test çaptım ama negatifti ama şuana kadar hala adet olmadım belim çok ağrıyor umutlansam mı olmasam mı bilemedim

ALLAH 3 şekilde cevap verir;
1) Evet der ve istedigini verir..
2) Hayır der ve daha iyisini verir..
3) Bekle der ve en iyisini verir...

olmazsa da üzülme emi. birgün anne olduğumuzda bütün üzüldüğümüz günleri unutup mutlu günlerimiz olacak inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…