bugün de henüz adet olmadımbenim BATım 27si... baya uğraştıkama yine de pek ümitlenmiyorum. sonra hayal kırıklığı oluyor kızlar. üzülme aaynacığım bi dahaki ay olur inşallah
amin cümlemizinmaşallah rabbim hayırlısıyla ellerine almayı nasip etsin darısı başımıza
test yaptın mı canım kaç gün geciktiamin cümlemizin
test yaptım canım ama dün negatifti dün adet olmam lazımdı akşam bel aprısı karın ağrısı dedim kesin sabaha adetim ya da gece pet bile koydum ama kalktığımda bir şey yoktu adet olmamışım umut edeyim mi bebek için bilemedimtest yaptın mı canım kaç gün gecikti
kan testi yaptırmadın mı canım gebelik testi yaptın mıBende daha adet olmadim 4 gun gecikti ama belim cok agriyor gelecek sanirsam
Yok canim esimde annemde yaptirma 1 hafta gecsin diyor.zaten bended negatif gormek istemiyorum. suan cok belim agriyor arada birde karnim agriyor adet sancisi varkan testi yaptırmadın mı canım gebelik testi yaptın mı
dün akşam ben de öyleydim sabaha kesin adet olurum diyordum ama bir şey gelmedi canım bence hiç belli olmazYok canim esimde annemde yaptirma 1 hafta gecsin diyor.zaten bended negatif gormek istemiyorum. suan cok belim agriyor arada birde karnim agriyor adet sancisi var
Bende kirmizilar gorundudün akşam ben de öyleydim sabaha kesin adet olurum diyordum ama bir şey gelmedi canım bence hiç belli olmaz
hadi ya üzülme gülüm hayırlısıyla en yakın zamanda güzel haberler alacağımıza inan biraz bu tatili beyinen bedenen dinlenme olarak gör kendine sonra kafa rahat olunca inan her şey daha kolay olacak bizim içinBende kirmizilar gorundu
Canım benimde bi kere 4 gün gecikmişti nasıl sebinmiştim testler hep negatifti 4. Günün sonunda olmuştum hepsi kafamıza taktığımız için olıyor ama kafaya takmamakda elde değil kihadi ya üzülme gülüm hayırlısıyla en yakın zamanda güzel haberler alacağımıza inan biraz bu tatili beyinen bedenen dinlenme olarak gör kendine sonra kafa rahat olunca inan her şey daha kolay olacak bizim için
haklısın canımCanım benimde bi kere 4 gün gecikmişti nasıl sebinmiştim testler hep negatifti 4. Günün sonunda olmuştum hepsi kafamıza taktığımız için olıyor ama kafaya takmamakda elde değil ki
Insallah canim ilk defa gecikti 2,5 senedir ilk defa gecikmisti geciktigi icin umitlenmistim . Ama. ...... vardir bundada bir hayirhadi ya üzülme gülüm hayırlısıyla en yakın zamanda güzel haberler alacağımıza inan biraz bu tatili beyinen bedenen dinlenme olarak gör kendine sonra kafa rahat olunca inan her şey daha kolay olacak bizim için
Benimde 5-6 ay önce 21 gün gecikmişti o zaman çok ümitlenmiştim kan testleri negatifti ama yine umutluydum olmamıştı ben bol bol dua ediyorum hepimize biraz daha sabırInsallah canim ilk defa gecikti 2,5 senedir ilk defa gecikmisti geciktigi icin umitlenmistim . Ama. ...... vardir bundada bir hayir
Umutlanma arkadasim olursa supriz olsun . Umutlanip olmayinca cok uzuluyor insan.13 ağustosta adet olmam lazımdı o gün test çaptım ama negatifti ama şuana kadar hala adet olmadım belim çok ağrıyor umutlansam mı olmasam mı bilemedim
haklısın canım pazartesi kan tahlili yaptıracağım eğer adet olmazsamUmutlanma arkadasim olursa supriz olsun . Umutlanip olmayinca cok uzuluyor insan.
Hayırlısıolmazsa da üzülme emi. birgün anne olduğumuzda bütün üzüldüğümüz günleri unutup mutlu günlerimiz olacak inşallah...