dün test yaptım gebelik testi ama bir şey çıkmadı 3 gün önceden yapmış oldum umutlanmam heralde çok da
hayırlısı olsun hepimiz için canım zamanı gelmemiş diyeceğiz artıkbir kaç gün sonra olmazsan yine bakarsın canım :) inşallah dilediğin gibi olur :)
evet canım önemli olan hayırlısı ve hayırlı zamanda olması bakalım bekleyeceğizZamanında olsun hayırlı olsun diye dua edelim :)
hayırlısı canımkoskocaman bi hayal kırıklığı bu ayda daha zamanı varmış demekki ne diyim(( inşallah sizlerden güzel haberler alırım
Benimde adetimi 1 gun gecti bekliyorum bakalim memleket de idim ordanda tatile gectik biraz daha bekleyecem sende bekle canim insallah ikimizde hamis kalir 4. Sirayi alirizdün test yaptım gebelik testi ama bir şey çıkmadı 3 gün önceden yapmış oldum umutlanmam heralde çok da
ben yarın adet olmam lazım işte canım bakalım ben de bekleyeceğim erkenden yaptırınca daha çok üzülüyorum inş aaa ikimizde hamiş kalsak 4-5 dolmuş olur ama bakalım ben kendimden biraz umudu kestim ama inş sen hayırlarla hamilesindir de 4. sırada dolmuş olur listemiz kalabalıklaşırBenimde adetimi 1 gun gecti bekliyorum bakalim memleket de idim ordanda tatile gectik biraz daha bekleyecem sende bekle canim insallah ikimizde hamis kalir 4. Sirayi aliriz
Insallah adet gunumden 1 gun once ve adet gunumde cok agrim oldu dedim kesin adet oldum diye olmadim Simdi de ne agri var ne adet bakalim hayirlisi Rabbim gonlumuze gore versin.ben yarın adet olmam lazım işte canım bakalım ben de bekleyeceğim erkenden yaptırınca daha çok üzülüyorum inş aaa ikimizde hamiş kalsak 4-5 dolmuş olur ama bakalım ben kendimden biraz umudu kestim ama inş sen hayırlarla hamilesindir de 4. sırada dolmuş olur listemiz kalabalıklaşır
inş hayırlı haberi verirsin bize canım çok sevindim inanInsallah adet gunumden 1 gun once ve adet gunumde cok agrim oldu dedim kesin adet oldum diye olmadim Simdi de ne agri var ne adet bakalim hayirlisi Rabbim gonlumuze gore versin.
hamiş olursan tatlını yeriz artıkInsallah adet gunumden 1 gun once ve adet gunumde cok agrim oldu dedim kesin adet oldum diye olmadim Simdi de ne agri var ne adet bakalim hayirlisi Rabbim gonlumuze gore versin.
maşallah rabbim hayırlısıyla ellerine almayı nasip etsin darısı başımıza2016 BAHARA BEBİŞ SAHİBİ OLACAK ANNE ADAYLARIMIZ
1.new smiles
2.gecekusu-01
3.teacherderya
4.
bebişlerimize ve anne adaylarımıza Maşallah
oo olsun zaten bahar kalmadı yaz ve kış diye iki mevsim oldu hayırlarla olsun da sen sıkma canınıkızlar ben hesapladım da haftaya adet olsam en iyi ihtimalle bu ay sonu hamile olsam haziranın başında ancak doğururum yani benim hayalim bu baharı geçiyor sanırım :)
inşallahhhh canım... ben de Haziran ayında 6 haftalıkken düşük yaptım. bu ay çalışmalara başladık. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah :)Hayırlısıyla inşallah biz de bebeklerimizi kucağımıza alırız arkadaşlar bebek isteyenler beraber dertleşelim bakalım yıl sonuna kadar kimler ALLAH'IN izni ve hayrıyla hamile kalabilecek....
Rabbim hayırlısıyla hepimizi sevindirsin amininşallahhhh canım... ben de Haziran ayında 6 haftalıkken düşük yaptım. bu ay çalışmalara başladık. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah :)
ben de değilim test yaptım bugün yine negatifHayirlisi olsun kizlar insallah hamilesinizdir. Benim bat 19u ama ben umitli degilim pek bu aydan. Tipik belirtiler karin bel agrim basladi canim tatlida cekiyor malum kirmizilar gelecek sanirim:))) kismet artik ya sizlerden mutlu haberler gelsin insallah