2016 Bahara Bebeklerini Sevmek İsteyenler

benim yumurtalarım ilaca rağmen büyümedi ve doktorum asılama yada tüp bebek deneyelim dedi bende bi köşede oturdum düşünüyorum allah yardımcımız olsun

benim yumurtalarım ilaca rağmen büyümedi ve doktorum asılama yada tüp bebek deneyelim dedi bende bi köşede oturdum düşünüyorum allah yardımcımız olsun
hayırlısı olsun canım klomen büyütmedi mi başka doktora da gitsen memnun musun doktorundan

evet çok memnunu doktorumdan evet klomene rağmen büyümedi bu ikinci denememizdi iğneye başlıcaz artık

Dayanamadım yazıyorum.. Aynaa takip ediyorum sizi demiştim ya, senden güzel haberler bekliyorum valla :)
Kan tahlili sonucun çıktımı? Ben de doğum kontrol hapımı bıraktım. 6-7 ay öncesinden bırakılıyormuş. inşallah düzene girer adetim.

inşallah girer canım kan tahlilim olumsuz çıktı canım ama ne yazık ki hala adet olmadım 23 gün oldu acayip sıkıntı yarattı bende stresten ders bile çalışamıyorum canım işte salı günü doktora gideceğim hem de rahim röntgeni çekinme konusunu konuşacğaım belki randevu verir

Hadi inşallah canım güzel haberler alırsın. Merakla bekliyorum :)
bilmiyorum ki canımcım sen de hamiş olursan bildir belki benden önce kalırsın ALLAH bilir birbrimize dua edelim ya çok istediğimizden de olmuyor gibi geliyor ama bakalım rahim röntgeni çekinsem bir o zaman rahatlayacağım

Tabiki yazarım. Dua da ediyorum. Çok düşünmemeye çalış. İster istemez stres oluyo insan.
Ben senin adına umutluyum :) Sen rahat ol. Karamsar olmayalııımmm

Tabiki yazarım. Dua da ediyorum. Çok düşünmemeye çalış. İster istemez stres oluyo insan.
Ben senin adına umutluyum :) Sen rahat ol. Karamsar olmayalııımmm
salı günü gideceğim doktora bakalım utrasonda bakarsa tam belli olur

Naptın canım? gittin mi doktora?
gittim canım doktora adet söktürücü verdi intihabım vardı ona da fitil verdi salı gecesi fitili kullandım sabaha da hapa başlarım dedim fitil adetimi de söktürdü canım ama kanamam çok bugün adetimin ikinci günü çok halsizim hiç bu kadar kanamam olmuyordu...
haftaya salıya da rahim raöntgeni çekiniyorum kuzum randevumu aldık biraz korkuyorum

hamile olan da yok sanırım bu sıralar hiç müjde alamadım konumuzda

Haydaa, hiç böyle gecikir miydi? 20 gün çok uzun. Korkma hiç, sağlık daha önemli. Sen ilaçlarını kullan bakalım. Bol sıvı tüket. Halsizlik illa olur. Çok geçmiş olsun canım.

Haydaa, hiç böyle gecikir miydi? 20 gün çok uzun. Korkma hiç, sağlık daha önemli. Sen ilaçlarını kullan bakalım. Bol sıvı tüket. Halsizlik illa olur. Çok geçmiş olsun canım.
9 ay önce yine öyle olmuştu canım

Dur bakalım röntgeni de çektir. Hiç korkma, üzülme de canım. Tekrar geçmiş olsun. Dinlen bol bol.

canım mesajını gördüm. neyseki adet oldun, stres yapma bidaha. inşallah hsg de güzel çıkar. ama anestezili oluyorsa anestezili iste derim. devlette olmuyor diye biliyorum. ben çok tırsmıştım açıkçası. hiç düşünmeden anestezili oldum. inşallah kolaylıkla atlatırsın. güzel haberler bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…